Kommandørgården på Rømø med valgfri udflugt

Sidste chance!

Nyd en miniferie på Kommandørgården og oplev dejlige Rømø i Vadehavet. Opholdet inkluderer 2 nætter, middag/buffet begge dage, fri adgang til wellnessafdeling, valgfri udflugt m.m. Gyldigt til d. 15. marts 2021.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Kommandørgården ligger på idylliske Rømø i midten af Nationalpark Vadehavet, som er optaget på UNESCOs liste over verdens naturarv. Øen byder på enestående natur med Nordeuropas bredeste strand mod vest og Vadehavet med tidevandet mod øst. 


Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
 • Kaffe og kage på ankomstdagen kl. 15.30 - 16.30.
 • 3-retters middag eller buffet efter kokkens valg begge dag og dejlig morgenbuffet
 • Fri adgang til pool, dampbad.
 • 10 % rabat på wellnessbehandlinger eller ridning på islandske heste (Kommandørgården har 120 islandske heste)

Vælg mellem 3 udflugter:

 • Færgebillet til Rømø-Sild overfarten t/r kun 1 km fra hotellet – kun for personer. I List kan man leje elcykler eller tage bussen rundt.
 • El-cykler til øen Rømø enten kl. 9.00-13.00 eller 13.30- 17.30
 • Kør selv udflugt til Mandø, hvor der står cykler parat på Mandø. I receptionen vejledes omkring lavvande, da man kører i egen bil på låningsvejen til Mandø.

SPOTpris 1990 kr. Normalpris 3.600 kr. Spar 44%

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 15. marts 2021. Det er ikke muligt at ankomme i uge 30-32 samt i julen fra den 23. - 25. december 2020 og heller ikke fra den 31. december 2020 til den 1. januar 2021.

Opholdet skal være booket senest den 1. september 2020.

Tillæg (betales direkte til Kommandørgaarden):

 • Fredag og lørdag samt i børnenes skoleferier - 200 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Eneværelsestillæg 200 kr/dag
 • Barn (0-3 år) - Overnatter gratis i forældres seng.
 • Barn i ekstra opredning (4-11 år) inkl. halvpension – 395,- kr. pr. barn pr. nat eksklusiv udflugt
 • Ekstra overnatning inkl. morgenmad - 445 kr. pr. person pr. nat.

Der kan ikke arrangeres gruppebord af flere end 4 personer. Vi forbeholder os retten til at placere gæster i forskellige lokaler om nødvendigt.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding. Ved annullering vil du blive kontaktet og tilbudt en anden dato.

Der kan max. købes to værdibeviser pr. husstand. Disse må ikke benyttes i forlængelse af hinanden og må ikke bruges til større grupper.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.30.

Ekstra information:

 • Fri wifi
 • Fri benyttelse af indendørs pool, dampbad og fitnesslokale samt udendørs pool i sæsonen
 • Opvarmet friluftspool fra medio juni til medio september
 • I forbindelse med køb af en wellnessbehandling kan man efterfølgende benytte saunaer og tepidarium eller nyde en grøn te på balkonen med udsigt over Vadehavet
 • Hyggelig legepark for børnene (under renovering)
 • Medbring altid praktisk tøj og knælange gummistøvler, når du skal til Kommandørgården. I hotellets baghave har du Vadehavet, hvor du kan gå på havets bund ved lavvande og plukke alle de østers, du ønsker. Der udleveres kort, og du følger blot skiltene.

Udflugt til Sild
I opholdet er der inkluderet en valgfri udflugt til Sild eller Mandø eller en rundtur på Rømø. Vælger I Sild kan få passagerbillet (uden bil) til Sild-færgen, så I har mulighed for at opleve øen en hel dag. Her kan I udforske havnebyen List, hvor der både er mange gode shoppingmuligheder og spisesteder. Det er også muligt at leje en cykel og cykle ad de fantastiske cykelstier (ofte helt adskilt fra hovedvejen) til Kampen, Westerland eller Keitum.

Alternativt kan man tage bussen til Westerland og retur. Den går 2 gange i timen og koster ca. 6-7 euro. Se priser på https://www.svg-busreisen.de/
Husk at medbringe euro. Der er ca. 32 afgange til List hver dag.

Kommandørgården anbefaler:
Kommandørgården anbefaler at besøge byene List, Westerland og Keitum. Byerne nås let med bus. Tag blot linje 1 List/Westerland. Fra Westerland går linje 3 eller 3a til Keitum. (Westerland)

Læs mere om Sild her.

Oplev Mandø
Vælger I at besøge Mandø, kan I køre derover i egen bil, når der er lavvande. Her venter der jer et par cykler, som I kan udforske øen på. Besøg Mandø Museum, der viser boligforholdene på øen for 150 år siden eller nyd den smukke og unikke vadehavsnatur med fantastiske panoramaer til alle sider.

Hotellet udleverer kort og cykler fra deres gård på Mandø.

Cykeltur på Rømø
Vælger I at bruge jeres udflugt på at opleve Rømø, kan I se frem til en skøn tur på el-cykel. Udflugten varer 4 timer, og I kan glæde jer til smukke landskaber med en flora og fauna, der er helt særegen for området. Kør evt. til Lakolk og nyd Danmarks bedste is. I får udleveret et cykelkort på Kommandørgården.


Mere om Kommandørgården
Kommandørgården er et moderne hotel med opvarmet pool og wellnessafdeling, hvor der er mulighed for at få massage og skønhedsbehandlinger med økologiske REN-produkter.

Der er også et ridecenter med islandske heste, hvor der dagligt arrangeres rideture for både erfarne og nybegyndere.

Om sommeren står Rømø i badelivets tegn. De brede sandstrande har ikke deres lige i Nordeuropa, og her er plads til at nyde solen, havet og stranden. Der er fribadestrand på en del af den sydlige strand.

Når Vesterhavets bølger synes for kolde og vilde, er der rig mulighed for en dukkert i hotellets dejlige indendørs pool. Poolen er beliggende i samme bygning som wellnessafdelingen og byder på et lavtvandsområde for de helt små. Som gæst på Kommandørgården har du fri adgang til den indendørs pool og dampbad.

Hotellets Florandas Restaurant serverer lokal mad af danske råvarer. Der er uden tvivl noget for enhver smag, når du besøger Kommandørgården og Florandas.

På Kommandørgården er der gratis trådløs internetadgang og gratis parkering.

Når du har modtaget værdibeviset, booker du dit ophold hos Kommandørgården Rømø ved at sende en mail til: info@kommandoergaarden.dk

I mailen skal du skrive navn og adresse, mobilnummer og vedhæfte dit værdibevis som PDF. Eventuelle tilkøb bestilles direkte til hotellet ved booking af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.
Ved spørgsmål kan Kommandørgården kontaktes på tlf.: 74 75 51 22.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 15. marts 2021. Det er ikke muligt at ankomme i uge 30-32 samt i julen fra den 23. - 25. december 2020 og heller ikke fra den 31. december 2020 til den 1. januar 2021.

Opholdet skal være booket senest d. 1.september 2020.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Kommandørgården Rømø.

Opholdet inkluderer:
2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
Kaffe og kage på ankomstdagen kl. 15.30 - 16.30.
3-retters middag eller buffet efter kokkens valg begge dag og dejlig morgenbuffet
Fri adgang til pool, dampbad
10 % rabat på wellnessbehandlinger eller ridning på islandske heste (Kommandørgården har 120 islandske heste)

Vælg mellem 3 udflugter
Færgebillet til Rømø-Sild overfarten t/r.kun 1 km fra hotellet – kun for personer. I List kan man leje elcykler eller tage bussen rundt.
El-cykler til Øen Rømø enten kl. 9.00-13.00 eller 13.30- 17.30
Kør selv udflugt til Mandø hvor der står cykler parat på Mandø. I reception vejledes omkring.

Tillæg (betales direkte til Kommandørgaarden):
Fredag og lørdag samt i børnenes skoleferier - 200 kr. pr. værelse pr. nat.
Eneværelsestillæg 200 kr/dag
Barn (0-3 år) - Overnatter gratis i forældres seng.
Barn i ekstra opredning (4-11 år) inkl. halvpension – 395,- kr. pr. barn pr. nat eksklusiv udflugt
Ekstra overnatning inkl. morgenmad - 445 kr. pr. person pr. nat.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding. Ved annullering vil du blive kontaktet og tilbudt en anden dato.

Der kan ikke arrangeres gruppebord af flere end 4 personer. Vi forbeholder os retten til at placere gæster i forskellige lokaler om nødvendigt.

Der kan ikke benyttes flere værdibeviser i forlængelse af hinanden. Der kan max. købes to værdibeviser pr. husstand.

SPOTdeal har kun et begrænset antal værelser på hotellet. Ved annullering vil du blive kontaktet og tilbudt en anden dato.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.30.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Kommandørgårdens officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Kommandørgården Rømø.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Kommandørgården Rømø

Havnebyvej 201 , 6792 Rømø
Tlf: 74 75 51 22 | CVR: 10298687 | info@kommandoergaarden.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 10. august 2020 kl. 23:59

Ophold på Kommandørgården på Rømø