Hotel Bretagne i Nordsjælland

Sidste chance!

Lad betagende Hotel Bretagne danne rammerne om et ophold i Nordsjælland. Det gamle badehotel er smukt renoveret med sans for både moderne detaljer og historiens magi. Inkl.1 overnatning, middag med 5 serveringer og morgenmad. Indløsning til 28/2 2021.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hotel Bretagne ligger smukt i hjertet af den nordsjællandske badeby Hornbæk. Hotellet er bygget i 1939, og fra de stemningfulde, gamle stuer er der udsigt til både Kattegat og Hornbæk Sø. Her er det kun fuglenes kvidren og bølgernes skvulpen, der bryder stilheden, og du vil opleve, hvordan roen indfinder sig i både krop og sjæl.

Et klassisk badehotel
Det gamle badehotel har gennemgået en omfattende renovering, hvor charmen er bevaret, samtidig med at der er taget hensyn til moderne standarder. Værelserne er i stil og stemning ført tilbage til storhedstiden, hvor de bedre borgerskaber valfartede til den nordsjællandske riviera for at nyde lyset, luften og naturen. Samtidig er det oprindelige værelsesantal reduceret en smule således, at alle værelser i dag fremstår med eget bad og toilet. Den klassiske, gustiavianske stil og udsigten til søen og havet er der dog ikke gået på kompromis med. Dét er selve kernen i Hotel Bretagne og stedets særlige atmosfære.

Om restauranten
Hotellets restaurant byder på gourmet skabt ud fra et enkelt koncept, der sætter årstidens råvarer i centrum uanset hvilket måltid, det drejer sig om. Det giver en naturlig variation hen over dage, måneder og år, hvor kun de ypperste råvarer serveres for gæsterne. Køkkenet styres af køkkenchef, Kasper Larsen, der er uddannet fra Skagen Fiskerestaurant. Han og hans team arbejder utætteligt for at sætte Hornbæk på det gastronomiske landkort, og sammen har de skabt en restaurant, der i sig selv er rejsen værd. 

På Hotel Bretagne kan I glæde jer til et helt særlig ophold med skønne madoplevelser, uovertruffen service og smukke udsigter så langt øjet rækker.


Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i Standard dobbeltværelse
  • Aftenmenu de Maison (5 serveringer)
  • Morgenmad

SPOTpris 799 kr. pr. person ved køb til 2 personer.

Opholdet kan benyttes fra d. 1. maj 2020 til og med d. 28. februar 2021.

Ved ankomst i perioden fra d. 01. maj 2020 - 30. september 2020, er ankomst mulig søndag.
Ved ankomst i perioden fra d. 01. oktober 2020 - 28. februar 2021, er ankomst mulig tirsdag-fredag.

Tillæg (betales direkte til Hotel Bretagne):

  • Weekend- og helligdagstillæg - 100 kr. pr. person pr. nat.
  • Opgradering til Superiorværelse - 100 kr. pr. person pr. nat.
  • Eneværelsestillæg - 500 kr. pr. værelse pr. nat.
  • I perioden 1. maj – 30. september har hotellet enkelte ledige datoer mandag-fredag – tillæg: 500 kr. pr. værelse pr. nat (Kontakt hotellet og hør om det er muligt på ønskede dato).


Livet ved  rivieraen
Den nordsjællandske riviera byder på storslået natur, smukke vuer og livsnyderi i lange baner. Får I lyst til at se jer omkring i området, er der mulighed for at leje en af hotellets cykler og tage en tur langs kysten eller udforske Hornbæk plantage. Der er rige muligheder for at få vind i håret, nyde havets brusen eller tage på picnic i de store skovområder. Er I mere til kulturoplevelser, kan I med fordel besøge nogle af de historiske byer og slotte, som området byder på.

Om Hornbæk
I Hornbæk by skaber caféer og specialbutikker liv, mens den smukke kyststrækning indbyder til gåture, badning og afslapning. Byen har i mange år været blandt de mest mondæne badebyer på nordkysten - et sted, hvor jetsettet mødes både sommer og vinter. Men Hornbæk har lagt mere at byde på, og med smukke strande og betagende natur finder I her noget for enhver smag. Hornbæk er en perle, der bare venter på at blive opdaget, og som byder på store oplevelser for alle med hang til det bedste i livet. 

Historiske Helsingør
Ikke langt fra Hornbæk ligger Helsingør, som er en sprudlende og moderne kulturby med dybe rødder i historien. Byen er fuld af seværdigheder, og den mest berømte er naturligvis Kronborg Slot, der er et af Nordeuropas fineste renæssanceslotte. Slottet blev bygget i 1500-tallet, men historien går helt tilbage til 1420, hvor Erik af Pommern lod en fæstning opføre. Derfra kunne han kontrollere indsejlingen til Øresund og dermed opkræve den indbrigende Sundtold. I den forbindelse opstod et rigt handelsliv, som gjorde både kongen og byen særdeles velhavende. Slottet blev senere verdenskendt i Shakespears "Hamlet" og er i dag udnævnt til verdensarv. 

Kulturoplevelser i nærheden
Blandt de mest markante kulturinstitutioner i området er Kulturværftet, der ligeledes ligger i Helsingør. Her kan du opleve Nordsjællands største scene, et moderne bibliotek, museum, spisehus samt det spændende kulturhus Toldkammeret - alt sammen under samme tag. Er du mere til klassiske kulturoplevelser, kan du lade dig imponere af kunstmuseet Nivaagaards Malerisamling, der har et betagende og interessant udvalg af malerier fra den europæiske renæssance og barok samt den danske guldalder. Her kan du på nærmeste hold opleve store kunstnere som Lucas Cranach D.Æ., Nicolai Abildgaard, Carl Bloch og C.W. Eckersberg.

Hos det verdenberømte museum Louisiana i Humlebæk er der fokus på moderne kunst fra 1945 til i dag. Museet er et skatkammer af oplevelser med hovedværker fra b.l.a Andy Warhol, Louise Bourgeois, Sigmar Polke, Giacometti og Kusama, og er så absolut et must for alle kunstelskere.

Vingårde og whiskey fra Nordsjælland
Hvis du interesserer dig for dansk vin, whiskey eller gin, så kan du med fordel besøge en af de lokale producenter, der ligger spredt ud over det nordsjællandske. Læg vejen forbi Ørby Vingaard, gå en tur i vinmarken og smag de dejlige druer eller besøg Vexebo Vin, der laver økologisk vin og cider lokalt i Fredensborg. Deres produktion sælges bl.a. til toprestauranter i hovedstadsområdet som de michelinhædrede Geranium, Kadeau og Relæ.

Er du mere til whiskey, er Thornæs Distilleri i Kagerup et besøg værd. Her her de indrettet en charmerende gammel hestestald med bryggeri, kedler, tøndelager, gårdbutik og smagerum, hvor du kan nyde de gyldne dråber. Produktion fokuserer på single malt whiskey, og der tilbydes både smagning og rundvisning.

Outdoor oplevelser og aktiv ferie
Nordkysten byder på brede sandstrande og gode bademuligheder, men også på smukke vandreture, lystfiskeri, pragtfulde golfbaner og gode muligheder for en sporty og aktiv ferie.

Gribskov er Danmarks næststørste skov og et betagende naturområde med skovsøer, enge og bakkede landskaber, og er i dag en del af Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Her kan du overnatte i shelter, besøge Troldeskoven eller tage en frisk tur på mountainbike på de markerede stier.

Få masser af inspiration til dit ophold i Nordsjælland på Visit Nordsjællands hjemmeside.


Flotte anmeldelser
Hotel Bretagne er flot anmeldt på Tripadvisor og har da også modtaget selvsammes udmærkelsescertifikat, som kun gives til de steder, der konsekvent får gode anmeldelser af de besøgende. Tidligere gæster skriver bl.a:

"Uovertruffen service"
"Lækker og veltillavet og særdeles velsmagende mad.
Hyggelige værelser med god stemning.
God vin menu med perfekt tilpassede vine.
En oplevelse vi sent glemmer - kommer helt sikkert retur."
Anmeldt november 2019

"Fantastisk overraskelse"
"Har lige tilbragt fredag eftermiddag til lørdag formiddag på dette vidunderlige hotel. Udsøgt mad og service og gennemført interiør. Lækreste terrasse med den skønneste udsigt over Hornbæk sø. Alle medarbejdere har gjort deres maksimale. Maden var sublim og deres vine fantastiske."
Anmeldt maj 2019

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Hotel Bretagne på booking@hotelbretagne.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Hotel Bretagne kontaktes på tlf.: 22 60 31 00 .

Opholdet kan benyttes fra d. 1. maj 2020 til og med d. 28. februar 2021.

Ved ankomst i perioden fra d. 01. maj 2020 - 30. september 2020, er ankomst mulig søndag.
Ved ankomst i perioden fra d. 01. oktober 2020 - 28. februar 2021, er ankomst mulig tirsdag-fredag.

Hotellet holder julelukket d. 18. december 2020 - 02. januar 2021.

Én unik kode gælder for ét ophold til 1 person i dobbeltværelse på Hotel Bretagne.

Opholdet inkluderer:
1 overnatning i Standard dobbeltværelse
Aftenmenu de Maison (5 serveringer)
Morgenmad

Tillæg (betales direkte til Hotel Bretagne):
Weekend- og helligdagstillæg - 100 kr. pr. person pr. nat.
Opgradering til Superiorværelse - 100 kr. pr. person pr. nat.
Eneværelsestillæg - 500 kr. pr. værelse pr. nat.
I perioden 1. maj – 30. september har hotellet enkelte ledige datoer mandag-fredag – tillæg: 500 kr. pr. værelse pr. nat (Kontakt hotellet og hør om det er muligt på ønskede dato).

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Bretagne's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hotel Bretagne. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotel Bretagne

Sauntevej 18, 3100 Hornbæk
Tlf.: 22 60 31 00 | CVR: 38049097 | booking@hotelbretagne.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. april 2020 kl. 23:59

Hotel Bretagne i Nordsjælland