Gourmetophold på Aarøsund Badehotel

Sidste chance!

Aarøsund Badehotel er kåret til Danmarks 2. bedste badehotel og populært for sit gourmetkøkken, de nostalgiske rammer og den fantastiske beliggenhed ved sandstrand, havn og oplevelsesrige Årø. Opholdet kan benyttes i hele 2020.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Aarøsund Badehotel er garant for vaskeægte, nostalgisk badehotelsidyl til livsnyderen. Her serveres udsøgte gourmetretter i smukke rammer, værelserne er indrettet i klassisk, nostalgisk badehotelstil, og store naturoplevelser venter lige om hjørnet.

Aarøsund Badehotel ligger med direkte adgang til sandstrand og havn, og det er et helt perfekt sted at nyde hinanden og den skønne natur i området. 

At Aarøsund Badehotel er en ekstraordinær oplevelse, understreger prisen 'Historic luxury hotel of the year 2018' samt 'Luxury Romantic Hotel of the year 2018'. Priserne uddeles af den verdenskendte Luxury Travel Guide. 

Aarøsund Badehotel desuden er blev kåret som det 2. bedste badehotel i Danmark og er med i konkurrencen "Bedst i Syd", som arrangeres af Den danske Spiseguide.


Vælg mellem ophold med 1 eller 2 overnatninger for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Kaffe eller te og kage fra eget konditori
  • Velkomstdrink
  • 4-retters gourmetmiddag
  • Morgenbuffet med brød fra eget bageri - samt en morgenbitter.

SPOTpris 1.695 kr for 2 personer. Normalpris 2.740 kr. Spar 38 %

- ELLER -

Ophold med 2 overnatninger:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • Kaffe eller te og kage fra eget konditori (den første eftermiddag)
  • 3-retters middag (den første aften)
  • Before dinner drink (den anden aften)
  • 4-retters gourmetmiddag (den anden aften)
  • Morgenbuffet med brød fra eget bageri - samt en morgenbitter.

SPOTpris 2.895 kr. for 2 personer. Normalpris 4.754 kr. Spar 39 %

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage, når der må holdes åbent i restauranten igen, til og med d. 31. december 2020. Vær opmærksom på, at mange lørdage er bookede.

Tillæg (betales direkte til Aarøsund Badehotel):

  • Tillæg for ophold fredag og lørdag: 200 kr. pr. værelse pr. nat.

Tilkøb (betales direkte til Aarøsund Badehotel):

  • Værelse med havudsigt: 250 kr. pr. værelse pr. nat.
  • Opgradeling til suite med havudsigt: 400 kr. pr. værelse pr. nat.
  • Opladning af el-bil: 75 kr. pr. dag.
  • Små rolige hunde accepteres mod tillæg - 300 kr. pr. hund pr. nat. (Der er særlige betingelser for at medbringe hund).

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00 (ankommer I tidligere, har I mulighed for at bestille en dejlig frokost i restauranten).
Tjek ud: Senest kl. 11.00

Der er ikke tv på værelserne.


I ægte badehotelstil
Aarøsund Badehotel er et autentisk badehotel beliggende i helt ned til vandet i naturskønne omgivelser - ikke langt fra Haderslev. 

Fra hotellet er der havudsigt, og indretningen er i oprindelig badehotelstil fra århundredeskiftet (1900). Hotellets værelser ligger på hhv. 1. og 2. sal, og der forefindes ikke elevator.

I kan bl.a. glæde jer til at nyde antikke møbler i restaurantens Kejserstue, som oprindeligt har tilhørt Karen Blixen, ligesom flygelet i den store sal har været Victor Borges. Den store sal har i tidernes morgen dannet rammen om "venteværelse", hvor blandt andre H.C. Andersen har ventet på færgen fra Assens.

Mad på højt niveau
Stilen i køkkenet er det franske Nouvelle cuisine, som er det nyskabende franske køkken, hvor maden er mere let, delikat og visuelt flot. Inspiration til de kulinariske udfoldelser findes i lokale råvarer, urter og frugt fra egen have, fisk fra ”naboen” Aqua-pri, røget fisk fra Årø og vin fra Aarø vingaard.

Morgenbordet er også en oplevelse i sig selv. Her er blandt andet delikatesser fra den lokale slagter Lampe, der har pølser, der har vundet medaljer i international konkurrence.

Oplevelser i området
Der er rig mulighed for oplevelser i området. I kan naturligvis slappe af, bade fra stranden - eller gå en tur. En god tur er at følge strandstien, som går langs vandet.

I kan også tage med færgen til den lille ø, Årø, som ligger kun 7 minutters sejlads væk - og hvor en smuk natur og mange oplevelser er i vente. I kan gå rundt på øen, men det er oplagt at leje cykler eller måske en golfbil. Begge dele kan I leje på Brummers Gaard, kun 200 meter fra havnen.

Gården er også et besøg værd. Her kan I få dejlige frokostretter, aftensmad, kaffe og kage, som I kan nyde inde på gården eller på gårdspladsen. I cafeen sælges der ø-produkter også fra andre danske småøer og spændende sønderjyske specialiteter. 

Besøg en vingård
Det er også værd at besøge Årø Vingård. Her kan I med udsigt over vinmarker smage på gårdens høst. Gården har nemlig en ø-butik, hvor I kan købe et glas af gårdens vine (særligt hvid- og rosévine). Er der noget, der falder i smag, kan flasker også købes. Gården har vinsmagninger og rundvisninger. Regentparret besøgte bl.a. gården i i sommeren 2013.

Hvis I har børn med, er der på øen en stor naturlegeplads. Børnefamilier kan ligeledes besøge campingpladsen, som ligger i Årøsund med kæmpestor legeplads og swimmingpool. Desuden ligger der et vandland en halv times kørsel fra hotellet, og Legoland kommer man til efter ca. 1½ times kørsel i bil.

I kan også tage bussen til historiske Haderslev, hvor I bl.a. kan sejle med hjuldamperen Helene ud til Årøsund via Haderslev fjord og se hotellet fra havsiden. Der sejles også piratsejlads for børn i sæsonen.

Se mere om området og aktiviteter på www.visithaderslev.dk.

Når du har modtaget værdibeviset booker du dit ophold hos Aarøsund Badehotel på tlf.: 26 42 77 88. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage, når der må holdes åbent i restauranten igen, til og med d. 31. december 2020. Vær opmærksom på, at mange lørdage er bookede.

Ved spørgsmål kan Aarøsund Badehotel kontaktes på tlf.: 26 42 77 88.

Én unik kode gælder for det valgte ophold til 2 personer på Aarøsund Badehotel.

Ophold med 1 overnatning:

1 overnatning i dobbeltværelse
Kaffe eller te og kage fra eget konditori
Velkomstdrink
4-retters gourmetmiddag
Morgenbuffet med brød fra eget bageri - samt en morgenbitter.

- ELLER -

Ophold med 2 overnatninger:
2 overnatninger i dobbeltværelse
Kaffe eller te og kage fra eget konditori (den første eftermiddag)
3-retters middag (den første aften)
Before dinner drink (den anden aften)
4-retters gourmetmiddag (den anden aften)
Morgenbuffet med brød fra eget bageri - samt en morgenbitter.

Tillæg (betales direkte til Aarøsund Badehotel):
Tillæg for ophold fredag og lørdag: 200 kr. pr. værelse pr. nat.

Tilkøb (betales direkte til Aarøsund Badehotel):
Værelse med havudsigt: 250 kr. pr. værelse pr. nat.
Opgradeling til suite med havudsigt: 400 kr. pr. værelse pr. nat.
Opladning af el-bil: 75 kr. pr. dag.
Små rolige hunde accepteres mod tillæg - 300 kr. pr. hund pr. nat. (Der er særlige betingelser for at medbringe hund).

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00 (ankommer I tidligere, har I mulighed for at bestille en dejlig frokost i restauranten).
Tjek ud: Senest kl. 11.00

Der er ikke tv på værelserne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Aarøsund Badehotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Aarøsund Badehotel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Aarøsund Badehotel

Ved Færgegården1 , 6100 Årøsund
Tlf.: 26 42 77 88 | CVR: 35409963 | kontakt@aaroesundbadehotel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 03. april 2020 kl. 23:59

Ophold på Aarøsund Badehotel