Årets bedste julegaveide - køb et ophold til anmelderoste Restaurant Knapp & Løjt Kro. I dagens SPOTdeal indgår velkomstdrink, 3-retters gourmetmenu + 2 små overraskelser fra køkkenet under middagen, overnatning og dejlig morgenmad.

Sidste chance!

Med dagens SPOTdeal gentages succesen. Denne gang udbydes der 1.000 værdibeviser til denne sønderjyske klassiker. Forkæl dig selv og en du holder af. Ophold for 2 personer. Værdibeviset gælder i hele 2013.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner
Restaurant Knapp eller Æ’ Knapp, som stedet kaldes i folkemunde, er en ypperlig oplevelse og noget af det bedste de sønderjyske kroer kan byde på.

Den smukke gul- og hvidmalede kro, med den schweizisk inspirerede byggestil, blev oprindeligt opført i 1836. Kroen ligger på halvøen Løjt Land mellem Aabenraa og Haderslev, og navnet Knapp hentyder til placeringen ved foden af en bakkeskrænt ved Steenbjerg Knap. Ordet Knapp er en gammel betegnelse for en bakketop.

Dagens SPOTdeal er for 2 personer og inkluderer:

Velkomstdrink
3-retters gourmetmenu og 2 små overraskelser fra køkkenet under middagen
1 overnatning
Dejlig morgenmad

Oprindeligt var området hjemsted for en vandmølle, hvor de lokale fra hele oplandet kom og fik malet korn og valket klæder alt imens den stod på kaffepunch i det tilhørende traktørsted.

I mange år levede stedet dog en hensynene tilværelse, men i 1988 skete der en gennemgribende restaurering af stedet, som førte Restaurant Knapp ind i en ny tidsepoke.

Siden er Restaurant Knapp blevet kaldt et sønderjysk fænomen, og det bedste området har at byde på.

Ved ankomsten fornemmer man straks, at det her er et sted for feinschmeckere, der forstår at sætte pris på stedets lyksaligheder.

For de lokale er Æ’ Knapp noget helt særligt. De fleste har en historie til fælles med Restaurant Knapp, der som oftest går generationer tilbage.

Man føler sig som midtpunkt i en eventyrfortælling - et stykke dansk kulturhistorie, og når du har besøgt stedet har du også en historie til fælles med dette lillebitte paradis.

Man bor standsmæssigt på Restaurant Knapp. Kunkel-stuerne, der er opkaldt efter Familien Kunkel der drev stedet igennem 76 år, er romantisk i indretningen. Stilrent med rokokomøbler, guldaldermalerier og lysekroner.

Værelserne er ligeledes smukt indrettet, og det føles næsten som at sove i de ’kongelige gemakker’. Om det er forklaringen på, at kongefamilien med jævne mellemrum frekventere stedet skal være usagt, men måske skyldes det blot, at Restaurant Knapp er kendt som et fremragende spisested.

Et velfunderet køkken og et udklækningssted for mange af landets bedste kokke. Her findes en god blanding af erfarne og unge talentfulde kokke, der sætter overliggeren højt og byder jer velkommen indenfor til et ambitiøst køkken.

Maden er i høj grad inspireret af Frankrig, men det er de friske danske råvarer, når de topper i havet og i haven, på marken og i skoven, der er de væsentligste ingredienser.

Menuen skifter ofte fra dag til dag, men omfatter bl.a. carpaccio af laks fra egen rygeovn, foie gras og tournedos med trøffelsky.

Efter middagens kan I, hvis vejret tillader det, sidde uforstyrret på den overdækkede veranda og drikke aftenkaffen eller et glas kølig hvidvin, mens I nyder udsigten til vandmøllen og den bagvedliggende bøgeskov.

Man kommer nemt til at føle sig hensat til en anden verden, hvor tankerne kan flyve frit, og hvor der både er tid og ro til fordybelse.

Restaurant Knapp er i det hele taget et sted, hvor de klassiske dyder er i højsædet. Her eksisterer et bemærkelsesværdigt højt serviceniveau og en særlig tilgang til tingene, som efterlader indtrykket af, at man befinder sig et sted, som egentligt hører en svunden tid til.

Skynd dig at booke dit ophold. Sidst SPOTdeal havde Restaurant Knapp på programmet blev de 1.000 pladser solgt i løbet af 48 timer.

Bemærk at overnatningen enten er på Restaurant Knap eller Løjt Kro - se mere på www.stollig.dk

Restaurant Knapp glæder sig til at byde dig velkommen.
Du booker dit ophold på telefon 74 62 00 92 - husk at referere til SPOTdeal og oplyse den unikke kode på værdibeviset ved bookingen. Ved ankomst afleveres værdibeviset.
SPOTdealen – velkomstdrink, 3-retters gourmetmenu og 2 små overraskelser fra køkkenet under middagen, 1 overnatning for 2 i delt dobbeltværelse og dejlig morgenmad - er gyldig fra den 1. januar 2013 til og med 31.12. 2013. OBS der er lukket mandag.

Bemærk at overnatningen enten er på Restaurant Knap eller Løjt Kro - se mere på www.stollig.dk

VIGTIG INFORMATION
Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber, så du kan returnere din SPOTdeal, hvis den ønskede periode mod forventning IKKE er ledig.

Dagens SPOTdeal har et maks. på 1.000 solgte værdibeviser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Restaurant Knapp - Løjt Kro

Stennevej 79, 6200 Aabenraa
Tlf.: 74 62 00 92 | CVR: 15078502 | info@restaurant-hotel-knapp.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 11. november 2012 kl. 23:59

Årets bedste julegaveide - køb et ophold til anmelderoste Restaurant Knapp & Løjt Kro. I dagens SPOTdeal indgår velkomstdrink, 3-retters gourmetmenu + 2 små overraskelser fra køkkenet under middagen, overnatning og dejlig morgenmad.