12 flasker 2012 Barolo

Sidste chance!

Få 12 flasker af den eftertragtede 2012 Barolo Rocche di Castiglione Cantina Terre del Barolo med en bouquet fyldt med sort frugt og strejf af violer og krydderi. Prisen er inkl. fragt.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Nebbiolo d'Alba, CantinaTerre del Barolo
Cantina Terre del Barolo kvalitetskooperativ i Barolo
Barolo er kongen blandt Piemontes vine og berømt verden over. Produktionen er forholdsvis lille, og priserne ofte meget høje. Cantina Terre del Barolo er et kvalitetskooperativ med 650 ha. vinmarker i nogle af de bedste områder, så som Grinzane Cavour, Serralunga, Monforte d'Alba, Diano d'Alba, Barolo, Novello, La Morra, Verduno, Roddi og Castiglione Falletto. Hovedsædet ligger i en dal mellem de historiske Barolobyer Alba og Castignlione Falletto og man satser på de klassiske Piemontevine som Barbera, Nebbiolo Langhe, Dolcetto, Barbaresco og ikke mindst Barolo.

Berømte Single Vineyards og value-for-Money
Cantina Terre del Barolo ejer en perlerække af berømte Single Vineyards så som Ravera, Castello, Rocche di Castiglione, Monvigliero, Bussia bare for at nævne nogle af dem. Det er vine lavet på traditionel vis og der er kort og godt tale om klassisk Barolo til halvdelen af pris af hvad sådanne vine koster hos mere berømte producenter.

Grundlægger Arnaldo Rivera hyldet med Super Cru Barolo
Fra og med årgang 2013 har Terre del Barolo skabt en eksklusiv serie af Barolo vine, som en hyldest og kærlighedserklæring til deres højt respekterede grundlægger Arnaldo Rivera. Der blev indgået en aftale med udvalgte medlemmer om at dyrke druer af ultra høj kvalitet fra nogle af de absolut bedste Cru'er i Langhe området. Udvalgte lots af disse druer har resulteret i en serie af enkeltmarks Barolo vine fra Super Cru'erne Boiolo i La Morra, Vignarionda i Serralunga d'Alba, Rocche di Castiglione i Castiglione Falletto, Ravera i Novello, Monvigliero i Verduno, Bussia i Monteforte og Castello i Grinzane Cavour. Vinene vinificeres i de traditionelle, mellemstore egetræsfade (600L) og er produceret i et stærkt begrænset antal. Arnaldo Rivera serien repræsenterer det bedste Terre del Barolos medlemmer formår.

Ros fra James Suckling
I oktober 2017 fik Cantina Terre del Barolo et længe ventet internationalt gennembrud hos James Suckling, som gav hele 93P til Castello, Ravera, Bussia, Monvigliero og Vignarionda samt 94P til Rocche di Castiglione, alle i Arnaldo Rivera serien.

Barolo Rocche del Castiglione Falletto
Barolo Rocche del Castiglione er en lille bitte mark på blot 0,35 ha.og med meget lille produktion. Det er en kompleks og struktureret Barolo. Bouqueten er fyldt med sort frugt og strejf af violer og krydderier, Smagen er silkeblød og med flot elegance og med en usædvanliig lang eftersmag.

Det får du:

  • 12 fl.2012 Barolo Rocche di Castiglione Cantina Terre del Barolo
  • Fri fragt

SPOTpris 1799 kr. Normalpris 2478 kr. Spar 27 %.

Prisen er inkl. fragt og vinen bliver leveret lige til døren, senest 5 dage efter indløsning af værdibeviset.

Vinen skal bestilles senest den 30. juli 2020.

Begrænset antal.

OBS: Når du har købt din vin på spotdeal.dk, skal den bestilles på Philipson Wines hjemmeside. Se mere under 'Sådan køber du'.

På dit værdibevis finder du én kode pr. vinkasse, du har købt.

For at få leveret din vinkasse, skal du følge disse trin:

Gå ind på http://www.philipsonwine.com/?deal() 
Indtast din unikke kode i feltet ”indtast dealkoder”.
Klik på 'tilføj dealkode'. Har du købt flere beviser indtaster du dem ligeledes her, husk at klikke indløs efter hvert bevis.
Klik herefter på 'Gå videre' og følg vejledning herfra.

Philipson Wine sender vinen inden for 5 hverdage, efter du har indløst værdibeviset hos dem.

Vinen skal bestilles senest den 30. juli 2020.

Hvis du skulle have spørgsmål til selve indløsningen eller leveringen, så er du velkommen til at kontakte Philipson Wine på tlf. 70 22 68 88 eller mail: support@philipsonwine.com.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.


1 unik kode gælder for 12 fl.2012 Barolo Rocche di Castiglione Cantina Terre del Barolo

Prisen er inkl. fragt og vinen bliver leveret lige til døren, senest 5 dage efter indløsning af værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Philipson Wine.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Philipson Wine

Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal
Tlf.: 70 22 68 88 | CVR: 28331843 | uh@philipsonwine.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 26. juli 2020 kl. 23:59

Barolo