Lækker rosévin fra Châteauneuf-du-Pape-distriktet

Sidste chance!

Vingården Maison Brotte i Chateauneuf du Pape og Nicolas Vahe fra den franske bistro, Voulez Vous, står bag denne elegante rosévin, der er velafbalanceret, klar og frisk med et hint af røde bær og citrus. Vælg 6 eller 12 flasker.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Denne vellykkede rosévin er en velafbalanceret klar og frisk vin med et hint af røde bær og citrus. Rosévinen er en Côte du Rhones-vin produceret i Châteauneuf-du-Pape-distriktet fra årgang 2019.

Druesorter:
15% Syrah
15% Counoise
15% Mourvèdre
55% Grenache  

Nicolas Vahe har haft et samarbejde med Maison Brotte siden 2006. Maison Brotte er i dag et dynamisk vinfirma med over 60 ha vinmarker. I 1972 anlagde familien desuden et museum, hvor de besøgende kan kigge nærmere på Rhône-dalens historie.


Vælg mellem

  • Rosévin - 6 flasker: SPOTpris 380 kr. Normalpris 720 kr. Spar 47 %
  • Rosévin - 12 flasker: SPOTpris 690 kr. Normalpris 1.440 kr. Spar 52 %

Prisen er inkl. fragt.

Voulez Vous sender vinen med fragtfirmaet DAO til nærmeste udleveringssted indenfor 10 hverdage efter dit køb på spotdeal.dk.


Distriktet Chateauneuf du Pape
Châteauneuf-du-Pape-distriktet er unik på mange forskellige måder. Dels må der benyttes ikke mindre end 13 forskellige druer, og derudover må producenterne blande druerne som de vil. Dog er der på ægte fransk maner strikse regler om beskæring af vinrankerne, og høstudbyttet må maksimalt være på 35 hektoliter per hektar.

Men måske vigtigst af alt er terroir i Chateauneuf-du-Pape helt i særklasse og producenterne kan udvikle vine i høj klasse. Druen Grenache performer dog usædvanelig godt i Chateauneuf-du-Papes varme og bagende sol. Derfor er de fleste Chateauneuf-du-Pape rødvine domineret af grenache, merlot og syrah druesorter.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Prisen er inkl. fragt.

Voulez Vous sender vinen med fragtfirmaet DAO til nærmeste udleveringssted indenfor 10 hverdage efter dit køb på spotdeal.dk.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 6 eller 12 flasker Côte du Rhones rosévin fra Chateauneuf du Pape, afhængig af, hvad du har valgt.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Voulez Vous på telefon: 22 37 00 41 eller mail: simon@comedus-food.com.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Voulez Vous

Larsbjørnsstræde 20, 1454 København K
Tlf.: 25 25 25 25 | CVR: 40436294 | info@voulezvous.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 18. juli 2020 kl. 23:59

Lækker rosévin