Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Miniferie i Harzen Nationalpark

Glæd dig til at opleve den storslåede natur i Harzen Nationalpark med et ophold i skønne rammer på Maritim Berghotel Braunlage ved foden af Wurmberg-bjerget. Opholdet inkluderer 3-5 overnatninger med morgenbuffet. Pris pr. person.

MARITIM BERGHOTEL BRAUNLAGE i Harzen - 3-5 nætter med morgenbuffet. Pris pr. person.

Pris fra 1.095

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
91 solgte

SPOTpris!

Dyk ned i idyllen, der omgiver det skønne Maritim Berghotel Braunlage i Harzen Nationalpark ved foden af Wurmberg-bjerget.

Alle værelser er udstyret med rummelig balkon, så du kan nyde de grønne omgivelser, store badeværelser med badekar og fri WiFi. Der er også masser af mulighed for afslapning i de store indendørs- og udendørs pools, i saunaen eller i spa-afdelingen, hvor der kan bestilles massage, wellness og skønhedsbehandlinger.

Nyd friskbrygget kaffe og fine kager i Roof Garden Café med fantastisk udsigt over nationaparken og lad dig bespise med typiske lokale retter i The Old English Pub. Velsmagende middagsbuffeter og à la carte-menuer med fortryllende udsigt over grøn natur venter dig, hvis du lægger vejen forbi Restaurant Pfaffenstieg.

Takket være hotellets ideelle beliggenhed kan du nå centrum af Braunlage, dejlige vandrestier og Wurmberg svævebanen til fods indenfor få minutter.


Opholdet inkluderer:

  • 3-5 overnatninger i dobbeltværelse
  • Morgenbuffet alle dage.

3 overnatninger: SPOTpris 1.095 kr. pr. person

4 overnatninger: SPOTpris 1.595 kr. pr. person

5 overnatninger: SPOTpris 1.995 kr. pr. person

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 31. december 2020.


Bemærk at der skal betales citytax på 2,8 € pr. person pr. nat.

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Vindrose Rejser)

  • Barn under 6 år: overnatter gratis (max 1 barn i følge 2 fuldtbetalende voksne)
  • Barn 12 år: Ekstra opredning: 795 kr. for 3 overnatninger inkl. morgenmad.
  • Dyr: muligt at medbringe hund. Forhør Vindrose Rejser om nærmere information og pris.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 12.00.


Om Harzen
I Harzen ligger et væld af gamle byer, der alle er et besøg værd. At køre mellem de mange byer er en sand fornøjelse grundet de smukke grønne omgivelser.

Werningerode byder på en bred pallet af oplevelser i form af blandt andet Werningerode Slot, der oprindeligt er fra det 13. århundrede, men kom til sin nuværende form i det 19. århundrede. Du kan også opleve en miniaturepark, hvor mere end 50 bygninger er afbilledet i målestok 1:25, samt det kendte Hasseröde bryggeri, der tilbyder rundvisninger. Werningerode har lidt for enhver smag, og fra byen er der ikke langt til mange af de andre spændende destinationer i området.  

Halberstadt blev i 804 grundlagt Karl den store. I dag er byen hjemsted for et udvalg af museer og kirker. I nabobyen Langenstein ligger såkaldte huleboliger, der blev bygget grundet stor boligmangel i det 18. århundrede. Området er især et besøg værd, hvis man vil opleve historiens vindesus.

Bloksbjerg eller Brocken, som det hedder på tysk, er kendt for at være tilflugtssted for hekse fra hele verden. På toppen af bjerget findes Hexentanzplatz, der menes at have været samlingssted for hekse frem til det 17. århundrede. På Brocken ligger også Thale dyrepark, der er et besøg værd. I kan let og ubesværet komme op på bjerget med svævebane, hvorfra I kan nyde den fantastiske udsigt. 

I må heller ikke snyde jer selv for en tur til den tusinde år gamle verdens-kulturarvsby Goslar. Den historiske by Goslar byder på et varieret kulturelt udbud, og det er ikke for sjovt, at byen bliver kaldt "Nordens Rom". Her finder i hele 47 kirker og kapeller, og områdets velstand blev grundlagt af de berømte miner i Rammelsberg. I dag er der et museum, der giver et bredt indblik i minedrift og vidner om den tidligere storhedstid, hvor man fandt kobber, bly zink og lidt sølv og guld. Byen er i dag udnævnt som verdenskulturarv af Unesco, og især den intakte bymidte og den smukt restaurerede Kaiserpfalz fra 1010 er en af byens store attraktioner. 


Om Vindrose Rejser
Vindrose Rejser har i mere end 6 år haft et tæt samarbejde med Spotdeal. I årenes løb har Vindrose sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Bestræbelserne er altid at være mere end en bookingcentral. Vindrose giver gerne gode råd med på rejsen, og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. Livet er for kort til dårlige rejser, derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana.

Læs bedømmelserne Trustpilot og Facebook, og se de flotte billeder på Instagram.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført. Når opholdet er booket, er det hotellets
afbestillingsregler, der gælder.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 31. december 2020.

Bemærk at der skal betales citytax på 2,8 € pr. person pr. nat.

En unik kode gælder for én person.

Opholdet inkluderer:

3-5 overnatninger i dobbeltværelse
Morgenbuffet alle dage.

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Vindrose Rejser)
Barn under 6 år: overnatter gratis (max 1 barn og i følge 2 fuldtbetalende voksne)
Barn 12 år: Ekstra opredning: 795 kr. for 3 overnatninger inkl. morgenmad.
Dyr: muligt at medbringe hund, forhør Vindrose Rejser om nærmere information og pris.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 12.00.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 15. juli 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst