Ophold på hyggelige Løgstør Parkhotel

Sidste chance!

Forkæl krop og sjæl med et dejligt ophold på Løgstør Parkhotel, der ligger tæt på den smukke Limfjord. Vælg mellem 1 eller 2 overnatninger i hyggelige rammer og glæd dig til 3-retters middag, kaffe og sødt samt stor, dansk morgenbuffet.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Få et pusterum fra hverdagen og lad op med et afslappende ophold på Løgstør Parkhotel. Hotellet ligger tæt på Limfjorden og den hyggelige havneby Løgstør. Her kan I slentre en tur ved stranden, tage en runde golf, gå på opdagelse i områdets rige historie eller besøge en af de mange seværdigheder, der ligger nær hotellet.

Opholdet er inklusiv middag, som nydes i hotellets restauranten, hvor de dygtige kokke laver mad på højt niveau. Menukortet følger årstiderne og udskiftes typisk en gang om måneden.


Vælg mellem følgende to ophold: 

Ophold 1 overnatning for 2 personer:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse (mulighed for opgradering til andre værelsestyper mod tillæg)
 • Eftermiddagskaffe/-te med sødt
 • 3-retters middag
 • Kaffe/-te med sødt efter middagen
 • Stor dansk morgenbuffet.

SPOTpris 760 kr. Normalpris 1.896 kr. Spar 59 %

ELLER

Ophold 2 overnatninger for 2 personer:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse (mulighed for opgradering til andre værelsestyper mod tillæg)
 • Eftermiddagskaffe/-te med sødt begge dage
 • 2-retters middag (dag 1)
 • 3-retters middag (dag 2)
 • Kaffe/-te med sødt efter middagen begge dage
 • Stor dansk morgenbuffet.

SPOTpris 1.199 kr. Normalpris 3.592 kr. Spar 66 %

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 1. april 2021. Kan dog ikke benyttes weekender i november og december, hvor der afholdes julefrokoster og ligeledes ikke nytårsaften.


Tillæg (betales direkte til Løgstør Badehotel)

 • Tillæg ved overnatning fredag eller lørdag: 200 kr. pr. værelse pr. overnatning.

Opholdene indeholder kun slutrengøring.

Tjek-ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek-ud: Senest kl. 11.00.


Løgstør Parkhotel
Løgstør er en fin blanding af gammelt og nyt med et 2 km langt havneanlæg, som fortsætter i Frederik den syvendes kanal sydvest for byen og løber ud i Limfjorden ved badestedet Lendrup Strand. Løgstør er en idyllisk by at bevæge sig rundt i, og du kan finde både gallerier, caféer, restauranter, museer og meget mere.

Hotellets wellness & spa er mere end 500 m2 forkælelse for krop og sjæl. I en hyggelig og varm atmosfære kan I f.eks. nyde den opvarmede indendørs pool, dampbad, sauna og spa/jacuzzi. Hotellet råder også over et fitnessområde, og wellnessafdelingen byder naturligvis også på en række skønhedsbehandlinger af professionelle behandlere.

Hotellets motto lyder: "Vores gæster skal føle, at de fik lidt mere end forventet efter et besøg på Parkhotel," og det bliver der naturligvis lagt vægt på i dagligdagen på hotellet.

Oplevelser
Under jeres ophold anbefaler vi, at I giver jer tid til at nyde en vandretur på havnen, tage en snak med de lokale fiskere og besøge det hyggelige Limfjordsmuseum, Det Maritime Oplevelsescenter eller Glenholm Vingård, der er beliggende kun få km fra hotellet. Det er også i Løgstør, at I finder vikingeborgen Aggersborg mod nord og Vitskøl Kloster mod syd.

Handelsliv og aktiviteter
Handelslivet byder på alt fra specialbutikker med lækre nordjyske fødevarespecialiteter til et bredt udvalg af tøj, sko med mere.

Der er også et væld af fysiske udfoldelsesmuligheder. Skov, fjord, hede appellerer alle til udendørsaktiviteter. Der er uspoleret natur på fantastiske Livø med alle sælerne, prægtige heder, stilfærdige sejlture, dybe slugter og høje skrænter.

Kanalen - ét af Nordjyllands Syv Vidundere
Og så er der Frederik den VII's Kanal, Limfjorden og Limfjordsmuseet med det maritime oplevelsescenter. Kanalen er udnævnt til et af Nordjyllands Syv Vidundere og er med sine 4,4 kilometer museets største "museumsgenstand".

Men den er mere end det. Den er levende historie og kan opleves enten ved at gå turen eller tage med på en guidet sejltur med Limfjordsmuseets turbåd Grevinde Danner. På Limfjordsmuseet er der en ny, stor udstilling, som i 2009 blev nomineret til den danske museumspris.

Spil golf
Er du golfinteresseret, er der også noget for dig. Løgstør Golfklubs baneanlæg er beliggende i gåafstand fra hotellet. Golfklubben er etableret i 2005 og har samlet 27 huller. En flot 18 hullers SeaSide golfbane med fuld udsigt over Limfjorden fra alle 18 huller. Banen roses for meget hurtige og udfordrende greens.

Desuden har de en 9 hullers Pay and Play bane med 2 par 4 huller samt et flot træningsanlæg med putting-green, indspils-green og driving-range.

Hør livemusik
På hotellets Foxy Pub & Café er der højt skum på fadøllen og masser af god stemning. Her kan I komme ned i gear efter en lang dag fyldt med indtryk og oplevelser, og der er bl.a. mulighed for at tage et slag billard, pool, dart eller terningspil. Foxy Pub er mødestedet for både godtfolk fra land og by - Løgstør og omegn - og for hotellets gæster, som mødes over en god snak og lidt godt til ganen.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Løgstør Parkhotel. Du kan enten reservere via mail info@logstorparkhotel.dk eller via følgende bookinglink:

1 overnatning
https://booking.octopuspms.com/pb/255/3257728

2 overnatninger
https://booking.octopuspms.com/pb/255/3257735

Husk derudover at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Løgstør Parkhotel kontaktes på info@logstorparkhotel.dk eller tlf.: 98 67 40 00.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 1. april 2021. Kan dog ikke benyttes weekender i november og december, hvor der afholdes julefrokoster og ligeledes ikke nytårsaften.

Én unik kode gælder for det valgte ophold for 2 personer på Løgstør Parkhotel.

Ophold 1 overnatning for 2 personer:
1 overnatning i standard dobbeltværelse (mulighed for opgradering til andre værelsestyper mod tillæg)
Eftermiddagskaffe/-te med sødt
3-retters middag
Kaffe/-te med sødt efter middagen
Stor dansk morgenbuffet.

- ELLER -

Ophold 2 overnatninger for 2 personer:
2 overnatninger i standard dobbeltværelse (mulighed for opgradering til andre værelsestyper mod tillæg)
Eftermiddagskaffe/-te med sødt begge dage
2-retters middag (dag 1)
3-retters middag (dag 2)
Kaffe/-te med sødt efter middagen begge dage
Stor dansk morgenbuffet.

Tillæg (betales direkte til Løgstør Badehotel)
Tillæg ved overnatning fredag eller lørdag: 200 kr. pr. værelse pr. overnatning.

Tjek-ind: Tidligst kl. 15.00. 
Tjek-ud: Senest kl. 11.00.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Løgstør Parkhotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Løgstør Parkhotel.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Løgstør Parkhotel

Toftebjerg Allé , 9670 Løgstør
Tlf.: 60 10 01 40 | CVR: 38542834 | info@logstorparkhotel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 17. juli 2020 kl. 23:59

Løgstør Parkhotel