Skøn rødvin fra Chateauneuf du Pape

Sidste chance!

Nicolas Vahe, som er ejer af restaurant Voulez Vous har i samarbejde med vingården Maison Brotte i Chateauneuf du Pape skabt denne autentiske kvalitetsvin. En typisk Côte du Rhones-vin produceret i Chateauneuf du Pape. Vælg 6 eller 12 flasker.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Den vellykkede rødvin er produceret på syrah- og merlotdruer og er en eksplosion af rød frugt, krydrede noter og et let strejf af træ. Vinen er fra 2018 og sælges nu direkte af Nicolas Vahe og har fået mærkatet Voulez Vous. Nu har du som noget helt særligt mulighed for at købe vinen til denne pris hos SPOTdeal.

Nicolas Vahe har haft et samarbejde med Maison Brotte siden 2006. Maison Brotte er i dag et dynamisk vinfirma med over 60 ha vinmarker. I 1972 anlagde familien desuden et museum, hvor de besøgende kan kigge nærmere på Rhône-dalens historie.


Vælg mellem

  • 6 fl. Voulez Vous-rødvin
    SPOTpris 380 kr. Normalpris 750 kr. Spar 49 %

  • 12 fl. Voulez Vous-rødvin
    SPOTpris 690 kr. Normalpris 1.500 kr. Spar 54 %

Prisen er inkl. fragt.

Voulez Vous sender vinen med fragtfirmaet DAO til nærmeste udleveringssted indenfor 7 hverdage efter dit køb på spotdeal.dk.


Distriktet Chateauneuf du Pape
Chateauneuf-du-Pape er unik på mange forskellige måder. Dels må der benyttes ikke mindre end 13 forskellige druer, og derudover må producenterne blande druerne som de vil. Dog er der på ægte fransk maner strikse regler om beskæring af vinrankerne, og høstudbyttet må maksimalt være på 35 hekoliter per hektar.

Men måske vigtigst af alt er terroir i Chateauneuf-du-Pape helt i særklasse og producenterne kan udvikle vine i høj klasse. Druen Grenache performer dog usædvanelig godt i Chateauneuf-du-Papes varme og bagende sol. Derfor er de fleste Chateauneuf-du-Pape rødvine domineret af grenache, merlot og syrah druesorter.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Prisen er inkl. fragt.

Voulez Vous sender vinen med fragtfirmaet DAO til nærmeste udleveringssted indenfor 7 hverdage efter dit køb på spotdeal.dk.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 6 fl. eller 12 fl. Voulez Vous-rødvin - alt efter hvilken variant, du har valgt.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Voulez Vous.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Voulez Vous

Larsbjørnsstræde 20, 1454 København K
Tlf.: 25 25 25 25 | CVR: 40436294 | info@voulezvous.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. april 2020 kl. 23:59

Rødvin fra Voulez Vous