6 fl. prisvindende Brut Abrau Durso

Sidste chance!

6 fl. Brut, Abrau Durso fra det berømte russiske vinhus Abrau Durso er en fantastisk, klassisk mousserende vin, hvor du får virkelig meget vin og smag for pengene. Et uovertruffent alternativ til Cava, Prosecco og Cremant. 

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Abrau Durso er den perfekte fest- og aperitifvin med dens fremherskende noter af blomster og frugt og dens elegante og velafbalancerede smag. Selvom den er fremstillet på Charmatmetoden vil vinen ”please” selv den mest kræsne og erfarne champagnekender. Vinen er perfekt til festlige lejligheder, de lune sommeraftener, eller til en hyggelig stund i gode venners lag.

Du får:

  • 6 flasker, Brut, Abrau Durso

SPOTpris 429 kr. Normalpris 792 kr. Spar 45 %

Prisen er inkl. fragt og vinen bliver leveret til døren senest 10 hverdage efter køb på SPOTdeal.

Begrænset antal.


Om Abrau Durso vinhuset
Abrau-Durso vinhuset blev grundlagt i 1870 ved dekret af den russiske kejser Alexander II på et malerisk sted på bredden af søen Abrau, der ligger i det sydlige Rusland, Krasnodar Regionen tæt på Sortehavet. Vinhuset fejer i år 150-års jubilæum.

Krasnodar Regionen, nærmere bestemt den nordøstlige Sortehavskyst, er ideel til vinfremstilling. Områdets beliggenhed på begge sider af 45 °N (breddegraden for Bordeaux, Piedmontog Oregon) giver særlig gunstige klimatiske forhold, der giver regionens vine deres unikke karakter og høje kvalitet.

Ifølge eksperter er de lokale forhold i Krasnodar Regionen unikke og i nogle henseender mere gunstige end i Champagnedistriktet selv.

Krasnodar Regionens vines unikke karakter og høje kvalitet er også blevet bekræftet og belønnet i en lang række udenlandske smagskonkurrencer.

Alene i 2019 blev det til mere end 85 priser ved internationale konkurrencer til russiske vine fra Krasnodar Regionen. bl.a. på; IWSC, IWC, Decanter og Mundus Vini.

Brut Abrau Durso har vundet et utal af sølv- og bronze medaljer bl.a. på; IWSC og Decanter – endda en sølvmedalje vundet på Decanter i 2017.

• Druesorter: Chardonnay, Riesling, Sauvignon Blanc
• Drikkemoden: Vinen er drikkemoden ved frigivelse
• Anbefales til: Aperitif, tapas, fisk, skaldyr
• Serveres nedkølet: til 8 ° - 10 ° C

Om Rusland som vinland
Man kan godt kalde Rusland for ”det glemte vinland”, hvilket i grunden er utroligt at verdens arealmæssigt største land optræder fuldstændigt anonymt på verdenskortet for vin.

Efter Sovjetunionens ophør er Ruslands vinproduktion blomstret kraftigt op og nået en kvalitet, der nemt kan måle sig med, og i nogle tilfælde endda overgå, vine fra de store og ”gamle” vinlande såsom Italien og Frankrig.

Oplev fantastiske vine gode-til-prisen og elegante vine i absolut verdensklasse, du bliver med garanti positivt overrasket!

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Prisen er inkl. fragt og vinen bliver leveret til døren senest 10 hverdage efter køb på SPOTdeal. 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

 Én unik kode gælder for 6 fl. prisvindende Brut Abrau Durso.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Global Foods.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Global Foods

Greve Main 9 , 2670 Greve
Tlf.: 45 28 51 34 83 | CVR: 40351973 | info@globalfoods.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 08. juli 2020 kl. 23:59

6 fl. prisvindende Brut Abrau Durso