Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Forårskrydstogt fra New York til København

Enestående krydstogt fra forår i New York til vores egen København via Azorerne, Portugal, Spanien, Frankrig og Sydengland. Inkl. fly, 1 nat på hotel på Manhattan og 18 nætters krydstogt med helpension. Afrejse d. 14. april.

KRYDSTOGT New York - København - 18 nætters krydstogt med helpension. Rejs 14. april 2020.

Pris fra 10.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

SPOTpris!

Det flotte krydstogtskib MSC Meraviglia tager dig med på en smuk og oplevelsesrig forårsrejse fra USA til Europa med mange skønne oplevelser undervejs, inden du i starten af maj ankommer til København. Glæd dig til dejlige forårsfornemmelser med først et par dage i New York og et stop på Bermuda, inden du krydser Atlanten. Herefter gøres 2 dages ophold på smukke Azorerne, inden du anløber det europæiske fastland, hvor der venter utallige oplevelser fra Syd- til Nordeuropa.

Du flyver fra København til New York. Her har du en overnatning centralt på Manhattan, så du får mulighed for at opleve nogle af de mange seværdigheder såsom Frihedsgudinden og Ellis Island, Times Square og Central Park. Der er tid til både sightseeing, shopping og en teaterforestilling – du bestemmer helt selv.

På rejsens anden dag går du ombord på det fantastiske krydstogtskib MSC Meraviglia, der er et af rederiets nyeste skibe og blev søsat i juni 2017. Det byder på nytænkning på mange områder. Når du kommer ombord, vil du opleve et nyt og spændende skib med unik indretning, sofistikeret design og meget avanceret teknologi. 

MSC Meraviglia forlader New York kl. 18 den 15. april og sætter kursen mod Europa. Inden Atlanterhavet krydses gøres et interessant dagsstop i Kings Wharf, Bermuda. Foråret er et af de smukkeste tidspunkter at anløbe her, og du kan nyde palmerne og det krystalklare vand, inden du derefter får nogle dage på havet med tid til at opleve, hvad MSC Meraviglia byder på. Der masser af faciliteter, aktiviteter og underholdning, og du kommer med garanti ikke til at kede dig. Nyd livet og lad indtrykkene fra pulserende New York og smukke Bermuda falde på plads.

Først anløb bliver hovedbyen Ponta Delgaga på den kendte øgruppe Azorerne. Du kan lade dig fortrylle af den stemningsfulde by eller tage rundt med båd eller bil. Rederiet har naturligvis også masser af udflugtstilbud, og du er på Azorerne halvanden dag, så der er god tid til at opleve det hele.

Portugals hovedstad Lissabon anløbes 25. april, og mon ikke forårssolen nu rigtig har fat. Brug dagen til slendreture i den smukke by eller tag på udflugter udenfor byen. Lisabon har det hele uanset om du er til kultur, vin eller strand.

Turen fortsætter op langs Atlanterhavskysten, og næste perle er Vigo i det nordvestlige Spanien. Et charmerende anløb, hvor skibet ligger meget centralt for ture på egen hånd gennem de små gader med butikker, caféer og restauranter.

En dag ombord på MSC Meraviglia kan igen nydes, mens den Engelske Kanal passeres for anløb i Sydengland. Der venter en dejlig dag i Southampton og har du lyst, er der mulighed for ture til bl.a. London.

Fra Sydengland sættes kursen mod Frankrigs næststørste havneby Le Havre.  Den ligger i det smukke og historiske Normandiet, og der bydes på interessante udflugter og mulighed for udflugt til Paris.

Nu er du snart ved at være på hjemmebane, og den 1. maj snuser du for første gang til Danmark. Der er en hyggelig eftermiddag i Fredericia i vente, inden skibet fortsætter til København via Kiel. Den 3. maj afsluttes turen med anløb i København, som vi forventer står i fuld flor og tager smukt i mod os efter en oplevelsesrig rejse.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – New York
 • 23 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • 1 nat på hotel på Manhattan
 • Shuttlebus fra lufthavn til hotel
 • 18 nætter ombord på MSC Meraviglia i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr

Pris pr. person ved 2 personer i delt kahyt:

Afrejse 14. april  - 3. maj 2020
Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 10.990 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 11.990 kr.
Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 12.590 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 13.590 kr.
Balkonkahyt Bella: SPOTpris 13.990 kr.
Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 14.590 kr.

*begrænset udsigt kan forekomme

Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på skibet.
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Udflugter
 • Indrejsetilladelse til USA (ESTA) – koster ca. 125 kr. (Obligatorisk for ALLE)
 • Forsikringer

Kahytskategorier - Bella og Fantastica
Begge kahytskategorier er inkluderet helpension og den samme gode service.

Ved tilkøb af Fantastica får du følgende ekstra ydelser:

 • Bedst beliggende kahytter
 • Mulighed for at ønske spisetid til aften, tidlig eller sen – fremsættes ved bestilling
 • Gratis levering af roomservice ud fra gældende menu
 • Morgenmad i kahytten

REJSERUTE14/4: Fly til New York. Indtjekning på hotel på Manhattan
15/4: New York – indtjekning på skibet senest kl. 16.00. Kl. 18.00 afrejse New York
16/4: På havet
17/4: Kl. 09.00-17.00 King`s Wharf, Bermuda
18-21/4: På havet
22/4: Kl. 07.00 ankomst Ponta Delgada, Azorerne
23/4: Kl. 14.00 afrejse Ponta Delgada, Azorerne
24/4: På havet
25/4: Kl. 09.00-17.00 Lissabon, Portugal
26/4: Kl. 09.00-17.00 Vigo, Spanien
27/4: På havet
28/4: Kl. 07.00-19.00 Southampton, England
29/4: Kl. 07.00-17.00 Le Harvre, Frankrig
30/4: På havet
01/5: Kl. 14.00-21.00 Fredericia, Danmark
02/5: Kl. 07.00-19.00 Kiel, Tyskland
03/5: Kl. 08.00 ankomst København.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.

*New York har 3 krydstogtsterminaler. MSC Meraviglia er sat til at sejle fra Manhattan, men der tages forbehold for, at dette af rederiet kan blive ændret til Brooklyn.

ØNSKER du flere dage i New York kan du kontakte Øster Lindet for forlængelse.

Transport
Rejsen inkluderer fly København – New York og shuttlebus til hotellet ved ankomst.

14/4
Kl. 06.20-08.05 København – London
Kl. 09.50-12.50 London – New York

Ombord på flyet er mad inkluderet.

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Der er inkluderet shuttlebus fra lufthavn til hotel ved ankomst. Du skal selv sørge for at komme til skibet på afrejsedagen – vi anbefaler du tager en taxi. Afstand fra hotel til havnen på Manhattan er ca. 6-9 km. Ombordstigning senest kl. 16.00. Check-in forventes at påbegynde ca. kl. 12.00

Hotel i New York
Du bliver indkvarteret 1 nat før krydstogtet på et godt hotel (min. 3*) i Manhattan Midtown få kilometer fra krydstogtsterminalen. Du får gode værelser med eget badeværelse. Opholdet er uden forplejning. Resort fee, som betales direkte til hotellet, kan forekomme.


Skibet
MSC Meraviglia er et af rederiets nyeste skibe og blev søsat i juni 2017. Det byder på nytænkning på mange områder. Når du kommer ombord, vil du opleve et nyt og spændende skib med unik indretning, sofistikeret design og meget avanceret teknologi.

Du møder store åbne arealer både udendørs og indendørs. Taget på promenadedækket bliver dækket af en kæmpe 480 m2 stor LED-skærm - en digital himmel - som viser smukke udsigter, forskellige events, solopgange, solnedgange eller den stjerneklare nattehimmel – virkelig et skib der skal opleves.

De udendørs arealer kan næsten tage pusten fra enhver – der er 2 store poolområder med bekvemme solstole og et flot vandland. Du har udendørs barer, og på skibets agterdæk findes en Horizon pool, hvor du har en fantastisk udsigt. Hver aften (hvis vejret tillader) omdannes dækket til flot dansegulv og scene til underholdning.

Indendørs åbenbares den ene flotte lounge efter den anden – der er mange forskellige restauranter (hvor du mod tillæg kan få anderledes madoplevelser). Her er alt fra kaffebarer og vinbarer til danselounge – udvalget er fantastisk. Du finder 12 forskellige restauranter og 20 lounger og barer ombord.

MSC Meraviglia byder desuden på et kæmpe spa- og wellnessområde, og du har fri adgang til fitness og udendørs jacuzzis, og mod betaling kan du tilkøbe ophold og behandlinger i Aurea Spa afdelingen.

Som noget helt exceptionelt har MSC indledt et samarbejde med det verdenskendte Cirque du Soleil, så du mod tillæg kan opleve shows i den absolutte verdensklasse i skibets imponerende teatersal. Bestilles og betales ombord.

Skibet er 315 m langt og 65 m bredt, har i alt 2244 kahytter og medtager op til 5714 passagerer – med MSC Meraviglia får du en oplevelse udover det sædvanlige.

Kahytsbilleder
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkon kahyt   


Helpension
Opholdet ombord på MSC Meraviglia er med helpension. Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der her et kæmpe udvalg. Du har også adgang til skibets restaurant, hvor du kan få 3-5 retters menu – valgt ud fra et varieret menukort - serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har du fast spisetidspunkt og bord.

Drikkepakker
Der tilbydes forskellige ”all inclusive” drikkepakker på denne tur. Drikkepakke skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift.

Easy pakken dækker et ubegrænset antal udvalgte drikkevarer. Det gælder fadøl, husets vin pr. glas, udvalg af spiritus, longdrinks og aperitifs, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Voksne: 3.960 kr. (220 kr. pr. dag)

Premium pakken dækker ubegrænset antal drikkevarer med priser op til 12 $. Det gælder alt flaskeøl og fadøl fra barlisten, alle cocktails indenfor prisgrænsen, alt vin pr. glas indenfor prisgrænsen, samtlige standard og premium spiritusvarianter, samtlige aperitifs, bitter og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Voksne: 7.020 kr. (390 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 8.990 kr.
Voksne: 10.990 kr.

Udflugter
Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som du kan tilkøbe ombord. Du kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare dig på egen hånd og nyde de lokale oplevelser.

Udflugtsprogram kan rekvireres ved henvendelse til Øster Lindet.

Visum, forsikringer og rejsedokumenter
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Indrejse til USA kræver en indrejsetilladelse (ESTA). Den søges online og koster ca. 125 kr. – se mere på udenrigsministeriets hjemmeside her.

Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom samt en rejseforsikring, der min. dækker sygdom og hjemtransport for HELE VERDEN. Den danske sygesikring dækker intet.

Bestilling og betaling
Rejsen kan KUN bestilles gennem SPOTdeal. Der er på denne deal en meget begrænset kapacitet og du har derfor mulighed for at kontakte Øster Lindet INDEN bestilling for forhåndsreservation af den ønskede kahyt inden bestilling og betaling til SPOTdeal.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse straks hos Øster Lindet og førstkommende hverdag efter reservation. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses:

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • Et mobilnummer pr. kahyt
 • Evt. tilkøb.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer i delt kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – New York
 • 23 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • 1 nat på hotel på Manhattan
 • Shuttlebus fra lufthavn til hotel
 • 18 nætter ombord på MSC Meraviglia i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr

Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på skibet.
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Udflugter
 • Indrejsetilladelse til USA (ESTA) – koster ca. 125 kr.
 • Forsikringer
 • Evt. resort fee, som afregnes direkte til hotellet

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til flyselskabet, hotellet, skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Pas, visum og forsikringer
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Indrejse til USA kræver en indrejsetilladelse (ESTA). Den søges online og koster ca. 125 kr. – se mere på udenrigsministeriets hjemmeside her.

Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom samt en rejseforsikring, der min. dækker sygdom og hjemtransport for HELE VERDEN. Den danske sygesikring dækker intet.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Da der på denne deal er et meget begrænset antal kahytter ledige, anbefaler vi dog, at værdibeviset indløses hurtigst muligt for at sikre, at den ønskede kahytstype er tilgængelig. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 26. februar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst