Romantisk ophold nær Rhinen

Sidste chance!

Oplev et af Europas mest spektakulære naturområder med 2-5 nt. på Hotel Wyndham Garden Lahnstein ved Koblenz. Hotellet ligger tæt på Rhinen med udsigt over Rhindalen, de historiske slotte og de mange, smukke vinmarker. Inkl. middag og morgenmad.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hotel Wyndham Garden Lahnstein ligger 10 kilometer fra Koblenz i et helt unikt naturområde tæt på Rhinen, som er på UNESCOS verdensarvsliste. Hotellet er et oplagt valg for alle, der ønsker at bo midt i den storslåede natur, men som samtid ønsker at shoppe og have lidt byliv.

Hotellet byder på afslapning, hygge og høj komfort, og alle værelserne har en flot udsigt over de nærliggende skove eller hotellets eget smukke haveanlæg. Værelserne er indrettet i et moderne design med bl.a. badekar, lænestol og alle bekvemmeligheder.


Opholdet inkluderer:

  • 2-5 overnatninger i superiorværelse
  • Middag på ankomstdagen
  • Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Højsæson (d. 1. juli - 31. oktober)
2 overnatninger - SPOTpris: 1.095 kr. pr. person
3 overnatninger - SPOTpris: 1.495 kr. pr. person
4 overnatninger - SPOTpris: 1.995 kr. pr. person
5 overnatninger - SPOTpris: 2.495 kr. pr. person.

Lavsæson (d. 1. november - 29. december)
2 overnatninger - SPOTpris: 795 kr. pr. person
3 overnatninger - SPOTpris: 1.095 kr. pr. person
4 overnatninger - SPOTpris: 1.395 kr. pr. person
5 overnatninger - SPOTpris: 1.595 kr. pr. person.

Tjek ind: Fra kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00


Området
Koblenz er ikke det mest kendte område i Tyskland - ikke desto mindre er det bestemt et besøg værd. Rhinen kringler sig rundt, hvilket giver jer en fantastisk naturoplevelse. Området har nærmest det hele, og uanset om I ønsker at gå lange ture i skovomgivelser, slappe af med en flot natur eller besøge hyggelige byer, så er området lige noget for jer. Koblenz er en af de ældste og mest charmerende byer i Tyskland. Historien går over 2000 år tilbage, hvor romerne medbragte vinstokke, som i dag er fundamentet for områdets mange, gode vine.

En af de mest oplagte turistattraktioner i området er tovbaneturen over Rhinen til Ehrenbreitstein, som er en flot og historisk fæstning. Der er over 15 panoramakabiner og en af dem er sågar med glasgulv, så I får det fulde vue over den knap 800 meter lange tur.

Romantik og verdensarv
Rhin-romantik er ikke bare et ord men en følelse. Området får det bedste op I jer, og her er der virkelig plads til tosomhed og fælles oplevelser. Oberes Mittelrheintal er af de ældste kulturlandskaber i hele Europa og den store variation har gjort, at området i dag er på UNESCOS verdensarvsliste.

Mellem Koblenz og Bingen er der intet mindre end 40 borge, slotte og fæstninger. Det skyldes, at området havde stor strategisk betydning, da den tyske orden slog sig ned i sammenfletningen af Rhinen og Mosel. Området har senere fået navnet ”Deutsches Eck”.

Et andet oplagt turistmål er Lorelei-klippen, som I finder mellem Mainz og Koblenz. Den 194 meter høje skifterklippe dukker op af ingenting midt på Rhinens smalleste sted ved St. Goaershausen og har en fantastisk udsigt over hele området.

Historiske Koblenz
Koblenz har en gammel bydel, som har hyggelige snørklede gader og et flot udvalg af stemningsfulde caféer og restauranter. For de historie-interesserede har byen også meget at byde på. Det er oplagt at starte på Münzplatz, hvor romerne grunlagde kastellet. Herefter kan I bevæge jer mod Liebfrauenkirche og Basilika St. Kastor.


Om Vindrose Rejser
Vindrose Rejser har i mere end 6 år haft et tæt samarbejde med Spotdeal. I årenes løb har Vindrose sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Bestræbelserne er altid at være mere end en bookingcentral. Vindrose giver gerne gode råd med på rejsen, og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. Livet er for kort til dårlige rejser, derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana.

Du reserverer dit ophold hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Vindrose Rejser kontaktes på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk.

Én unik kode gælder for ét af de valgte ophold:

Opholdet inkluderer:
2-5 overnatninger i superiorværelse
Middag på ankomstdagen
Morgenmad alle dage.

Tjek ind: Fra kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 21. juli 2020 kl. 23:59

Ophold ved Rhinen