Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Ophold på Boutique Hotel Postgården i Holsted

Vælg mellem familieophold eller romantisk ophold for 2 på stemningsfulde Boutique Hotel Postgården i Holsted tæt på Ribe og Esbjerg. Vælg mellem 1 overnatning i luksusværelse, eller 2 og 3 overnatninger i familielejlighed.

BOUTIQUE HOTEL POSTGÅRDEN - Romantisk ophold for 2 eller familieophold. Gyldig til 31. marts 2021.

Pris fra 1.198

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
105 solgte

SPOTpris!

Boutique Hotel Postgården er et ganske særligt hotel, som udmærker sig ved den varme atmosfære og bemærkelsesværdige indretning. Alle hotellets værelser er helt unikke med en blanding af rejseklenodier og finurlige indslag, som ejerne Suzette og Bjarne selv har taget med hjem fra deres mange udenlandseventyr. Postgården er et boutique hotel i sin bedste betydning, med få værelser, masser af personlighed og vedkommende service.

I hotellets restaurant ’Det Blå Tog’ forkæles gæsterne med veltilberedte, klassiske retter som f.eks. stjerneskud, wienersnitzel og steaks.

Boutique Hotel Postgården ligger i Holsted, som er en by med en rig historie og en skøn beliggenhed tæt på Ribe, Esbjerg og Kolding. I 2015 blev Postgårdens bygninger udråbt til årets hus i Holsted. Hotellets beliggenhed er et godt udgangspunkt for udflugter til Legoland, Lalandia og det skønne grænseland.Romantisk ophold for 2 personer og inkluderer:

 • 1 overnatning i romantisk luksusværelse med himmelseng og badekar
 • Chokolade og frugt på værelset ved ankomst
 • Velkomstdrink - lyserøde bobler
 • 3-retters middag efter køkkenchefens valg
 • Stor morgenbuffet.

Romantisk ophold med 1 overnatning for 2 personer: SPOTpris 1.198 kr. 

eller

Familieophold for 2 voksne og 2 børn inkluderer:

 • 2 eller 3 overnatninger i familielejlighed med eget køkken og 2 soveværelser
 • 2-retters middag efter køkkenchefens valg (den ene aften)
 • Stor morgenbuffet hver dag

Familieophold med 2 overnatninger for 2 voksne 2 børn: SPOTpris 2.299 kr.
 
Familieophold med 3 overnatninger for 2 voksne 2 børn: SPOTpris 3.299 kr. 

Tillæg (betales direkte til Boutique Hotel Postgården):

 • Weekendtillæg ved ankomst fredag eller lørdag og helligdage - 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Højsæsonstillæg ved ankomst i perioden 1. juli - 31. august - 200 kr. pr. værelse pr. nat ( i denne periode opkræves der ikke weekendtillæg).

Tilkøb (betales direkte til Boutique Hotel Postgården):

 • Ekstra overnatning til ophold i romantisk luksusværelse (2 personer): 849 kr. (inkl. morgenmad) / 1.049 kr. (inkl. morgenmad og 3-retters middag)
 • Ekstra overnatning til ophold i familielejlighed (2 voksne og 2 børn): 999 kr. (inkl. morgenmad) / 1.249 kr. (inkl. morgenmad og 2-retters middag)
 • Ekstra opredning i familielejlighed 3. barn (inkl. morgenmad og middag): 399 kr. for 2 nætter / 499 kr. for 3 nætter.

Tjek ind: Fra kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.

Værdibeviset kan indløses helt frem til 31. marts 2021

 Holsted og oplevelser i nærheden

Holsted er en historisk by, der tidligere var ’holdeplads’ for de store studer, som skulle bringes over åen – deraf byens navn. Senere blev Holdsted dommerkreds, og de mondæne huse omkring Holsted Å og torv bevidner de stolte traditioner for lov og orden.
  
Hotellet ligger i Holsted, mellem Esbjerg og Kolding og med mindre end 5 kvarters kørsel til grænsehandel i Flensborg-området eller ved Tønder. Nationalpark Vadehavet ligger en god halv times kørsel fra hotellet.

Ribe
Ribe er Danmarks ældste by og har en middelalderlig bykerne med mere end 100 fredede bygninger. Atmosfæren er ganske særlig, og byen emmer af både kultur, handel og hygge. Ribe Domkirke er et must. Fra tårnet kan man se ud over Nationalpark Vadehavet og også ane Vadehavscentret i det fjerne. Læs mere om Ribe her

Esbjerg
Esbjerg er en forholdsvis ’ung’ by, men blev alligevel hurtigt et center for både fiskeri og havnefart. I dag har byen desuden karakter af storby med et levende strøg, masser af shoppingmuligheder og cafeer. Et spændende kulturliv kendetegner også Esbjerg, bl.a. ved den imponerende skulptur Mennesket ved Havet. Læs mere om Esbjerg her.

Kolding
Kolding er en hyggelig by, der byder på alt fra kulturelle oplevelser til shopping og god mad. I centrum findes en perlerække af både restauranter og cafeer, og ligeledes er det let at få stillet sulten i Kolding Storcenter. Vil I ud og opleve det historiske Kolding er Koldinghus et besøg værd. Museet og resterne af ruinerne byder på spændende danmarkshistorie og oplevelser for både børn og voksne. Læs mere om seværdigheder i Kolding her

Vadehavet
Med hele 500 kilometer kyststrækning er Vadehavet verdens største sammenhængende tidevandsområde. Området har en helt unik biodiversitet med over 10.000 forskellige plante- og dyrearter, og det er også en af grundene til, at Vadehavet er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Alt efter årstid kan du f.eks. opleve Sort Sol, tage på Østerssafari eller dase på en af de dejlige sandstrande. Du kan også tage på sælsafari. Den danske del af Vadehavet har en bestand på hele 4.500 af den spættede sæl. Det er også i Vadehavet, at Danmarks største rovdyr, gråsælen, holder til.

Legoland
Træd ind i fantasien! LEGOLAND® Billund Resort er Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. Her er masser af action, fart og sjov. Læs mere om Legoland her

Lalandia - Det vildeste vand og legeland for helefamilien. Læs mere om Lalandia her

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer du dit ophold hos Boutique Hotel Postgården på book@bpgh.dk eller tlf.: 81 10 12 20. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Boutique Hotel Postgården kontaktes på tlf.: 81 10 12 20

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage fra d. 1. juni 2020 - 31. marts 2021.  

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Boutique Hotel Postgården.

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:
1 overnatning i romantisk luksusværelse med himmelseng og badekar
Chokolade og frugt på værelset ved ankomst
Velkomstdrink - lyserøde bobler
3-retters middag efter køkkenchefens valg
Stor morgenbuffet.

eller 

Familieophold for 2 voksne og 2 børn inkluderer:

2 eller 3 overnatninger i familielejlighed med eget køkken og 2 soveværelser
2-retters middag efter køkkenchefens valg (den ene aften)
Stor morgenbuffet hver dag

Tillæg (betales direkte til Boutique Hotel Postgården):

Weekendtillæg ved ankomst fredag eller lørdag og helligdage - 200 kr. pr. værelse pr. nat
Højsæsonstillæg ved ankomst i perioden 1. juli - 31. august - 200 kr. pr. værelse pr. nat ( i denne periode opkræves der ikke weekendtillæg).

Tilkøb (betales direkte til Boutique Hotel Postgården):

Ekstra overnatning til ophold i romantisk luksusværelse (2 personer): 849 kr. (inkl. morgenmad) / 1.049 kr. (inkl. morgenmad og 3-retters middag)
Ekstra overnatning til ophold i familielejlighed (2 voksne og 2 børn): 999 kr. (inkl. morgenmad) / 1.249 kr. (inkl. morgenmad og 2-retters middag)
Ekstra opredning i familielejlighed til 3. barn (inkl. morgenmad og middag): 399 kr. for 2 nætter / 499 kr. for 3 nætter.

Tjek ind: Fra kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.

Værdibeviset kan indløses helt frem til 31. marts 2021

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Boutique Hotel Postgården's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Boutique Hotel Postgården. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Boutique Hotel Postgården

Østergade 2, 6670 Holsted

Sidste chance: 28. maj 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst