Ophold for 2 på Øbjerggaard Gods

Sidste chance!

Idyllen på smukke Øbjerggaard Gods er næsten håndgribelig. Denne lille, historiske perle er placeret midt i den sydsjællandske natur og opholdet for 2 byder bl.a. på en 2-retters økologisk middag, morgenmad og overnatning i charmerende dobbeltværelse.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

På Øbjerggaard Gods, forenden af Alléen, finder du en vidunderlig Bed & Breakfast med en helt særlig, historisk atmosfære. Fuldstændig ugenert og afsondret med egen park og direkte adgang til skoven er Øbjerggaard en hyggelig og stemningsfuld bid af gamle Danmark, som du nu har muligheden for at nyde med dette afslappende ophold for 2, der inkluderer både middag og morgenmad. Al mad på Øbjerggaard er økologisk.

Med sin placering midt imellem Næstved og Vordingborg ligger Øbjerggaard ideelt for både kortere og længere ture, og med ti minutter til motorvejen er der ikke langt til København.


Opholdet er for 2 personer og indeholder:

  • 1 overnatning for 2 personer i et af godsets charmerende dobbeltværelser*
  • Kaffe og kage ved ankomst
  • Traditionel 2-retters middag efter kokkens valg (Hovedret og dagens dessert)
  • Morgenbuffet
  • Gratis parkering

SPOTpris 898 kr. for 2 personer (Normalpris 1851 kr.) Spar 51%

Indkvartering vil ske i et af godsets charmerende dobbeltværelser (Afhængig af ledighed): https://www.objerggaard.com/bedandbreakfast 

Ankomst kan ske alle ugens dage frem til den 30. juni 2021.

Check in: Fra kl. 16.00 på ankomstdagen
Check ud: Senest kl. 10.00 på afrejsedagen.

Ved ophold i juni, juli og august opkræves et højsæsonstillæg – se nedenfor.

Evt. tilkøb og tillæg (Bestilles og betales direkte til Øbjerggaard Gods).

  • Højsæsonstillæg (Juni, juli og august) – 200 kr. pr. værelse pr. nat
  • Garanti for værelse med terrasse – 200 kr. pr. værelse pr. nat
  • Garanti for værelse med eget bad og toilet – 200 kr. pr. værelse pr. nat
  • Weekendtillæg 100 kr. pr. person ved ankomst fredag og lørdag.
  • Ekstra overnatning med morgenmad – 600 kr. pr. værelse pr. nat
  • Opgradering til 3-retters middag (i stedet for 2-retter) - 75, kr. pr. person.

Øbjerggaards historie
Øbjerggaard var en af de tolv herregårde, som lå under Vordingborg rytterdistrikt, efter Frederik IV (1671-1730) havde samlet sit krongods i tolv rytterdistrikter. Ryttergodset blev dog solgt fra mellem 1760 og 1780, og der blev oprettet nye herregårde heraf over hele landet. En af disse var Øbjerggaard, hvis første egentlige ejer blev Niels Ryberg.

Niels Ryberg havde hele sit liv arbejdet sig frem i verden. Han var født som bondesøn, men rejse som 25-årig til København, hvor han startede sit eget handelsfirma. Han arbejdede sig til tops og blev en af periodens mest fremtrædende købmænd, som ved siden af sit arbejde sad tungt på ledende poster i Asiatisk Kompagnis direktion.

Som godsejer var Niels Ryberg særlig for sin tid. Med sin baggrund i en bondefamilie kendte han til bøndernes levevilkår, og han ønskede derfor at hjælpe bønderne på Øbjerggaard. Han gik derfor  varmt ind for landboreformerne og allerede mellem 1779 og 1780 ophævede han dyrkningsfællesskabet i landsbyen og flyttede bøndernes gårde til selvstændige parceller. Desuden satte han mange af fæstebønderne i stand til at købe deres egen gård, da han afløste pligtarbejde med en pengeafgift.

Niels Ryberg var stærkt optaget af velgørenhedsarbejde og ønskede at højne de fattiges kår. Derfor oprettede han i 1778 han en spindeskole, hvor piger fra fireårs alderen kunne lære at spinde hør. I forlængelse af spindeskolen han i 1783 et linnedvæveri på Øbjerggaard, der hurtigt udviklede sig til en blomstrende forretning med kontakter til kongehuset.

Niels Rybergs initiativer skabte beskæftigelse for alle arbejdsduelige på Øbjerggaard, og hans foretagsomhed kom også kirken til gode, da den blev ombygget i 1792.

I 1804 døde Niels Ryberg, hvorefter Øbjerggaard gik til sønnen Johan Christian Ryberg, der desværre ikke havde samme held til at drive gården. Krigen i begyndelsen af århundredet skabte en landbrugskrise, og samtidig satte statsbankerotten ind i 1813. I 1820 måtte staten overtage Øbjerggaard efter, at Johan Christian Ryberg var gået fallit.

Ved en auktion i 1836 blev Øbjerggaard solgt til Ludvig Klingberg, hvis enke i 1889 solgte godset til Frederik von Buchwald. Øbjerggaard skiftede i den følgende tid hyppigt ejer. I 1896 blev der købt en del fæstegårde til Øbjerggaard, og i 1925 begyndte man at udstykke jorden.

Øbjerggaard er siden 2014 ejet af Oscar Peter Oxholm Tillisch og er en del af Rosenfeldt Gods. I dag driver Luigi Bruno Bed & Breakfast på det smukke og historiske gods.


Oplevelser i nærheden

Faxe Kalkbrud & Geomuseum Faxe
Kalkbruddet er bunden af et 63 millioner år gammelt hav, hvor der i tidernes morgen svømmede hajer, krokodiller og blæksprutter rundt mellem smukke koral­ler. På Geomuseum Faxe fortælles den dramatiske historie om den sidste store masseuddød for 66 millioner år siden og om, hvordan livet siden rejste sig på ny og dannede det unikke koralrev.

Læs mere om Geomuseum Faxe og Faxe Kalkbrud her.

Udsigtstårnet
Skovtårnet ved Camp Adventure giver med sine 45 meter og placering 135 meter over havets overflade og et majestætisk syn ud over Sydsjælland. Fra toppen kan man se 25 km ud over det sydsjællandske landskab. Mod nord og i klart vejr kan man se helt til Øresundsbroen og Turning Torso i Malmø, og selv dele af den københavnske skyline toner frem, når man nyder udsigten fra toppen. Tårnet åbnede i Marts 2019.

Læs mere om udsigtstårnet her

Stevns Klint
Stevns Klint er på UNESCOs liste over verdensarv. Stevns Klint byder på smuk natur, millioner års historie og et dramatisk kapitel om dengang en asteroide ramte Jorden, og dinosaurerne uddøde.

Læs mere om Stevns Klint her.

Du reserverer dit ophold til Øbjerggaard Gods på: objerggaard@objerggaard.com eller på telefon: 50106020. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Øbjerggaard Gods kontaktes på tlf.: 50106020.

Opholdet kan anvendes alle ugens dage frem til 30. juni 2021.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Øbjerggaard Gods:

  • 1 overnatning for 2 personer i et af godsets charmerende dobbeltværelser*
  • Kaffe og kage ved ankomst
  • Traditionel 2-retters middag efter kokkens valg (Hovedret og dagens dessert)
  • Morgenbuffet
  • Gratis parkering

Indkvartering vil ske i et af godsets charmerende dobbeltværelser (Afhængig af ledighed): https://www.objerggaard.com/bedandbreakfast 

Check in: Fra kl. 16.00 på ankomstdagen
Check ud: Senest kl. 10.00 på afrejsedagen.

Ved ophold i juni, juli og august opkræves et højsæsonstillæg – se nedenfor.

Evt. tilkøb og tillæg (Bestilles og betales direkte til Øbjerggaard Gods):
Højsæsonstillæg (Juni, juli og august) – 200 kr. pr. værelse pr. nat
Garanti for værelse med terrasse – 200 kr. pr. værelse pr. nat
Garanti for værelse med eget bad og toilet – 200 kr. pr. værelse pr. nat
Weekendtillæg 100 kr. pr. person ved ankomst fredag og lørdag.
Ekstra overnatning med morgenmad – 600 kr. pr. værelse pr. nat
Opgradering til 3-retters middag (i stedet for 2-retter) - 75, kr. pr. person.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Ørbjerggaard Gods' officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Ørbjerggaard Gods.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øbjerggaard Gods

Øbjerggårds Allé 20 , 4750 Lundby
Tlf.: 50 10 60 20 | CVR: 27802923 | objerggaard@objerggaard.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 18. juni 2020 kl. 23:59

Ophold på Øbjerggaard Gods