Eksklusivt ophold på Samsø

Sidste chance!

NYHED! Nyd den danske sommer på det stemningsfulde og eksklusive Ilse Made - Hotellet ved Kilden på Samsø. Glæd dig til 2 nætter i værelse med havudsigt, 3-retters menu på ankomstdagen og morgenmad begge dage. Pris pr. person.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tænk at kunne stå op om morgenen tæt på smukke Kattegat, der kaster sine hvide bølgetoppe ind mod strandkanten. Tænk at stå op til morgenmad, der allerede er gjort klar til jer. Tænk at checke ind til 2 overnatninger på et lille eksklusivt hotel på en af Danmarks dejligste øer.

Lad det ikke bare blive ved tanken. Med denne deal får I 2 overnatninger på Ilse Made - Hotellet ved kilden på Samsø.


Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse med havudsigt
  • Dejlig 3-retters middag på ankomstdagen
  • Morgenmad begge dage
  • Gratis parkering
  • Fri WiFi.

SPOTpris 895 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag, tirsdag eller fredag til og med d. 27. oktober 2020. Det er dog ikke muligt at benytte opholdet i uge 29.

Der er begrænset antal ophold til salg. Og der er rift om opholdene i weekenderne samt i juli og august – først til mølle.

Tjek ind: Fra kl. 15.00-17.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00

SPOTdeals kunder får 15% rabat på maden på 2. dagen i hotellets restaurant eller søsterrestaurant Sophie Amalie i Tranebjerg (4 km).


Hotellet ved kilden
Ilse Made - Hotellet ved kilden er et lille eksklusivt hotel tæt på Samsøs vestkyst. Lyst og smagfuldt indrettet med udsigt til hav, have og marker. På hotellet gør man alt for at skabe en hjemlig stemning med en underliggende følelse af forkælelse. Alle værelserne er udstyret med eget toilet og bad. 

Hotellet ligger tæt ved stranden, så der er rig mulighed for at gå ture langs Kattegats vande, hvor I i klart vejr kan se til Endelave og Tunø. Ved stranden finder I også Ilse Made-kilden, som hotellet er opkaldt efter. 

Mere om Samsø
Samsø er en af Danmarks allerdejligste øer fyldt med afvekslende natur, nærværende øliv og masser af tid til at nyde nuet. Et besøg på den lille ø midt i Kattegat er indbegrebet af dansk idyl med Samsø-kartofler, høje slanke vindmøller og små landsbyer.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Ilse Made - Hotellet ved kilden på ilsemadebooking@gmail.com. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. 

Medbring printet værdibevis, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag, tirsdag eller fredag frem til den 27. oktober 2020, dog ikke i uge 29.

Én unik kode gælder for ét ophold for 1 person på Ilse Made - Hotellet ved Kilden - (2 værdibeviser pr. værelse).

Opholdet inkluderer:
2 overnatninger i dobbeltværelse med havudsigt
Dejlig 3-retters middag på ankomstdagen
Morgenmad begge dage
Gratis parkering
Fri WiFi.

Der er begrænset antal ophold til salg. Og der er rift om opholdene i weekenderne samt i juli og august – først til mølle.

Tjek ind: Fra kl. 15.00-17.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00

SPOTdeals kunder får 15% rabat på maden på 2. dagen i hotellets restaurant eller søsterrestaurant Sophie Amalie i Tranebjerg (4 km).

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret påIlse Made - Hotellet ved Kildens officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dete tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Ilse Made - Hotellet ved Kilden.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Ilse Made - Hotellet ved Kilden *

Vesterløkken 16 , 8305 Samsø
Tlf.: 86 59 16 59 | CVR: 37555894 | ilsemadebooking@gmail.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 16. juni 2020 kl. 23:59

Ilse Made - Hotellet ved Kilden