Få foretaget en SMILE laseroperation ved Øjenlægernes Lasercenter i Aarhus. Behandlingen er velegnet til behandling af nærsynede og personer med bygningsfejl.

Sidste chance!

Er du træt af besværet med kontaktlinser og briller, og har du overvejet at få lavet en laseroperation, er der nu mulighed for at få lavet den banebrydende SMILE laserbehandling ved Øjenlægernes Lasercenter I Aarhus.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner
Dette unikke tilbud løber af stablen i forbindelse med åbningen af Øjenlægernes Lasercenter – Aarhus. Centeret i Aarhus kommer i opbygning til at svare til Øjenlægernes Lasercenter – København, der åbnede i 2011, hvor hundredevis af kunder allerede er blevet laserbehandlet.

Er du i målgruppen for en operation, har du sikkert allerede overvejet at få en øjenlaseroperation. Vi har derfor sikret at du har tid at overveje dit køb. Udover de normale 14 dages fuld returret, tilbyder SPOTdeal dig derfor fuld eftergivelse af beløbet såfremt du fortryder inden din forundersøgelse. Skulle du mod forventning fortryde dit køb efter en gennemført forundersøgelse, refunderer vi det fulde beløb minus forundersøgelsens pris på 500 kr.

Øjenlægernes Lasercenter anvender den gennemtestede og banebrydende SMILE-teknik, der foretages med en ZEISS VisuMax laser. Der er tale om det nyeste og mest avancerede apparatur til laserkirurgi fra den tyske producent Carl ZEISS Meditec, som igennem årtier har været førende indenfor udviklingen af øjenbehandlinger. Ved SMILE-behandlingen er indgrebet på hornhinden minimalt samt uden brug af kniv eller dannelse af “lap”. Teknikken minimerer risikoen for gener efter operationen og hornhindens stabilitet påvirkes minimalt. Øjenlægernes Lasercenters behandlingskoncept bygger på tryghed, tillid og kompromisløs faglig kvalitet. Du har samtidig mulighed for at fortryde dit køb helt frem til 14 dage efter, at du har fået foretaget forundersøgelsen.

Øjenlægerne, der foretager laserbehandlingerne ved Øjenlægernes Lasercenter, er landets mest erfarne SMILE kirurger og har tilsammen foretaget mere end 2000 SMILE behandlinger. Hver uge foretager de højt specialiserede fagfolk i gennemsnit mere end 40 SMILE-behandlinger ved bl.a. Øjenafdelingen på Aarhus Universitetshospital, og dette er din garanti for et trygt og professionelt forløb.

Forløbet hos Øjenlægernes Lasercenter starter med en grundig forundersøgelse af knap to timers varighed, hvor du informeres af den erfarne optiker, dine øjne udmåles og forventninger afstemmes. Hele behandlingsforløbet gennemgås, og det vurderes, om du er egnet til en SMILE operation.

På operationsdagen tager hele SMILE behandlingen ca. 1/2 time, men selve laserbehandlingen er overstået på mindre end 40 sekunder.

Standard forløbet indeholder tre kontrolkonsultationer efter behandlingen (på dag 1 samt efter ca. to uger og ca. tre måneder), men antallet kan øges, hvis behovet er der, og alle behandlede bliver fulgt tæt, for at opnå det optimale resultat.

Oversigt over forløb:
• Forundersøgelse
• SMILE Operation ved brug af det mest moderne højteknologiske laserudstyr
• Kontrol, dagen efter operationen
• Kontrol, ca. 2 uger efter operationen
• Kontrol, ca. 3 måneder efter operationen

Du skal regne med, at synet er tåget umiddelbart efter SMILE operationen, og det er derfor en god ide at have en chauffør med til hjemtransporten. ’Tågen’ letter over de næste dage, og synet bliver tiltagende stabilt over de følgende uger. Du skal dog væbne dig med tålmodighed efter behandlingen, da det kan tage måneder inden synet er helt stabilt. Afhængigt af typen af arbejde, vil de fleste kunne genoptage jobbet efter et par dage, men det anbefales at man tager det `lidt med ro` igennem nogle uger.

Fakta:
Der er foretaget laseroperationer siden midten af 80érne, og indgrebene er gradvist blevet minimerede og `recovery` forkortet. I dag er SMILE markedets mest avancerede behandlingsform og har igennem snart to år været anvendt som den vigtigste behandlingsmetode ved Øjenafdelingen på Aarhus Universitetshospital.

Det siger SMILE behandlede:

Maria:
’Det er fantastisk at være uafhængig af briller og linser, når jeg dyrker sport og skønt slet ikke at skulle tænke på at medbringe linser, når jeg skal ud at rejse - det er faktisk en helt ny verden.’

Louise:
’I mit job som sælger er det vigtigt at se præsentabel ud - før behandlingen havde jeg store problemer med udtværet mascara som følge af rindende øjne i tør luft, men det behøver jeg slet ikke at bekymre mig om mere - det er virkelig skønt!’

Brian:
’Ubehaget under og efter indgrebet var minimalt. Synet var sløret umiddelbart efter behandlingen, men allerede samme aften oplevede jeg bedring, og den efterfølgende morgen var synet ret klart. Synet uden korrektion blev på første dag efter behandlingen målt til ca. 80 % på hvert øje, hvilket bare føles fantastisk, når man har været vant til store bygningsfejl. To uger efter behandlingen er jeg igen begyndt at køre som motorcykelbetjent - nu uden linser - og det føles rigtigt godt. Ved kontrollen så jeg 90 % ukorrigeret med hvert øje, og 120 % når begge øjne blev brugt samtidig -fantastisk.’


Du reserverer tid til forundersøgelse hos Øjenlægernes Lasercenter i Aarhus på telefon 44444040.

Du skal her oplyse navn, cpr, mobilnummer og mailadresse. Og du skal huske at oplyse at det er en SPOTdeal og den unikke kode på værdibeviset.
Bookning af forundersøgelse skal ske inden den 31. december 2012.

Du kan ringe og booke tid på tlf.: 44444040 allerede nu. Forundersøgelser vil blive foretaget fra d. 20.11.2012.

Øjenlægernes Lasercenters kan afslå at foretage den ønskede operation, såfremt det vurderes, at medicinske tilstande eller andre betydende forhold kan have indflydelse på eller resultere i et usikkert resultat. For de få hvor dette vil være tilfældet refunderes det fulde beløb, eksklusiv 500 kr.

Hvis købet fortrydes inden forundersøgelsen eftergives det fulde beløb.

Købet kan også fortrydes efter forundersøgelse, hvorefter det fulde beløb refunderes, eksklusiv 500 kr.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øjenlægernes Lasercenter

Haslegårdsvænget 18, 8210 Århus V
Tlf.: 44 44 40 40 | CVR: 33781873 | kontakt@olce.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 07. november 2012 kl. 23:59

Få foretaget en SMILE laseroperation ved Øjenlægernes Lasercenter i Aarhus. Behandlingen er velegnet til behandling af nærsynede og personer med bygningsfejl.