Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Gardasøen inkl. billeje

Oplev Italiens største sø Gardasøen, hvor I kan glæde jer til 4 eller 7 nætter inkl. morgenmad, direkte fly fra København eller Billund samt billeje. Denne rejse er for jer som vil kombinere kultur, aktiviteter og afslapning. Afrejse fra april-august.

GARDASØEN - 4 eller 7 nætter på 3* hotel med morgenmad og billeje. Rejs fra CPH/BLL i april-august.

Pris fra 3.295

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Gardasøen byder gamle hyggelige byer, historie og charme, men også på mere moderne bydele med alle tænkelige faciliteter. Med denne alsidighed kan man finde ro og afslapning samt et moderat natteliv, og samtidig mere udfordrende oplevelser, som f.eks kunne være at besøge det kendte tivoli Gardaland. Der er et væld af muligheder for gode udflugter herfra, enten op i Dolomitterne eller en tur op til de mindre søer som Tenno, Ledro og Iseo. Herfra er der heller ikke langt til historiske kulturhøjborge som Verona og Venedig med masser af oplevelser og seværdigheder. En tur langs den skønne Mincio-floden ned til Mantova, hvor man kan besøge den smukke blomsterpark "Parco Sigurta" og det ukendte vinområde Colline Moreniche på vejen er absolut også noget man burde gøre.

Mod nord og vest rejser bjergene sig lodret op fra søen, og der venter en imponerende køretur fra Gardone op til Riva gennem tunneller. Søen er kun 4-5 km bred i den nordligste del, hvor den til gengæld er op til 370 m dyb. Mod syd er den 12 km bred på det bredeste stykke og her er dybden mere beskeden. Gardasøen er 50 km lang og det er kun på klare dage, at man kan se søen i sin fulde længde.

Nogle har en opfattelse af at Gardasøen kun er en feriedestination for det ældre publikum, men dette er ikke helt korrekt. Søen er i dag et af de hotteste steder for de unge, når det gælder hanggliding, paragliding, windsurfing og mountainbike.

Det milde klima, den rige vegetation, de mange spor fra antikken og den gæstfri befolkning gør Gardasøen til et internationalt besøgt og højtagtet rejsemål.

Sirmione
Byen ligger på spidsen af halvøen Benacos i den sydlige del af Gardasøen. Området er velbesøgt af mange turister hvert, og med god grund. For at komme ind i centrum af byen, skal I passere vindebroen, som er fra 1200-tallet. Broen er en af Italiens bedst bevarede fra den tid. 

Her har I smagfyldt gastronomi, kulturelle oplevelser, behageligt klima og muligheden for at krydre det med en aktiv ferie. I byen har I mulighed for at shoppe og besøge de mange gode restauranter og cafeer. Udover at have Gardasøen som nabo, så har byen Catullus-grotten, som er ruinerne af en romersk villa. Bygningerne kan dateres helt tilbage til det første århundrede før Kristus. Det er en af de bedst bevarede antik romerske villaer, der er fundet i Norditalien.

Scaligero-slottet, som hvert år tiltrækker mange turister, er en oplevelse værd. De storslåede murer og de tre tårne får jer til at føle jer, som en statist i en gammel romersk film. Borgen fungerede som et strategisk udgangspunkt til kontrol over søen. En besøg er for hele familien.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund eller København – Bergamo t/r (Direkte med Ryanair)
  • 10 kg håndbagage
  • 4-7 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Alfieri
  • Morgenmad alle dage
  • Billeje alle dage – Opel Corsa (eller tilsvarende model) – inkluderet fri km og forsikringer.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Vindrose Rejser):
Halvpension: 4 nætter - 745 kr. pr. person
Halvpension: 7 nætter - 1.295 kr. pr. person
Kaskoforsikring på bilen - 350 kr.
Opgradeling til anden biltype – 200 – 4.995 kr. – Kontakt Vindrose Rejser for muligheder og nøjagtig pris.


Hotel Alfieri
Kun 100 meter fra søen ligger dette flotte hotel, som har panorama udsigt. Hotellet ligger centralt i Colmbare de Sirmione, og kun 3 kilometer fra den historiske bydel. Ikke langt fra hotellet finder I også Thermal-bade, til jer, som ønsker lidt ekstra forkælelse. Hotellet har 44 hyggelige værelser, som alle er udstyret med TV, aircondition og eget bad. På Hotel Alfieri har I også restaurant, som bruger lokale råvarer med fokus på det lokale køkken. Vinkortet byder på intet mindre end 15 forskellige lokale vine. I har også mulighed for at udforske området på cykel, som I kan leje på hotellet.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

En unik kode gælder for 1 person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Billund eller København – Bergamo t/r (Direkte med Ryanair)
10 kg håndbagage
4-7 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Alfieri
Morgenmad alle dage
Billeje alle dage – Opel Corsa (eller tilsvarende model) – inkluderet fri km og forsikringer.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Vindrose Rejser):
Halvpension: 4 nætter - 745 kr. pr. person
Halvpension: 7 nætter - 1.295 kr. pr. person
Kaskoforsikring på bilen - 350 kr.
Opgradeling til anden biltype – 200 – 4.995 kr. – Kontakt Vindrose Rejser for muligheder og nøjagtig pris.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 02. marts 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst