Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Oplev eventyrlige Malta

Oplev skønne Malta med denne rejse, der tager dig med til den eventyrlige ø i Middelhavet. Et ægte lille paradis med azurblåt vand, forrygende oplevelser og fantastisk natur. Inkl. 3, 4 eller 7 nætter på 4* hotel inkl. morgenmad. Fly fra BLL/CPH.

MALTA - 3, 4 eller 7 overnatninger på 4* hotel med morgenmad. Afrejse fra BLL og CPH marts - august

Pris fra 1.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
26 solgte

SPOTpris!

Som en eventyrlig perle i Middelhavet ligger Malta - knap synlig på et verdenskort med en beskeden størrelse, der svarer til halvdelen af Bornholm. Alligevel er Malta et skatkammer, der byder på forrygende oplevelser, fantastisk natur og en spændende historie.

Overalt langs kysten ser du det azurblå havvand bølge ind i de smukke laguner og bruse op ad de vilde klippekyster. Midt mellem dette storslående syn er der gavmildt strøet med små strande, hvor turisterne for længst har holdt deres indtog.

Men Malta er mere end det - en turbulent fortid har sat sit præg på øen og dens kultur. Forfatteren Dan Turéll beskriver det måske bedre end nogen anden i sin bog "Mord på Malta", som også er skrevet på øen. Ud over sol og vand kan du på Malta opleve autentiske middelalderbyer med smalle gader, hyggelige havnepromenader, smukke sejlture med besøg i grotter og hovedstanden Valletta. Den fantastiske TV-serie "Game of Thrones" har benyttet mange af øens storslåede scenarier som locations.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København eller Billund – Malta t/r
 • 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) og en lille taske (38x20x25 cm)
 • 3-7 overnatninger på 4* Hotel Santana
 • Morgenbuffet på hotellet
 • Fri Wifi på hotellet
 • Kaffe og te faciliteter på værelset

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Lokal turistskat betales direkte på hotellet.

Max 3 personer pr. værelse. Familieværelser til 4 personer på forespørgsel.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Eneværelsestillæg - 325 kr. pr. nat
 • Ekstra bagage (20 kg) t/r - 395 kr. (skal bestilles sammen med rejsen).
 • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r - 190 kr. pr person.
 • All inlcusive på hotellet – 240 kr. pr. dag.
 • Udflugt – Bådtur til Comino Island inkl. blå Laguna – 225 kr.
 • Udflugt – Game of Thromes (lørdage) – 455 kr.
 • Børn (2-11 år) - 20% rabat i følge 2 fuldtbetalende voksne.
 • Baby (0-1 år) – 500 kr. (uden flysæde/ hotel seng).

Området
St. Pauls Bay er som så mange andre byer en lille fiskerby, som nu er vokset sammen med de populære feriesteder Bugibba og Qawra. Til sammen byder de på en af Maltas mest eftertragtede ferieområder, som ligger på øens nordøstlige kyst. Alle tre byer ligger i gåafstand fra hinanden og kan nåes langs den skønne strandpromenade.

Det er et område, som malteserne selv tager til, når de vil have en rolig, skøn ferie med tilstrækkeligt med aftenliv. Om aftenen samles både lokale og turister i et herligt mix på den lange strandpromenade. Her findes et enormt udbud af restauranter, caféer og barer. Hvis du vil spise rigtigt godt, anbefales det at gå til St. Pauls Bays gamle kvarter, hvor de bedste restauranter findes. Det største shoppingudbud findes i Bugibba. Her finder du også det international kasino.

Hotellet - 4* Santana Hotel
Et populært og indbydende familiehotel med en flot panoramaudsigt fra tagterrassen. Du bor i Maltas mest attraktive område ved smukke St. Pauls Bay tæt på shopping, restauranter, strand og stemningsfuld strandpromenade. Hotellet byder på tre dejlige solterrasser, hvoraf den ene er tagterrassen. Det er også her du finder den udendørs pool. Mens du nyder udsigten over St. Pauls Bay kan du passende nyde en drink fra poolbaren.

Svigter vejret en dag kan du stresse af i wellnessområdet, som byder på spa, sauva, jacuzzi, fitness og skønhedsbehandlinger (mod tillæg). Der er også en indendørs pool. Restaurant Moire byder indenfor i en stilfuld atmosfære til alle måltider, mens stilen er mere afslappet i Cafe Castagna. Zazen Garden er hotellets nye udendørs have med indbydende stemning – oplagt til en drink eller læse i en god bog. Opholdet inkluderer morgenmad

Alle værelser er udstyret med aircondition, TV, radio, telefon, safebox, minibar og kedel (medbring selv kaffe og te).

Vejret:
Foråret kommer tidligt til Malta. Savner du snart noget sol og varme. Malta ligger præcis langt nok mod syd til at foråret kommer tidligt. Allerede i  april er der dagtemeraturer på omkring 20 grader.

UDFLUGTER

BÅDTUR: COMINO ISLAND INKL. DEN BLÅ LAGUNE, CRYSTAL LAGUNE OG GROTTER

Heldagsbådtur med catamaran rundt om den lille og smukke ø Comino Island. I sejler med båden Sea Adventure som byder på fine faciliteter – ikke mindst til de vandglade. Ombord er også 2 barer hvor der kan købes drinks og mad/snacks. Turen besøger både det isolerede Crystal Lagoon og den smukke og meget populære Blue Lagoon. Vandet er krystalklart og perfekt til snorkling – udstyr kan lejes ombord. I de køligere måneder er en trekkingtur at anbefale på Comino Island – her hersker ren idyl uden hverken biler eller byer. På vej tilbage til Bugibba passeres Santa Maria grotterne hvorfra man bl.a. kan se Elefantens hoved som en imponerende klippeformation. På turen sejles tæt på kysten og man ser Maltas storslåede natur og vilde kystlinje, inklusive enorme klipper, laguner og et smukt hav. I passere den lille ø St. Paul's og ser statuen af apostlen Saint Paul stige højt til himmels. Man besøger havgrotter med mulighed for at tage fantastiske billeder.
Turen starter fra Sea Adventures bådplads i Bugibba – ca. 1500m fra Hotel Santana. Båden sejler hver dag året rundt – dog med forbehold for dårligt vejr. Skibets sprog er engelsk og tysk. Turen starter mellem 10.30 og 11.00 og i er tilbage mellem 16.00 og 17.00. Ugedag for turen aftales ved bestilling. Pris 225 kr. pr. person.

I FODSPORENE PÅ OPTAGELSERNE TIL GAME OF THRONES
Maltas gamle arkitektur, fæstninger og stenrige kystlandskaber er den perfekte kulisse til King's Landing i optagelserne til eventyrfilmen Game of Thrones. På denne heldagstur oplever vi et par af Maltas højdepunkter samtidig med vi genoplever figurernes stræben efter magt netop hvor det hele begyndte. Vi er i selskab med 2 lokale aktører som har deltaget i mange af de filmoptagelser som Malta har lagt jord til – inkl. Den første GOT.  Vi ser byen Mdina - der i Middelalderen var hovedstad på Malta – og som i filmen er King's Landing med gården af ​​armoren Tobho Mott, Baelish-bordel, King's Gate, Coppersmith's Wynd og Cobbler Square. Vi kommer til Birgu kendt som Red Keeps kraniekabinet alias det sidste hvilested for de mystiske drager. Og mange andre steder på Malta. En uforglemmelig dag med mystik, drama og eventyr.Thrones fans kan diskutere Ned Stark, Daenerys og Westeros med deres tour guide. Samtidig deler guiderne deres oplevelser ved at arbejde side om side med de største skuespillere fra serien som Emilia Clarke, Sean Bean og danske Nikal Costar-Waldau etc. Turen er også velegnet for folk der ikke kender filmen da man får en glimrende rundtur på Malta – til steder man ellers ikke lige ser. Flere steder på turen er normalt ikke åben for offentligheden

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato, pasnummer og -udløbsdato og oplysninger om eventuelle tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

Fly fra Billund eller København til Malta t/r med Ryan Air eller Norwegian

10 kg håndbagage

3, 4 eller 7 nætter på 4* Santana Hotel

Morgenmad alle dage.

Max 3 personer pr. værelse. Familieværelser til 4 personer på forespørgsel.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

Eneværelsestillæg - 325 kr. pr. nat
Ekstra bagage (20 kg) t/r - 395 kr. (Skal bestilles sammen med rejsen).
Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r - 190 kr. pr person.
All inlcusive på hotellet – 240 kr. pr. dag.
Udflugt – Bådtur til Comino Island inkl. blå Laguna – 225 kr.
Udflugt – Game of Thromes (lørdage) – 455 kr.
Børn (2-11 år) - 20% rabat i følge 2 fuldtbetalende voksne.
Baby (0-1 år) – 500 kr. (uden flysæde og uden seng).

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 10. marts 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst