Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Værdibevis til skærmbriller

Værdibevis til blue light-skærmbriller fra Jamie Looks til mænd og kvinder. Hos Jamie Looks finder du mange flotte skærmbriller i moderigtigt design.

Værdibevis til blue light-skærmbriller fra Jamie Looks.

Pris 599

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
1 solgt

Værdi999

Rabat40

Spar400

Med denne deal får du et værdibevis til køb af de eksklusive blue light-briller fra Jamie Looks, der effektivt blokerer blåt lys, som kommer fra bl.a. fjernsynsskærme og computerskærme.

Du får

  • Værdibevis på en værdi à 999 kr. til køb af 1 par blue light-briller fra Jamie Looks.

SPOTpris 599 kr. Normalpris 999 kr. Spar 40 %

Værdibeviset udløber den 22. juni 2020.

Bemærk: Du kan vælge briller uden styrke eller med enkeltstyrkeglas. For at kunne bestille skærmbriller med enkeltstyrkeglas, kræves det dog, at du kender din styrke i forvejen, da du skal bestille brillerne direkte på Jamie Looks' hjemmeside.

Når du har fundet de ønskede briller på hjemmesiden og er klar til at bestille, skal du blot indtaste den unikke kode fra dit værdibevis i købsprocessen, og så fratrækkes rabatten automatisk.


Hvad er blåt lys?
Når vi skal afbilde solen, er det alment accepteret, at solen er gul. Solen udsender dog lys i alle farver, og det er det blå lys, der har indflydelse på, hvor godt vi fx sover. Dette skyldes, at hjernen bruger det blå lys til at vide, hvornår vi skal holde os vågne og friske, samt hvornår vi skal blive trætte igen - og så spiller det desuden en vigtig rolle i vores evne til at huske.

Når vi udsætter vores øjne for den store mængde af blåt lys, der kommer fra elektroniske enheder, efter solen er gået ned, snyder vi derfor hjernen til at tro, at det stadig er dag. Dette påvirker vores evne til at falde i søvn og regenerere i løbet af natten.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du kan vælge briller uden styrke eller med enkeltstyrkeglas. For at kunne bestille skærmbriller med enkeltstyrkeglas, kræves det dog, at du kender din styrke i forvejen, da du skal bestille brillerne direkte på Jamie Looks' hjemmesiden.

Brillerne bestilles på www.jamielooks.dk, hvor rabatten automatisk fratrækkes, når du indtaster den unikke kode fra dit værdibevis.

Har du spørgsmål til produkt, forsendelse eller hjælp til bestilling via hjemmesiden, kan du kontakte Jamie Looks på mail help@jamielooks.com eller tlf. 81 91 08 21

En unik kode gælder for et værdibevis på en værdi à 999 kr. til køb af 1 par blue light-briller fra Jamie Looks uden styrke eller med enkeltstyrkeglas.

Værdibeviset udløber den 22. juni 2020.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Jamie Looks.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Jamie Looks ApS

Købmagergade 3A, 4. sal, 1150 København K

Sidste chance: 25. maj 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst