Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Rundrejse i Nepal med dansk rejseleder

Tag med på en fortryllende rejse til Nepal, hvor store oplevelser venter på dig. Du kan glæde dig til at opleve Kathmandu, Chitwan Nationalpark, hellige templer, risterrasser og meget mere. Over Alle Bjerges rejseleder Mads Nielsen er med på hele rejsen.

NEPAL - 11 dages program med udflugter og dansk rejseleder. Fly fra København 15. november 2020.

Pris fra 13.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
8 solgte

SPOTpris!

Tag med Over Alle Bjerge på en fortryllende rundrejse til Nepal på 'Verdens tag'. Eventyret starter i den sprudlende hovedstad Kathmandu og fortsætter ud i den vilde natur i Chitwan Nationalpark, hvor der er en storslået udsigt til verdens højeste bjerge i Pokhara. På rejsen kommer I også tæt på de hellige templer, hyggelige gamle byer, Himalayas bjerge, risterrasser og måske en levende gudinde.

Flere har allerede været med SPOTdeal og Over Alle Bjerge i Nepal. Læs blot de rosende ord, som gæsterne kvitterer med: 

Tak til Over Alle Bjerge og ikke mindst Mads Nielsen for en fantastisk tur. Perfekt organiseret til mindste detalje. Varieret program og en yderst kompetent, vidende rejseleder, der vidste alt og fortalte sprudlende og engageret om alt indenfor kultur, religion, økonomi, geografi, naturvidenskab osv. Altid svar parat i et let forståeligt sprog. En god homogen gruppe og en totalt tilfredsstillende rejse og oplevelse. Anmeldt februar 2020. 

Læs flere fremragende anmeldelser af Over Alle Bjerge her. Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København - Katmandu t/r via Doha
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 2 måltider ombord på flyet
 • 11-dages program inkl. nævnte udflugter (se programmet nedenfor).
 • Entré på alle nævnte udflugter.
 • Safari i Chitwan National park.
 • Overnatninger på gode mellemklasse hoteller.
 • Morgenmad alle dage.
 • Frokost og aftensmand inkluderet på dag 4 og 5.
 • Nepalesisk aften med lokal mad, dans og musik (afskedsmiddag)
 • Dansk rejseleder Mads Nielsen
 • Nepalesisk lokalguide.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Afrejse fra København d. 15. -24. november 2020
Dobbeltværelse: SPOTpris 13.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 15.995 kr. pr. person.

Begrænset antal pladser til salg.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring).
 • Øvrige måltider. Mulighed for at spise på de hoteller vi bor på.
 • Drikkevarer til måltiderne.
 • Drikkepenge. Beregn ca. 250 kr.
 • Visum til Nepal - Koster pt. 25 USD. Over Alle Bjerge sender en vejledning. 

Flytider (flyvninger med Qatar Airways):
Afgang d. 15. november fra København kl. 21.40 - Ankomst Doha d. 16. november kl. 05.50
Afgang d. 16. november fra Doha kl. 08.15 - Ankomst Kathmandu d. 16. november kl. 15.25

Afgang d. 24. november fra Kathmandu kl. 20.35 - Ankomst Doha d. 24. november kl. 23.45
Afgang d. 25. november fra Doha kl. 01.35 - Ankomst København d. 25. november kl. 06.20

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne
 

Dag 1. Eventyret begynder

Vi flyver med Qatar Airways fra København tidligt på aftenen. Der er fin plads ombord og mange underholdningsmuligheder. Der er to gratis måltider på flyveturen. Vi har en mellemlanding i Doha når vi er halvvejs med en passende længde på ca. 2,5 time. Nok til at strække benene, få en kop kaffe og finde til næste gate i ro og mag. 

I Kastrup møder i rejseleder Mads Nielsen. Han er med fra starten og kan således hjælpe med at udfylde formularer og komme igennem visumkontrol og lufthavn når vi ankommer til Nepal.

Dag 2. Ankomst til Katmandu
Vi flyver ind over Nepal og har en af verdens flotteste indflyvninger hvor man på en god dag kan se nogle af verdens højeste bjerge fra sit vindue. Det giver den helt rigtige stemning af eventyr og man fornemmer at man er landet på ”Verdens tag”. Vi kører til vores hotel og får allerede her en fornemmelse af en sprudlende hovedstad. Vi tjekker ind hvorefter der er mulighed for et bad og noget frokost inden vi tager ud og ser på byen. Vores start bliver ved Durbar pladsen i Baktapur. Her får vi de første indtryk af stemningen og atmosfæren i Nepal. Det er mange indtryk at suge til sig, og man tager sig selv i, blot at stå og kigge på de mange mennesker og livet, som suser forbi mellem paladser, munke og farverige blomster. Selvom det er ovenpå en rejsedag har man ikke lyst til at skulle hjem igen når man lader sig rive med af stemningen.

Dag 3. Katmandus paladser og templer
Nepals hovedstad Katmandu er i dag rammen for første del af vores fantastiske rejse i dette højtliggende land. Mange mener at Durbar pladsen er det mest interessante at se i Katmandu og det er her vi starter. Pladsens altdominerende bygningskompleks er det tidligere kongeslot, Hanuman Dhoka, som er større end resten af pladsens øvrige bygninger tilsammen. Gennem flere hundrede år boede skiftende konger i paladset, med den smukke hvide hovedbygning. Herefter begiver vi os til Swayambhunath. der er et af de vigtigste buddhistiske templer i Nepal. Stupaen her skulle efter sigende være ganske speciel. Den siges at være selvopstået og symboliserer det buddhistiske univers. Om eftermiddagen kører vi ud af storbyen til Katmandus sydlige del, over Bagmati floden og ind i Patan. Her finder vi også en Durbar plads som i går, hvor der er endnu flere smukke templer til de store hinduistiske guder. Patan er et godt sted at købe souvenirers som fx. smykker, Buddha statuer og masker.

Dag 4. Mod Chitwan National park
Dagen i dag tager os fra hovedstaden gennem bjergene til Chitwan. Chitwan Nationalpark ligger her i regionen og er Nepals første nationalpark. Den huser bl.a. indiske pansernæsehorn, bengalske tigere, gavialer, leoparder, elefanter og mange andre sjældne dyr. På vejen hertil nyder vi naturen og gør et par stop inden vi kommer frem til vores jungle-resort hvor vi tilbringer de næste par nætter. Om eftermiddagen slapper vi af på hotellet hvor der vil være præsentation af safarien. Parken er blevet en del af verdenskulturarven under UNESCO og vi skal ud og se junglen på helt tæt hold allerede fra i morgen tidlig.
Frokost og aftensmand inkluderet. 

Dag 5. Safari i Chitwan national park
Den store Safari dag. I dag forsøger vi at komme så tæt på de vilde dyr som muligt. Junglen danner rammen for en dag, som står i naturens og dyrenes tegn. Chitwan National Park, der med sine 932 km2, ligger omkring Narayani-floden, spreder sig ud over meget varierende terræn og landskab. Her er både højstammet tør skov over i lavere tættere skov med flydende floder, og vidtstrakte sandbanker. Vi søger ud i junglen når aktiviteten hos dyrene er størst og lader vores sanser stimulere.
Frokost og aftensmand inkluderet.

Dag 6. Fra lavlandet mod Pokharas bjerge
Vi forlader Chitwans jungle og kører mod Pokhara i bjergene. Dette smukke sted med udsigt til mange af verdens højeste bjergtinder er et knudepunkt for oplevelser. Pokhara er et af de smukkeste steder i hele Nepal. Denne bjergby med udsigt til Himalaya kunne ikke være placeret bedre. Søen som byen leder ned til, gør hele området meget romantisk, og man kan bruge mange timer på at sidde og nyde synet af natur i verdensklasse. Om eftermiddagen vil rejselederen tage de som vil med ned til søen i byen. Dette fantastiske skue kan vi ikke vente til i morgen med at opleve.

Dag 7. Spektakulær udsigt til Himalayas storhed
Vi stiller vækkeuret til lidt tidligere end normalt. Solopgang ved Sarangkot er noget selv de lokale elsker at komme for at opleve. Solopgangen på toppen af klippen med udsigt over Himalayas smukke tinder er den perfekte måde at starte dagen i Pokhara på. Efter solopgangen skal vi tilbage til søen som vi så i går. Her venter en smuk lille sejltur over til den anden side hvor vi skal på en lille vandring. Ikke nogen bjergbestigning, men man får gang i benene når vi går op til fredsstupaen på toppen. Fantastiske udsigter der til stadighed overgår hinanden her hvor der males med naturens store palet. Sidste stop i dag bliver ved den gamle basar og Binbdyabasini-templet hvor lokalt håndværk bliver solgt til de mange besøgende. Templet som er helligt for hinduerne, der kommer og tilbeder Durga ved at lægge små forstenede og nu uddøde sneglelignende dyr.

Dag 8. Livet langs landevejen til Katmandu og Nepalesisk aften
Det er altid en oplevelse at se mylderet langs vejen og de små byer I kører igennem. Her er det som om tiden har stået stille med de lave murstenshuse og markeder der sælger grønsager og kød i små boder langs landevejen. Havde der været motorveje rundt i Nepal, havde det ikke være det samme land. Det er en del af kulturen og dagligdagen i Himalaya at transport tager tid.

Dag 9. Den store stupa Boudnath og Pasupathinath
I dag besøger i den ikoniske Boudhnath-stupa. Buddhisternes store helligdom der skuer ud mod de fire verdenshjørner, med Buddhas vagtsomme øjne. Her er et fantastisk menneskeliv og et flot farveorgie, mens vi går rundt på pladsen. Ved Shiva-templet Pasupathinath kommer sadduerne på pilgrimsrejse. Her sker altid noget religiøst da den hellige flod Bagmati løber ved templet.

Aftenen byder på ”Nepalesisk Aften”. Her kan vi sammen reflektere over vores tur sammen og nyde en traditionel nepalesisk anretning og se på gammel Nepalesisk dans. En stor oplevelse og en passende afskedsmiddag for hele gruppen.

Dag 10. Afrejse fra Himalaya
Vi tager fra hotellet ca. halv fem om eftermiddagen. Så der er god tid til at suge de sidste indtryk til sig og gå en tur på jagt efter den rigtige souvenir. Efter en storslået oplevelse for livet går turen nu atter mod Danmark. Sammen med rejselederen, en pakket kuffert og ”ryksækken” fyldt med oplevelser sætter I kursen fra Kathmandu hjem mod Danmark. 

Dag 11. Ankomst til Danmark

Vi ankommer i Danmark tidligt om morgenenOm rejselederen - Mads Nielsen.
Mads har fra en tidlig alder haft en stor rejselyst og har gennem de sidste 10 år boet i udlandet. Mads' udlængsel har bragt ham så forskellige steder som Caribien, Mellemøsten og Asien. Når Mads er rejseleder på en rundrejse holder han af at sætte seværdighederne i historisk perspektiv, men gør samtidig en dyd ud af at fortælle om dagligdagen og aktuelle begivenheder.

Mads har tidligere haft en karriere i forsvaret og i uddannelsen som instruktør fandt han sin passion for formidling. Mads formår at forene den levende fortælling med præcis formidling af information, som skaber fundamentet for en god rejse.

Anmeldelser
Efter en rundrejse i Nepal med Over Alle Bjerge er man glad i låget lang tid frem. Det var en fantastisk natur- og kulturoplevelse. Vi glæder os til vores næste rejse med dette firma.

Efter mange års overvejelse lykkedes det endeligt i november 2019 at komme til et sf mine ønskemål - nemlig Nepal med Over Alle Bjerge”.
Turens rejsebeskrivelse på hjemmesiden og på SPOTdeal - levede fuldt og lidt til op til det lovede. Vi besøgte en Safaripark med mange spændende dyr - dog så vi ikke tigre. Rejseleder Mads var velbevandret i Nepals historie og ikke mindst i de religioner/trosretninger man lever efter i Nepal. Vi så utallige templer og pladser med forklaring på baggrunden for bygningernes opførsel. Nepals naturs mangfoldighed forklarede han grundigt. Sammenfattet en fantastisk oplevelse. Ikke sidste gang jeg rejser med OAB.

Om Over Alle Bjerge
Over Alle Bjerge er et specialrejsebureau, der bygger på mere 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, skræddersyede rundrejser med dansk ekspert-rejseleder. Over Alle Bjerge sørger for det hele, så I kan nyde de storslåede steder uden at tænkte på det praktiske; fly, hotel, transport, lokalguider, udflugter, entrebilletter og selvfølgelig en dansk rejseleder, der kan binde hele rundrejsen sammen med praktiske informationer og gode historier om de steder, I besøger.

Over Alle Bjerge vandt den fornemme pris for ”Danmarks bedste firmanavn” i 2017 og herefter har det taget fart med flere og nye rejsemål til fjerne egne af Verden. SPOTdeal har sendt mange mennesker på rejseeventyr med Over Alle Bjerge. Oplevelser for livet og stor tilfredshed har ført en masse 5-stjernede anmeldelser med sig, som du finde på Trustpilot og FacebookHoteller:
16. - 18. november: Hotel Ambassador
18. - 20. november: Chitwan Paradise
20. - 22. november: Mt. Kailash Resort
22. - 24. november: Hotel Ambassador

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Over Alle Bjerge på mail lise@overallebjerge.dk

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:
- Fulde navne ifølge pas.
- Pasnumre
- Fødselsdato og år.
- Nationalitet.
- Køn.

Betaling
På afgangen i november betales det fulde beløb ved bestilling af rejsen. Ved afgangen i februar betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

Når kampagnen er slut, vil du modtage en reservation per mail (til den mail, du har opgivet til SPOTdeal). Her vil der også informeres om almene informationer forud for rejsen. Ca. 1 – 2 uger inden afrejse får du desuden tilsendt en flybillet (E-billet). Hvis du mod forventning ikke modtager dette, skal du kontakte Over Alle Bjerge – lise@overallebjerge.dk

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Over Alle Bjerge på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for en rejse for en person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra København - Katmandu t/r via Doha
23 kg bagage og 8 kg håndbagage
2 måltider ombord på flyet
11-dages program inkl. nævnte udflugter (se programmet nedenfor).
Entré på alle nævnte udflugter.
Safari i Chitwan National park.
Overnatninger på gode mellemklasse hoteller.
Morgenmad alle dage.
Frokost og aftensmand inkluderet på dag 4 og 5.
Nepalesisk aften med lokal mad, dans og musik (afskedsmiddag)
Dansk rejseleder Mads Nielsen
Nepalesisk lokalguide.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:
Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring).
Øvrige måltider. Mulighed for at spise på de hoteller vi bor på.
Drikkevarer til måltiderne.
Drikkepenge. Beregn ca. 250 kr.
Visum til Nepal - Koster pt. 25 USD. Over Alle Bjerge sender en vejledning. 

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Over Alle Bjerge. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Over Alle Bjerge er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2894.

Over Alle Bjerge

Julius Bloms Gade 29, 2200 12339577


Sidste chance: 20. marts 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst