Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Ophold for 2 på Hotel Marina på Djursland

Miniferie for 2 med 2 overnatninger, middag begge dage og morgenbuffet på Hotel Marina på Djursland. Hotellet ligger smukt på Kystvejen uden for Grenaa med udsigt over Kattegat, og der er ikke langt til spændende seværdigheder.

HOTEL MARINA på Djursland - 2 nætter med middag begge dage. Gyldig til 1. marts 2021.

Pris 1.448

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
172 solgte

Værdi2.790

Rabat48

Spar1.342

Nyd et ophold på skønne Djursland med to overnatninger på Hotel Marina. Hotellet har indendørs pool og spa og ligger tæt på nogle af Danmarks bedste badestrande, en række dejlige golfbaner og et stort udvalg af spændende seværdigheder.

Hotel Marina på Djursland ligger smukt på Kystvejen uden for Grenaa med udsigt over Kattegat. Værelserne er pænt indrettet, og der findes både standardværelser med 140 cm senge, almindelige dobbeltværelser, suiter og familieværelser. Hotellet har en skøn wellnessafdeling samt fitness- og aktivitetsrum.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • 2 overnatninger i minidobbeltværelse (140 cm seng)
 • Eftermiddagskaffe/te begge dage (kl. 15-17)
 • 2-retters middag begge dage (efter køkkenchefens valg)
 • Stor morgenbuffet begge dage
 • Fri adgang til wellness-område med stor swimmingpool, stor spa, sauna og fitness.

SPOTpris 1.448 kr. Normalpris 2.790 kr. Spar 48 %

Opholdet kan benyttes alle dage frem til den 01. marts 2021, dog ikke i perioden fra den 20. december 2020 - 03. januar 2021.

Vær opmærksom på, at der kun er et begrænset antal værelser pr. dag, og med stor efterspørgsel på weekenderne bliver de hurtigt udsolgt. Så vi anbefaler, at du booker dit ophold hurtigst mulig.

Tillæg (Betales direkte til hotellet):

 • Weekendtillæg (fredag og lørdag) - 300 kr. pr. værelse pr. nat

Tilkøb (Betales direkte til hotellet):

 • Opgradering til almindeligt dobbeltværelse - 125 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til suite - 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Børn 0-2 år er gratis i forældres send - der skal dog opgraderes til almindeligt dobbeltværelse
 • Børn 3-15 år (opredning i ekstra seng) - 425 kr. pr. barn pr. ophold - inkl. mad
 • Ekstra opredning voksen (fra 16 år) - 525 kr. pr. barn pr. ophold - inkl. mad.

Tjek ind tidligst kl. 15
Tjek ud senest kl. 11


Randers Regnskov
Djursland byder på masser af oplevelser for alle aldre, og Randers Regnskov blandt de mest populære attraktioner i området. Her kan I glæde jer til et sansebombardement af natur- og dyreoplevelser. I det tropiske klima med lianer, klipper, kæmpe vandfald og fantastiske planter er man i den fantastiske regnskov omgivet af aber, leguaner og dovendyr.

Ree Safari Park
Besøg Ree Park og få et uforglemmeligt besøg i dyrenes spændende verden. Den store safaripark byder på vilde oplevelser og aktiviteter blandt dyr fra fem kontinenter. Tag fx med på en Land Rover Safari, hvor du kører rundt blandt de mange afrikanske dyr på savannen, og fortsæt dagen med et underholdende fugleshow, hvor de store rovfugle flyver lige over dit hoved. Dyrene kommer ekstra tæt på ved fodringstid, hvor du bl.a. kan opleve Danmarks eneste geparder jage frokosten eller se de sjove oddere flokkes om føden.

Kattegat Centret - Danmarks Hajcenter
I Kattegat Centret har du chancen for at komme i nærkontakt med tropiske hajer! Der er kun 6 cm imellem dig og hajerne, når du går i tunnelen gennem hajtanken. Et besøg i Kattegat Centret byder på oplevelser, der udfordrer både din krop og hjerne. Prøv fx at ro i kajak fra Nordpolen til Sydpolen, skab din egen orkan, forstå hajens anatomi eller løb om kap med hajer og havets dyr. Billetter kan købes på hotellet.

Djurs Sommerland
Djurs Sommerland er Skandinaviens største sommerland med oplevelser for hele familien. Glæd jer til de bedste rutsjebaner, et kæmpestort vandland, sjove legeområder og over 60 andre forlystelser for både små og store legebørn.

Nationalpark Mols Bjerge 
I Nationalpark Mols Bjerge kan du opleve enestående natur, som er perfekt til spændende traveture. Parken ligger i et markant istidslandskab, hvor is og vand i en fjern fortid modellerede nutidens landskab frem.

Ebeltoft
Skæve bindingsværkshuse, toppede brosten og blomstrende stokroser gør Ebeltoft til en af landets mest seværdige byer. Ebeltoft fik købstadsrettigheder i 1301 og er dermed Djurslands ældste købstad. Byen er et spændende billede på danmarkshistorien gennem århundreder.

Grenaa
Grenaa er en spændende gammel købstad og det naturlige handelscenter for det østlige Djursland. I byen finder du historiske bygninger og fine gader fx på Torvet 1, hvor det gamle Rådhus, som blev bygget til formålet helt tilbage i 1806, ligger. Vest for Torvet begynder Lillegade, der er en levende butiks- og restaurationsgade. Gaden leder ned til byens ældste, bevarede beboelseshuse.


Værelsestyper

Mindre standardværelse (140 cm seng):

Dobbeltværelse:

Familieværelse:

 

Businessværelse: 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer du dit ophold hos Hotel Marina på mail: info@hotel-marina.dk. Husk at sende dit værdibevis med og oplyse dato, navn og telefonnummer i mailen. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Hotel Marina kontaktes på tlf.: 86 32 25 00.

Opholdet kan benyttes alle dage frem til den 01. marts 2021, dog ikke i perioden fra den 20. december 2020 - 03. januar 2021.

En unik kode gælder for et ophold for to personer på Hotel Marina på Djursland.

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:
2 overnatninger i minidobbeltværelse (140 cm seng)
Eftermiddagskaffe/te begge dage (kl. 15-17)
2-retters middag begge dage (efter køkkenchefens valg)
Stor morgenbuffet begge dage
Fri adgang til wellness-område med stor swimmingpool, stor spa, sauna og fitness.

Vær opmærksom på, at der kun er et begrænset antal værelser pr. dag, og med stor efterspørgsel på weekenderne bliver de hurtigt udsolgt. Så vi anbefaler, at du booker dit ophold hurtigst mulig.

Tillæg (Betales direkte til hotellet):
Weekendtillæg (fredag og lørdag) - 300 kr. pr. værelse pr. nat

Tilkøb (Betales direkte til hotellet):
Opgradering til almindeligt dobbeltværelse - 125 kr. pr. værelse pr. nat
Opgradering til suite - 350 kr. pr. værelse pr. nat
Børn 0-2 år er gratis i forældres send - der skal dog opgraderes til almindeligt dobbeltværelse
Børn 3-15 år (opredning i ekstra seng) - 425 kr. pr. barn pr. ophold - inkl. mad
Ekstra opredning voksen (fra 16 år) - 525 kr. pr. barn pr. ophold - inkl. mad.
 
Tjek ind tidligst kl. 15
Tjek ud senest kl. 11

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Marinas officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hotel Marina. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Hotel Marina

Kystvej 32, 8500 Grenå

Sidste chance: 09. juli 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst