Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

4* ophold i Lviv i Ukraine

Bo som en stjerne på fantastiske Hotel Dnister Premier i Lviv, der er en af de mest interessante byer i Ukraine. Rejsen er inklusiv direkte fly fra CPH, 3-4 nætter på 4-stjernet hotel samt morgenmad alle dage. Afrejse i maj-oktober.

LVIV i UKRAINE - 3 eller 4 nætter på 4* hotel i Lviv i Ukraine. Inkl. morgenmad mm. Direkte fly.

Pris fra 2.295

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
4 solgte

SPOTpris!

Du har måske aldrig hørt om Lviv, der med sine lidt over 700.000 indbyggere langt fra er den største by i Ukraine. Byen er dog ikke gået særligt mange eksperters næse forbi, heriblandt UNESCO, der har byen i kikkerten. Lviv har dog også en historisk særstatus. Siden den blev grundlagt omkring 1200-tallet, har den ukrainske by, der ligger tæt på den polske grænse, været under skiftende herredømme. Alt lige fra kosakker, svenskere, sovjet, østrigere og polakker haft magt over byen. Lvivs velbevarede bymidte har derfor mange spændende historier at fortælle om europæiske krige og nationaliteter. Det er blandt andet en af grundende til, at den smukke gamle bydel i 1990’erne blev optaget på UNESCO’s verdensarvsliste som værende af speciel verdenshistorisk betydning.

Lviv er heldigvis ikke længere omdrejningspunktet for krigshistorier. Efter Sovjetunionen slap sit tag i byen, har Lviv haft travlt med at distancere sig fra sovjetisk kultur og i stedet finde sin egen identitet. Bygninger er blevet malet i lyse farver, nye hoteller er åbnet, og bylivet blomstrer som aldrig før.

Lviv bærer stadig præg af de mange forskellige nationaliteter, der gennem tiden har boet i byen. Her finder du blandt andet autentiske pizzeriaer og vinbarer samt kunstgallerier, historiske monumenter, katedraler og museer. Nævneværdig er især Lviv National Art Gallery, der byder på malerier af kunstnere som Rubens, Goya og Bruegel samt Lvivs smukke operahus. Kulturguiden Lonely Planet sammenligner Lvivs kulturliv med kulturelle hovedstæder som Prag eller Krakow – vel at mærke inden for mange udefrakommende begyndte at valfarte til byen.

Der er især noget at komme efter, hvis du kan lide smagen af chokolade. Lviv ser chokolade som et håndværk, de i den grad ærer. Byen har endda sin egen chokoladefestival i oktober. Slå et smut forbi Lviv Handmade Chocolate på Serbska Street, der er intet mindre end to etager fyldt med lækker chokolade. Bagefter kan du nyde Lvivs stolte kaffehustradition, hvor mange kaffehuse skaber deres egen bryg.

Hvis du vil have mere inspiration til din tur til Lviv, har The Independent skrevet en større guide til byen, som du kan læse lige her.


Rejsen inkluderer:

  • Direkte fly fra København – Lviv
  • 10 kilo håndbagage
  • 3-4 overnatninger på 4* Hotel Dnister
  • Morgenmad alle dage

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.Hotel Dnister
Hvad har Hillary Clinton, Paulo Coelho og det danske fodboldlandshold til fælles? De har alle overnattet på Hotel Dnister Premier i Lviv – og det kan vi godt forstå. Hotel Dnister Premier er et flot 4-stjernet hotel, der er placeret i Lvivs smukke, historiske bydel. Hotellet blev opført i 1983, men er løbende blevet moderniseret, så det skaber de perfekte rammer for en overnatning i Lviv. Ud over at tilbyde en behagelig overnatning, har hotellet også restaurant, bar og wellnessområde.

Du finder Hotel Dnister kun få kilometer fra lufthavnen og midt i Lvivs UNESCO-mærkede, historiske bydel, som hotellets værelser alle har udsigt over. Alle værelser har WiFi, tv og aircondition. Hvis du trænger til en cocktail, kan du trække dig tilbage til hotellets 9. etage, der tilbyder en storslået panoramaudsigt over store dele af byen. Et par etager længere nede finder du hotellets restaurant, hvor du kan nyde en velassorteret morgenmadsbuffet, der både inkluderer europæiske og ukrainske specialiteter. Herefter kan du begive dig ud i Lviv med fornyet energi.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

En unik kode gælder for én rejse for én person, der inkluderer:

Rejsen inkluderer:
Direkte fly fra København – Lviv med Wizz Air
10 kilo håndbagage
3-4 overnatninger på 4* hotel Dnister
Morgenmad alle dage

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 10. marts 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst