Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Entré og burger på Energimuseet i Bjerringbro

Sidste Chance!

2 timer tilbage

Tag familien med til en dejlig dag på Energimusset i Bjerringbro. Her kan I komme helt tæt på fysikkens verden, udforske de spændende udstillinger, nyde naturen og lade op i den hyggelige café, hvor de står klar med en lækker pulled pork burger.

BJERRINGBRO - Tag familien med til en dejlig dag med entré og pulled pork burger på Energimuseet.

Pris 135

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
10 solgte

Værdi225

Rabat40

Spar90

Der venter sjove og lærerige oplevelser samt masser af gode timer sammen med hele familien hos Energimuseet i Bjerringbro. På museets 15.000 m² kan I bl.a. opleve Danmarks største vandkraftværk, et vaskeægte lynshow eller tage på rejse i energihistorien. Er vejret til det, kan I også nyde området omkring museets, der ligger direkte ned til Gudenåen og bl.a. byder på sjove legepladser, den spændende nye Energihave og Solhaven, der viser, hvordan solceller virker.

Med dagens deal sørger museet for, at I også får tilført god energi. Energimuseet café byder nemlig på en lækker, hjemmelavet burger med pulled pork, som med garanti vil bringe glæde.

Oplevelser for hele familien
Uanset om du er nysgerrig, nørdet eller nostalgisk, så byder Energimuseet på et væld af oplevelser i de naturskønne rammer ved Tangeværket, Gudenåen og Tange sø. Her er der masser af plads med lærerige og sjove oplevelser for alle, og I kan roligt afsætte en hel dag til at udforske det store område.

Besøg Danmarks største vandkraftværk, tag på oplevelsessafari med din smartphone, oplev H.C. Ørsted udstillingen med spændende forsøg, Bohrtårnet med lynshow og eksperimenter med vind og alternativ energi. Et besøg på Energimuseet er en historisk rejse med energi i centrum; bevægelse, mad, leg, læring, natur, kultur, historie og fremtid – for hele familien!


Du får:

  • Entré for 1 voksen til Energimuseet
  • Pulled pork burger med fritter af rodfrugter.

SPOTpris 135 kr. Normalpris 225 kr. Spar 40 %

Værdibeviset kan indløses til og med 10. oktober 2020.

Entrébillet skal kun købes til voksne, da børn og unge fra 0-17 år har gratis adgang.


Mere om Energimuseet
Energimuseet i Bjerringbro er hele Danmarks oplevelses- og formidlingscenter for energi, energiløsninger og grøn omstilling. Energimuseet nytænker og videreudvikler det traditionelle museum og har fokus på gæsten, temaet og den professionel kommunikation, der til sammen skaber en helhedsoplevelse, hvor læring og oplevelser er i fokus.

Med afsæt i nutidens og fremtidens energiløsninger, samt den grønne omstilling oplever gæsten et spændende område med en logisk og stringent opbygning og formidling — som samtidig udnytter mulighederne ved museets beliggenhed ved Danmarks største vandkraftværk, Tangeværket, helt ned til Gudenåen.

Her kan I lære, mens I leger og udforsker fysikkens verden, og både store og små kan blive klogere på den verdens, vi lever i, og de udfordringer, vi står over for.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Værdibeviset kan indløses til og med 10. oktober 2020.

Én unik kode gælder for entré og pulled pork burger med fritter af rodfrugter for 1 voksen.

Børn og unge fra 0-17 år har gratis adgang.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Energimuseet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Energimuseet

Bjerringbrovej 44 , 8850 Bjerringbro

Sidste chance: 10. juli 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst