4* hotel Crowne Plaza i Hamborg

Sidste chance!

Bo i hjertet af populære Hamborg på det 4-stjernede Hotel Crowne Plaza. Hotellet er et fremragende udgangspunkt for at opleve alt det, Hamborg har at byde på. Opholdet er inkl. 2 nætter, velkomstdrink, morgenmad og gratis parkering og WiFi.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Kun to timers kørsel fra den danske grænse ligger skønne Hamborg. Byen er mere populær end nogensinde før, og ligger nu på top 3 over danskernes yndlingsdeatinationer i Tyskland. Efterhånden har flere og flere fået øjnene op for den smukke arkitektur, det pulserende kulturliv med masser af museer og ikke mindst den overkommelige afstand til helt nye oplevelser.

Det 4-stjernede Hotel Crowne Plaza ligger lige i hjertet af denne metropol og giver den perfekte base til at udforske byen. For at I kan få den bedste start på dagen, er der selvfølgelig inkluderet en stor morgenbuffet begge dage.

Der er ikke sparet på noget på det flotte Crowne Plaza, der fremstår flot og nyrenoveret. Alle værelserne er store og indbydende med fladskærm og komfortable senge.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • Velkomstdrink
 • Morgenmad (begge dage)
 • Gratis parkering
 • Gratis WiFi
 • Turistskat.

SPOTpris 2.395 kr. for 2 personer.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 31. december 2020. Det er ikke muligt at booke i julen i perioderne d. 24-26. december & d. 30. december 2020 – 1. januar 2021. Der tages derudover forbehold for udsolgte datoer.  

Tillæg (foretages direkte hos Vindrose Rejser):

 • Tillæg ved ankomst i højsæsonen (juni og september) – 200 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Tillæg for ankomst torsdag, fredag og lørdag - 200 kr. pr. værelse pr. ophold.

Max 2 personer pr. værelse, der er ikke mulighed for ekstra opredning.

Tjek ind: Fra kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Tæt på shopping og trendy kvarter
Til jer, der ønsker at krydre turen med shopping, så findes en af Hamborgs største shoppinggader lige om hjørnet.

Er I mere til at sidde og nyde en kop kaffe eller en drink, så ligger Hamborgs mest trendy kvarter 'Lange Reihe' lige ved hotellet. Kvarteret er især kendt for sine mange cafeer og barer samt sin kreative atmosfære.  

Hamborg bliver ofte beskrevet som ”det nye Berlin”, og det er ikke uden grund. Byen har alt, hvad hjertet begærer. Byen bliver ofte overset, men I må ikke snyde jer selv for denne fantastiske oplevelse.

Godt tip
Næsten hver weekend er der et eller andet på programmet, nogle gange flere arrangementer på samme tid: julemarkeder i december, havnefest i maj, cruise days, vinmarked osv. Se, hvad der sker i Hamborg de dage, du skal af sted på hamburg-tourism.dehamburg-magazin.de og hamburg.prinz.de.

Gæster, der har besøgt hotellet med en SPOTdeal, skriver bl.a.:

Fine værelser som var rene og af god størrelse, lækker aftensmad, overdådig og fantastisk morgenmadsbuffet og generelt god betjening. Vi havde en rigtig skøn tur :-)
- Marts 2018.

Det var et virkelig godt hotel med fantastisk morgenmad.
- Marts 2018.

På alle måder super, Vindrose og ikke mindst Crowne Plaza, kanon service og placering i Hamburg.
- Marts 2018. 


Om Vindrose Rejser
Vindrose Rejser har i mere end 6 år haft et tæt samarbejde med Spotdeal. I årenes løb har Vindrose sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Bestræbelserne er altid at være mere end en bookingcentral. Vindrose giver gerne gode råd med på rejsen, og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. Livet er for kort til dårlige rejser, derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana.

Læs bedømmelserne Trustpilot og Facebook, og se de flotte billeder på Instagram.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede peridode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 31.12.2020. Det er ikke muligt at booke i julen i perioderne d. 24/12-26/12 & d. 30/12-1/1. Der tages derudover forbehold for udsolgte datoer.

Én unik kode gælder for et ophold for 2 personer.

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • Velkomstdrink
 • Morgenmad (begge dage)
 • Gratis parkering
 • Gratis WiFi
 • Turistskat.

Tillæg (foretages direkte hos Vindrose Rejser):

 • Tillæg ved ankomst i højsæsonen (juni og september) – 200 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Tillæg for ankomst torsdag, fredag og lørdag - 200 kr. pr. værelse pr. ophold.

Max 2 personer pr. værelse, der er ikke mulighed for ekstra opredning.

Tjek ind: Fra kl. 15.00 
Tjek ud: Senest kl. 11.00

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 15. juli 2020 kl. 23:59

Ophold på hotel Crowne Plaza i Hamborg