Hent tapas hos GRAND fromage på Frederiksberg

Sidste chance!

TAKEAWAY: Hent den lækreste tapas med hjem fra GRAND fromage på Frederiksberg. Du får bl.a. oste, pølse, skinke og meget mere til KUN 79 pr. kuvert. Minimumkøb KUN 2 kuverter.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Læg vejen forbi den fine delikatessebutik GRAND fromage på Frederiksberg, og forkæl familien med den lækreste tapas.

Her får du en pakke med lækker tapas, der bl.a. indeholder oste, pølse, skinke og mange andre specialiteter. Tapaspakken er lige til at anrette på dit eget service og stille på bordet foran dine gæster.

Ikke bare en osteforretning
GRAND fromage er en verden af oste og andre delikatesser fra hele Europa. Kulinariske oplevelser, som man ikke finder i almindelige osteforretninger og supermarkeder.

Forretningen samarbejder med nordiske gårdmejerier om at udvikle nye spændende oste, gerne lavet på recepter og teknikker gravet frem fra historiebøgerne. Disse oste føres under eget varemærke. Og de modner også selv en stor del af deres oste.

De indkøber spændende charcuteri, og de udvikler selv charcuteri af svine- og oksekød. De indkøber desuden en bred vifte af andre delikatesser som olier, balsamico, nødder og tørrede frugter fra nøje udvalgte leverandører i hele Europa.

Tapas pr. kuvert: SPOTpris 79 kr. Normalpris 167 kr. Spar 52 %


Tapaspakken indeholder:

Comté de Fruitière
Denne ost produceres af rå komælk og kun om sommeren i Jurabjergene. Efter 3 mdr. modning på mejeriet overflyttes de ca. 40 kg store oste til videre modning i de gamle underjordiske fæstningsanlæg langs den fransk-tyske grænse fra 1. Verdenskrig. Her er der den helt rigtige fugtighed og temperatur, som giver osten de perfekte modningsbetingelser. Denne Comté udvælges som 6-7mdr. Osten smelter i munden og giver en nøddeagtig, sødlig smag.

Tomme Givree
Denne ost er en halvfast komælksost fra Rhónes - Alpes. Osten modner med hvidskimmel, og konsistensen er cremet med en mild og frisk smagen.

Fromage de Montagne
Fremstillet af komælk ved et lille privat mejeri i Rhónes - Alpes, hvor osten modner i gamle bjerggrotter i 1200 m højde. Den er en halvfast ost med en skorpe, der er dækket af grå skimmel. Smagen er frisk og pikant.

Rosette de Leon
Denne svinekødspølse er fremstillet nær Sainte-Foy-l'Argentière, vest for Lyon hos en lille familiedrevet virksomhed. Det er en klassisk sydfransk pølse marineret i rødvin, og lufttørret. Smagen er krydret med tydelige toner af rødvin.

Lyonnais skinke
Regionen Sainte-Foy-l'Argentière. Denne skinke er lavet på franske fritgående tungsvin. Skinken saltet og krydres med områdes lokale krydderier, hvorefter den lufttørres i 8 mdr.

Fransk landpaté
Fremstillet af en lille familievirksomhed, der ligger i det vestlige Frankrig, der selv opfostrer grise til videre forarbejdning af disse fantastiske patéprodukter. Patéen er lavet med et specielt match, fordi der er svinelever, kyllingelever og andelever, og som noget helt særligt, tilsat en lokal aperitif pineau.

Butterdejstwist med gruyere
Disse twisters bliver lavet hos et familiefirma i Schweiz, som siden 1930’erne har lavet bagværk ud fra de bedste råvarer fra det lokale område. Snacksene er bagt med smør, som giver en helt fantastiske smag.

Hjemmelavet kapersmayo

Karamelliseret rødløg

Mix oliven


Minimumkøb er 2 kuverter.

Der skal bestilles senest dagen før inden kl. 12.

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra d. 21. marts til den 15. august 2020 – (bemærk, der kan være ferielukket i juli måned – tjek hjemmeside for info http://www.grand-fromage.dk)

OBS: Der følger ikke brød med.


Et familieforetagende
Den daglige ledelse i GRAND fromage består af Jens-Einar Lindbjerg Jensen og sønnen Thomas Lindbjerg. Jens-Einar er opvokset med ost og smør på Lindbjerg Mejeri v. Varde i Vestjylland og har gennem hele livet haft en stor interesse for mad og ikke mindst oste.

Thomas Lindbjerg er udlært kok og har bl.a. arbejdet som chef på den 2-stjernede Michelin restaurant Relais de la Poste i Frankrig. Han har desuden læst til mejeriingeniør på Landbohøjskolen. Under studiet var han bl.a. på studieophold i Frankrig, hvor han producerede Comtéoste, og i Sverige, hvor han producerede blåskimmeloste.

Priser og udmærkelser
GRAND fromages passion for oste har givet dem en række priser og udmærkelser. World Cheese Award 2010: Guldmedalje til vores ost Skallingen i kategorien fast ost; Nordens bedste blåskimmelost 2010 til Lindbjerg Blue; Nordens bedste fastost 2009 til Fynbo Extra og Nordens bedste ost 2007 og 2008 til Ho Holme. Og senest til Nordisk Ostefestival 2016 fik de Guld for deres Marsk Brie og Lindbjerg HVID ged med dildkrone og ved World Cheese Awords 2016 vandt Lindbjerg Hvid Ged en guldmedalje.

Du bestiller dine tapas på 38 16 13 03 – senest kl. 12 dagen før afhentning og gerne i endnu bedre tid. Husk at oplyse at det er en SPOTdeal, når du bestiller.

Medbring printet værdibevis, når du afhenter maden.

Adresse
Peter Bangsvej 89
2000 Frederiksberg

Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag: Kl. 10 – 18
Onsdag: Kl. 10 – 18
Torsdag: Kl. 10 – 18
Fredag: Kl. 10 – 18:30
Lørdag: Kl. 09:30 – 14:30

Én unik kode gælder for én kuvert.

Tapaspakken indeholder:
Comté de Fruitière
Tomme Givree 
Fromage de Montagne 
Rosette de Leon
Lyonnais skinke
Fransk landpaté
Butterdejstwist med gruyere
Hjemmelavet kapersmayo
Karamelliseret rødløg
Mix oliven

Der skal minimum købes 2 kuverter.

Der skal bestilles senest dagen før inden kl. 12.

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra d. 21. marts til den 15. august 2020 – (bemærk, der kan være ferielukket i juli måned – tjek hjemmeside for info http://www.grand-fromage.dk)

OBS: Der følger ikke brød med.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til GRAND Fromage.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

GRAND fromage Frb

Peter Bangsvej 89, 2000 Frederiksberg
Tlf.: 38 16 13 03 | CVR: 25046021 | thomas@grand-fromage.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 03. april 2020 kl. 23:59

Hent tapas på Frederiksberg