Algebehandling af tag eller fliser

Sidste chance!

Få en algebehandling af Rytholt/Ready2Clean. Alle faste overflader kan behandles, og med tilbuddet får du algebehandlet dit hustag fra 499 kr. Du kan vælge mellem flere pakker og tilkøb af bl.a behandling af fliser, garage og udhuse

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Algebehandling

Alger vokser alle steder omkring os. Er du træt af at se på dem, og irriteret over deres ødelæggende virkning på din ejendom, sørger Rytholt/Ready2Clean gerne for en effektiv og miljøvenlig algebehandling af dit tag. Du kan vælge mellem flere varianter . Rytholt/Ready2Clean udfører algebehandling af alle hårde overflader. Du kan vælge den variant der passer til dit behov.

 



Vælg mellem:

  • Algebehandling af et tag på sommerhus op til 100 m2 med maks. 2,3 m til tagrenden: SPOTpris 499 kr. Normalpris 1.298 kr. Spar 61 %
  • Algebehandling af ét tag på et hus op til 170 m2 boligareal med maks. 2,3 m til tagrenden: SPOTpris 649 kr. Normalpris 1.298 kr. Spar 50 %
  • Algebehandling af et tag på ét hus op til 220 m2 boligareal med maks. 2,3 m til tagrenden: SPOTpris 849 kr. Normalpris 1.598 kr. Spar 46 %

Kan tilkøbes:

  • Algebehandling af tag på garage/udhus op til 50 m2 med maks. 2,3 meter til tagrenden :SPOTpris 199.- normalpris 499.-
  • Algebehandling af op til 100 m2 fliser: SPOTpris 250 kr.
  • Algebehandling af op til 300 m2 fliser: SPOTpris 500 kr.
  • Ekstra højde til tagrende på et hus op til 170 m2 maks. 3,0 meter: SPOTpris 199 kr.                                             .
  • Ekstra højde til tagrenden på en garage eller et udhus på op til 50 m2 maks. 3,0 meter: SPOTpris 199 kr.

 
Ved køb af algebehandlingen får du kvit og frit en sprayflaske af Rytholt/Ready2Cleans eget produkt til udvendig belægningsrens, værdi 89,95.-

Rytholt/Ready2Clean kommer automatisk og udfører den valgte ydelse indenfor 6 uger efter denne kampagnes afslutning. Bemærk dog, at algebehandling af sommerhuse sker indenfor 12 uger, efter kampagnens afslutning

Derfor er det vigtigt, at du ved købet af dette tilbud tjekker, at du under 'Faktureringsadresse' i forbindelse med dit køb her på SPOTdeal, skriver den adresse hvor algebehandlingen skal udføres.

Rytholt/Ready2Clean planlægger udførelsen af algebehandlingerne efter kortest mulige rute mellem deres kunder. Når arbejdet er udført, sender Rytholt/Ready2Clean en mail til dig med besked om, at du kan se fotos på din konto på www.ready2clean.dk



Praktisk information og indløsning
Ved algebehandlingen  må der max være 2,3 meter til tagrenden hele vejen rundt om huset. Hvis der er mere skal der tilkøbes ekstra højde i forbindelse med køb her på SPOTdeal. Dog max 3,0 meter i alt. Hvis du har en bygning der ikke opfylder højde og adgangskravene til denne deal, kan du kontakte Rytholt/Ready2Clean på info@ready2clean.dk for et tilbud

Der skal være fri og uhindret adgang omkring bygningen.

Da algebehandlingen skal udføres i det rigtige vejr, kan du IKKE bestille tid til behandlingen. Rytholt/Ready2clean giver besked pr. SMS senest dagen inden udførsel.

Tillæg på ikke-brofaste øer
Tilbuddet gælder i hele Danmark, inkl. alle brofaste øer. Der kan aftales algebehandling på ikke-brofaste øer mod evt. tillæg. Ring eller skriv og hør om priserne, før du bestiller.



Effektiv og miljøvenlig algebehandling
Når temperaturerne er positive, er algerne aktive og reagerer derfor hurtigt på den grundige algebehandling, som Rytholt/Ready2Clean udfører. Rytholt/Ready2Clean bruger miljøgodkendte sæber , som dræber mos og alger yderst effektivt og sikrer dig det bedste resultat.

Glæd dig til at se resultatet af Rytholt/Ready2Clean professionelle algebehandling. Med den rette algebehandling forlænger du levetiden på dit tag.  

Resultatet kommer over tid
En algebehandling kan ikke ses, den dag den er udført. Effekten af algebehandlingen kommer i månederne efter udførelsen. Der er stor forskel på, hvor hurtigt en algebehandling kan ses, det der er afgørende er, hvilke alger der gror på dit tag/fliser mm.

Grønne alger visner på få dage, og effekten af algebehandlingen kan hurtigt ses. Grå og gule alger forandrer ikke udseende af algebehandlingen og kan sidde fast i 18 måneder eller mere, før de falder af, derfor kan flere algebehandlinger på denne type alger være nødvendig.

Se yderlige omkring algebehandling på www.ready2clean.dk eller på denne video:


Fem gode grunde til at vælge Rytholt/Ready2Clean

  • Intet krav om udvendig vandhane
  • Rytholt/Ready2Clean har altid buffertanke i bilerne, og kan således også servicere kunder der ikke nødvendigvis har en udvendig vandhane (Gælder kun ved algebehandling)

  • Advisering på SMS
    Alle kunder adviseres senest aftenen inden udførsel af algebehandling

  • En professionel vurdering
    Efter en algebehandling modtager du på mail et login til fotodokumentation. Sammen med fotodokumentation modtager du også en karakter. Denne karakter kan benyttes som en rettesnor for fremtidige behandlinger, lige som den fortæller om, hvilket resultat man kan forvente at opnå med behandlingen, der er givet. Der kan læses mere om dette på www.ready2clean.dk

  • Trænet personale
    Rytholt/Ready2Clean benytter kun kvalificeret medarbejdere, der til fulde lever op til kravet om produktkendskab, der har modtaget intern træning og som udviser nødvendig konduite.

  • Landsdækkende service
    Rytholt/Ready2Clean dækker hele Danmark -uden undtagelser- vores servicebiler kører dagligt på Sjælland, Fyn og Jylland. Man skal dog have en særaftale med kundeservice for at lokke os til øer der ikke er brofaste.
     

     

Da en algebehandling skal udføres i det rigtige vejr, kan du IKKE bestille tid til behandlingen.

OBS! Det er vigtigt at du læser din kvittering/værdibevis grundigt igennem, så du er sikker på, at der er angivet de rigtige informationer under 'Faktureringsadresse', der sikrer, at algebehandlingen bliver udført på den rigtige adresse.

Hvis der skal foretages ændringer, skal du kontakte SPOTdeals kundeservice så hurtigt som muligt på telefon 65455652 mandag til fredag fra kl. 9-11.30 og 12.30-14.00.



Én unik kode gælder for den valgte algebehandlig, og evt. tilkøb hos Rytholt/Ready2Clean

Tilbuddet gælder for 1 eller 1,5 plans huse med et boligareal på op til enten 170 eller 220 m2 afhængig af det købte tilbud.

Der skal være uhindret adgang omkring bygningen.

Rytholt/Ready2Clean kommer automatisk og udfører den valgte ydelse indenfor 6 uger efter denne kampagnes afslutning. Bemærk dog, at algebehandling af sommerhuse sker indenfor 12 uger, efter kampagnens afslutning


Ved algebehandlingen må der max være 2,3 meter til tagrenden hele vejen rundt om huset. Hvis der er mere skal der tilkøbes ekstra højde i forbindelse med køb her på SPOTdeal. Dog max 3,0 meter i alt.

Da en algebehandling skal udføres i det rigtige vejr, kan du IKKE bestille tid til behandlingen.

Rytholt/Ready2Clean planlægger udførelsen af algebehandlingerne efter kortest mulige rute mellem deres kunder. Når arbejdet er udført, sender Rytholt/Ready2Clean en mail til dig med besked om, at du kan se fotos på din konto på www.ready2clean.dk . Kvitteringen for arbejdet udgøres af den mail, der sendes til den oplyste mailadresse, når arbejdet er udført.

Tillæg på ikke-brofaste øer
Tilbuddet gælder i hele Danmark, inkl. alle brofaste øer. Der kan aftales algebehandling på ikke-brofaste øer mod evt. tillæg. Ring eller skriv og hør om priserne, før du bestiller.

Det er ikke muligt at aftale tid til algebehandling, når der er tale om et tilbud. Hvis der skal indgås aftale om bestemt tidspunkt, koster algebehandlingen normalpris. Er der særlige forhold, herunder feks. aflåste låger, fritgående hunde eller forhold omkring opsamling af regnvand til havevanding, kan Rytholt kontaktes for aftale om advisering aftenen før udførsel. Kontakt Rytholt direkte herom på mail info@ready2clean.dk

Opgaven udføres i tidsrummet 07.00-22.00. Der skal være fri adgang for Rytholt/Ready2Clean rundt om huset, i perioden frem til arbejdet er udført. Møder Rytholt/Ready2Clean blokeret adgangsforhold, udføres den del af arbejdet, der er adgang til, og hele ydelsen er leveret. Der kan ikke senere kræves genfremmøde af Rytholt/Ready2Clean for at levere evt. rest af den købte ydelse.

Rytholt/Ready2Clean tager dog forbehold for at måtte udskyde behandlingen pga. vejrforhold.

Kunden accepterer Ready2Cleans alm. handelsbetingelser, som kan læses på www.ready2clean.dk.

Ready2Clean kan kontaktes på hverdage mellem 9.00 og 14.00 på  86800039. Du kan også sende mail til info@ready2clean.dk, besvares indenfor 48 timer på hverdage.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ready2Clean. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på Generelle vilkår

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Ready2Clean Aps.

Viborgvej 100 , 8600 Silkeborg
Tlf.: 51 52 61 19 | CVR: 35630929 | kim@ready2clean.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 11. april 2020 kl. 23:59

Algebehandling i hele Danmark