Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

6 fl Montepulciano d' Abruzzo "Fantini"

6 fl. fyldig, velafbalanceret og skøn rødvin med superflotte anmeldelser. Vinen er klar til at drikke og går godt til sommerens lette retter. Farnese er flere gange kåret som årets vinproducent af den anerkendte vinskribent Luca Maron. Pris inkl. fragt.

6 fl Montepulciano d' Abruzzo "Fantini" - anmelderfavorit med god fylde til sommerens lette retter.

Pris 399

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
24 solgte

Værdi630

Rabat36

Spar231

Denne vin kommer fra området omring byen Ortona i det centrale Italien i regionen Abruzzo.

Det gunstige klima i regionen har altid gjort området velegnet til vindyrkning. Og der har også været dyrket vin i Abruzzo i mange år - helt tilbage før Romeriget begyndelse. Det gunstige klima og ikke mindst den korte afstand kysten ud til Adriaterhavet gør, at druerne nyder godt af kølige vinde fra havet, samtidig med at de får masser af sol.

Når druerne er optimale moden og klar til at blive høstet, transporteres de så hurtigt som muligt til vineriet hvor de presses. Kort tid efter starter gæringen, som nøje kontrollers. Og netop gæringen foregår ved så lave temperaturer som muligt. Selve gæringen tager næsten 14 dage og den lave temperatur er med til at sikre en vinen fremstår mere frisk og frugten får en mere kølig udtryk. Når gæringen er færdig ligges til lagring i yderligere 6 mdr. hvorefter den er klar til salg

Vinen er fremstillet 100% på den røde drue Montepulciano d’Abruzzo som anses for en lokal drue. Den frembringer er relativ dyb rød farve og har en meget indbydende duft som minder om mørke kirsebær, skovbær og lidt vanilje. Smagen er harmonisk og frugtig med en god pæn lang eftersmag.

I rigtig dejligt glas vin som passe godt til flere forskellige retter, lige fra pasta og lyst kød som kylling til det lidt mørkere kød og kalv og okse. De bløde tanniner gør, at den også kan nydes uden mad og altid gerne ved 15-16 grader. 

Vingården
Farnese ligger i og omkring byen Ortona i regionen Abruzzo som har en lang og stolt historie og selve navnet Farnese stammer fra det smukke slot ”Palazzo Farnese” som blev bygget helt til bage i 1538.

Selvom Farnese anses for en ung vingård har de på relative få år udviklet sig som en af de førende producenter i den centrale del af Italien og eksportere til over 70 lande i verden. Og i dag har deres firma spredt sig til omkringliggende regioner som Campagnien, Apulien og Sicilien.

Farnese er flere gange kåret som årets vinproducent af den anerkendte vinskribent Luca Maroni og som noget særligt blev de 2 år i træk udvalgt. Og senest i 2019 blev de kåret som årets vinproducent i Italien.

Bedømmelser

6/6 stjerner fra Finansbureauet
"Lækker italiener med mørke kirsebær og peber i næsen, blød og besnærende mund med noter af marcipan, peber og mørk chokolade pakket ind i landevejsstøv. Godt køb til prisen."

5/5 stjerner fra Vinavisen 
"Italiensk "feel good vin" til en rimelig pris. Den har ingen kanter, god fylde, en lille sødme og en lang eftersmag. Den femte stjerne får den for den meget rimelige pris."

95 points – Luca Maroni

“Best Italian Producer – in 2016, 2017 and 2019” – Luca Maroni

”Høj kvalitet for pengene. Lignende vine koster normalt 14 gange mere." Vivino

Guldmedalje - Mundus Vini

Guldmedalje - Berliner Wein Trophy

Guldmedalje - Sommelier Wine Awards

Guldmedalje - Selections Mondiales Des Vins

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Vin og port leverer vinen til den angivne adresse inden for 5 hverdage.

I forbindelse med dit køb her på siden, opfordres du til at skrive en note til fragtmanden, så vinen kan stilles, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Dette er dog på eget ansvar.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder 6 fl. Montepulciano d' Abruzzo "Fantini" 2017 (inkl fragt)

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Selmer Vin.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vin & Port

Østerbro 4, 5690 Tommerup St

Sidste chance: 12. juni 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst