Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Ophold for 2 på Asminderød Kro

Overrask med et dejligt kroophold for 2, og kom helt ned i gear i idylliske omgivelser. På populære Asminderød Kro i Nordsjælland bliver I forkælet med 2-retters middag og skøn morgenbuffet.

ASMINDERØD KRO i Nordsjælland - Ophold for 2 med middag og morgenmad.

Pris 825

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
50 solgte

Værdi1.365

Rabat39

Spar540

Asminderød Kro ligger i den gamle bydel Asminderød i hjertet af Fredensborg. Kroen er en af de få gamle kroer, der har overlevet gennem tiden, og selvom der er alle moderne komfortmuligheder, kan man sagtens mærke, at der er gjort meget for at bevare den oprindelige sjæl og charme. Restauranten, den hyggelige pejsestue, flotte have og store terrasse danner således de perfekte rammer om et dejligt ophold.

Der er også rig mulighed for at opleve både natur og historie i nærområdet. Tag en tur med bådfarten på Esrum Sø, følg Hamlets fodspor på Kronborg Slot eller besøg Falkonergården, hvor de professionelle falkonerer viser, hvad fuglene kan. Det er en anderledes og spændende oplevelse.

Golfspillere anbefales at gå en runde på Fredensborgs smukke bane eller på en af de andre baner i nærheden.


Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning på værelse med eget bad og toilet. (størrelser kan variere)

  • Køkkenchefens 2-retters menu. Her vælges mellem stegt flæsk med persillesovs og kartofler eller hel pandestegt rødspætte med kartofler og persillesovs samt dagens dessert. Serveres fra kl. 17.30. (tid aftales ved ankomst)

  • Morgenbuffet med juice og kaffe samt en bitter. Serveres ml. 08.00 – 10.00 i hverdage 

SPOTpris 825 kr. for 2 personer. Normalpris 1365 kr. Spar 39 %

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdage frem til den 20. december 2020.

Bemærk! Kun ankomst tirsdag.

Tjek ind fra kl. 15.00-16.00.
Tjek ud før kl. 11.00.Om Asminderød Kro
Asminderød Kro er en klassisk og stemningsfyldt kro i nærheden af Fredensborg på Nordsjælland. Kroen har mange år på bagen og opstod oprindeligt som et husmandssted under godset Krogerup.

Historien går tilbage til 1679, hvor kroen fik sin første bevilling af kongen. I 2013 fik kroen nye ejere, som har brugt de sidste to år på at gennemrenovere kroen og danne helt nye rammer for en lang række alternative aktiviteter.

Asminderød Kro for alle, uanset om der er tale om den store bryllupsfest i de smukke selskabslokaler med gastronomien i højsædet eller et hyggeligt kroophold med overnatning og dejlig middag i restauranten efterfulgt af hygge i pejsestuen.

Med Fredensborg Slot og Esrum sø som tætte naboer er mulighederne rige for oplevelser i særklasse. Golfspillere anbefales at gå en runde på Fredensborgs smukke bane eller på en af de andre baner i nærheden. 

Glade gæster
Asminderød Kro er populær! Og glade gæster er der mange af, for Asminderød Kro forstår sig på både service og gedigen køkkenkunst. Læs bare de mange flotte anmeldelser fra tidligere gæster på Tripadvisor.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Asminderød Kro ved at anvende følgende bookinglinks. Husk at købe dit SPOTdeal værdibevis inden du gennemfører bookingen.

Booking skal ske på følgende link: https://booking.octopuspms.com/pb/169/3349537 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det kroens afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Opholdet kan benyttes med ankomst på tirsdage frem til den 20. december 2020.

Bemærk! Kun ankomst tirsdag.

Én unik kode gælder et ophold på Asminderød Kro.

Ophold med 1 overnatning 
1 overnatning på værelse med eget bad og toilet. (størrelser kan variere)
Køkkenchefens 2-retters menu. Her vælges mellem stegt flæsk med persillesovs og kartofler eller hel pandestegt rødspætte med kartofler og persillesovs samt dagens dessert. Serveres fra kl. 17.30. (tid aftales ved ankomst)
Morgenbuffet med juice og kaffe samt en bitter. Serveres ml. 08.00 – 10.00 i hverdage.

Tjek ind fra kl. 15.00.
Tjek ud før kl. 11.00.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Asminderød Kro's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Asminderød Kro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Asminderød Kro

Asminderødgade 53, 3480 Fredensborg


Sidste chance: 14. august 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst