Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Weekendophold på Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slot kan bryste sig af eventyrlige omgivelser både ude og inde. Her kan I nyde et skønt weekendophold for 2, der inkluderer 1 overnatning, velkomstbobler, guidet gåtur, 4-retters middag og morgenbuffet med hjemmelavede lækkerier.

HINDSGAVL SLOT ved Lillebælt - Weekendophold med 4-retters middag og morgenmad m.m.

Pris 2.216

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
281 solgte

SPOTpris!

Glæd dig til et helt igennem eventyrligt ophold på smukke Hindsgavl Slot, der ligger på den vestlige spids af Fyn. En udsøgt 4-retters middag og overnatning i skønt standardværelse med klassisk eller traditionel slotsstil i slottets sidefløje, er bare lidt af det, som opholdet byder på.

Når du bevæger dig omkring på eventyrlige Hindsgavl Slot, føles det næsten som en rejse til en svunden tid, hvor de adelige færdedes i de smukke, detaljerige stuer.

Nyd den storslåede omkringliggende natur med kronhjorte, de smukke værelser og den spændende historie, f.eks. om genfærdet 'Den hvide dame'. At være på Hindsgavl Slot er som at være med i et eventyr. Det er en perfekt julegaveidé til dig og din nærmeste. 

Når du er på ophold på Hindsgavl Slot, er du altid velkommen i den smukke Hall og Havestue. Slottets stuer kan oftest besøges umiddelbart efter morgenbuffeten, hvor der er en dejlig rolig atmosfære.

Du kan også nyde slottets stuer, når der ikke er arrangementer i disse. Spørg gerne vores receptionister ved Check-in, hvornår det er muligt at opleve de smukke slotsstuer.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i dejligt standard værelse
  • Guidet gåtur i Hindsgavl Dyrehave med servering i det fri (kun lørdag)
  • Velkomstbobler i Slots Laden
  • 4-retters middag baseret på årstidens råvarer – Restaurant Slots Laden
  • Aftenkaffe
  • Morgenbuffet med hjemmelavede lækkerier
  • Gratis kaffe på værelset under hele opholdet.

SPOTpris 2.216 kr. for 2 personer i delt dobbeltværelse
SPOTpris 1.308 kr. for 1 person i eneværelse

Opholdet kan benyttes med ankomst fredag, lørdag, søndag og helligdage til og med d. 29. november 2020.

Tillæg (betales direkte til Hindsgavl Slot):

  • Opgradering til juniorsuite: 450 kr. pr. værelse pr. nat.
  • Opgradering til værelse i staldene: 200 kr. pr. værelse pr. nat.

Tjek ind: Tidligst kl. 14.00.
Tjek ud: Man-lørdag kl. 10.00 og søndag kl. 11.00.


Hindsgavl Slot
Hindsgavl Slots historie går også helt tilbage til det 12. århundrede. Allerede når du bevæger dig ned ad den smukke slotsallé, fornemmer du den historiske charme og den moderne luksus, der venter forude. Hindsgavl Slot er stedet, hvor nyt og gammelt mødes og forenes på bedste vis.

Fra gammel tid er der slottets store terrasse og fra de mange udsigtspunkter i slotsparken fås det skønneste vue ud over Lillebælt. H.C. Andersen kaldte det i 1843 'den smukkeste Udsigt i Fyen, jeg troer næsten i Danmark'. Derudover er der slotsparken, der oprindeligt blev anlagt som barokhave, og som i 1814 blev omlagt i romantisk stil med lysthuse, vandløb, broer og bassiner. 

Slotsstil og rustikke staldbygninger
Under jeres ophold skal I  overnatte i et skønt standardværelse med klassisk eller traditionel slotsstil.  

Der findes også værelser i staldene i mere moderne arkitektur, som kan vælges mod et mindre tillæg. I staldværelserne er de bedste elementer fra den oprindelige staldbygnings arkitektur og konstruktion kombineret med en række nye og dristige løsninger, som byder på en anderledes og overraskende oplevelse.

F.eks. har værelserne fritstående, cirkelrunde brusekabiner placeret nærmest midt på gulvet, og som modvægt til det rustikke og nøgne udtryk er de enkelte værelser forsynet med smukke stofbeklædte sengegavle og et hvidt hvælvet loft. 

Egen køkkenhave
Slottet har fået to restauranter, som har deres egen 10.000 m2 køkken- og krydderurtehave i slotsparken, som forsyner slotskøkkenet med frisk frugt, grøntsager og krydderurter, når årstiden tillader det.

Under opholdet bliver I fyrsteligt forkælet med en menu sammensat af køkkenchefen. Middagen serveres i slottets nyrestaurerede ladebygning i Restaurant Louise - et imponerende bygningsværk med 15 meter til loftet, fritlagte bjælker og autentisk betongulv. 

Spøgelset på slottet
Hindsgavl Slot siges at være hjemsøgt af et spøgelse - Genfærdet ’Den hvide dame’. På slottes hjemmeside kan følgende fortælling læses: Som på en del andre slotte og herregårde får den dokumenterede historie følgeskab af mindre håndgribelige fortællinger.

Slottet har da også sit eget spøgelse! Hver aften ved midnatstid vandrer ’Den hvide dame’ rundt i parken. Hun fremstiller sig oftest kun for mænd for herefter at forsvinde med et suk. Sagnet fortæller, at hun er genfærdet af en ung brud, der skulle giftes med en herremand på Hindsgavl Slot.

Hun kom kørende i en karet med fire heste, som pludselig blev skræmt. Kareten væltede i en dam, og den unge brud blev klemt fast og druknede. Det siges, at ringen, der var tiltænkt hendes finger, stadig findes et sted på slottet.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Hindsgavl Slot på tlf.: 64 41 88 00. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til slottet når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det slottets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

Ved spørgsmål kan Hindsgavl Slot kontaktes på tlf.: 64 41 88 00.

Opholdet kan benyttes med ankomst fredag, lørdag, søndag og helligdage til og med d. 29. november 2020.

Én unik kode gælder for ét ophold til 1 eller 2 personer og inkluderer: 

1 overnatning i dejligt standard værelse
Guidet gåtur i Hindsgavl Dyrehave med servering i det fri (kun lørdag)
Velkomstbobler i Slots Laden
4-retters middag baseret på årstidens råvarer – Restaurant Slots Laden
Aftenkaffe
Morgenbuffet med hjemmelavede lækkerier
Gratis kaffe på værelset under hele opholdet.

Tillæg (betales direkte til Hindsgavl Slot):
Opgradering til juniorsuite: 450 kr. pr. værelse pr. nat.
Opgradering til værelse i staldene: 200 kr. pr. værelse pr. nat.

Tjek ind: Tidligst kl. 14.00.
Tjek ud: Man-lørdag kl. 10.00 og søndag kl. 11.00.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hindsgavl Slots officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hindsgavl Slot. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

Hindsgavl Slot

Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart


Sidste chance: 04. august 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst