Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Solferie på skønne Sardinien

Oplev Italiens skønhed med denne rejse, der tager dig med til Sardinien. Her venter azurblåt hav, de smukkeste strande og et behageligt, solrigt klima. Rejsen er inkl. fly, 5 eller 12 overnatninger og billeje. Afrejse fra CPH eller Billund i juni og juli.

SARDINIEN - 5 eller 12 overnatninger lejlighed og billeje. Fly fra BLL/CPH i juni og juli.

Pris fra 5.195

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Sardinien er Italiens næststørste ø og ligger som en smørklat i det betagende Middelhav. I tankerne er der ikke langt til de cararibiske øer, for det azurblå hav, varme klima og hvide sandstrande er noget helt, helt specielt. På Sardinien går afslapning og spændende oplevelser hånd i hånd. Og med denne rejse har du et rigtig godt udgangpunkt - I skal bo på det dejlige Residence Badus, som er et resort beliggende ved byen Badesi på Sardiniens nordvestlige kyst.

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København eller Billund til Olbia t/r med mellemlanding i Riga med Air Baltic.
  • 1 x 20 kg og 10 kg håndbagage pr. person.
  • 5 eller 12 nætter i Bilocale lejlighed med sengelinned.
  • Billeje i alle dage (inkl. forsikringer og fri km) – Opel Corsa eller lignende.

Prisen er pr. person ved køb af minimum 2 beviser.

 Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på at der skal betales lokal turistskat samt 50 € pr. lejlighed for slutrengøring, som betales direkte på stedet.

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Vindrose Rejser): 

  • Kaskoforsikring på bil– 250 kr. .
  • Tilkøb af kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr. 
  • Leje af håndklæder betales på stedet.
  • Tilkøb af morgenmad (1 varm drik, 1 juice, 1 croissant) 3,50EUR per person per dag. (Skal informeres til Vindrose Rejser, betales ved ankomst på hotellet)
  • Halvpension mellem 25-30EUR per dag (Skal informeres til Vindrose Rejser, betales ved ankomst på hotellet)

 Residence Badus 
Resortet Residence Badus ligger i dalen ved byen Badesi, mellem Castelsardo og Santa Teresa di Gallura, på Sardiniens nordvestlige kyst. Resortet blev bygget i 2008 og består af to bygninger. Lejlighederne på Residence Badus alle har egen indgang og fungerer som selvstændige feriehuse. De ligger omkring swimmingpoolen, har veranda eller balkon med et bord og stole. Værelseslejlighederne, Bilocale, er på 44 m² og består af en stue med tekøkken, dobbelt sovesofa eller to enkeltsenge sovesofaer, et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser. De er funktionelle og udstyret med alle faciliteter: TV, køleskab, mikroovn, pengeskab, hårtørrer, strygejern og strygebræt og trådløst internet. Lejlighederne har linned, mens håndklæder kan lejes på stedet. Desuden er der et grillområde til rådighed for alle gæster.

Hele resortet er centreret omkring den udendørs pool, som har solterrasse udstyret med liggestole og parasoller. For børn er der på resortet både legeplads og spillerum med Playstation og Wii. Desuden er der et lille indkøbscenter med en bar, flere butikker og en panoramarestaurant.

Den nærmeste strand, Li Junchi, ligger omkring 2 km væk, og har en promenade ved havet, som tilbyder flere services såsom leje parasoller og stole og vandcykler. For sportselskere er der dykkerkurser, surfing og windsurfing, og guidede ture på sejlbåde.

Residence Badus ligger 85 km fra Alghero lufthavn, 50 km fra havnen i Porto Torres og 77 km fra havnen og lufthavnen i Olbia. Der er ca. 1,5 times kørsel fra lufthavnen i Alghero til Residence Badus.

Badesi
Badesi er en lille fiskerby fra det 18. århundrede. Den ligger smukt på en bakke nær udløbet af Coghinas floden, en af Sardiniens vigtigste floder. Navnet formentlig stammer fra Logudorese dialekt ordet 'Badu', som betyder 'ford'.

Badesi har en unik panorama udsigt, som indkapsler af bugten Asinara - på højre side er der Isola Rossa og til venstre slottet Castelsardo​. Midten af byen, hvor det er meget rart at tage en spadseretur, er domineret af kirken Sacro Cuore, bygget i begyndelsen af 1900-tallet.

Frem for alt byder Badesi regionen på uberørte landskaber, hvor du kan tilbringe din ferie omgivet af en vild natur. Faktisk er kystområdet omkring Badesi nylig blevet erklæret for et område af stor betydning for Sardinien, grundet sin rige og unikke flora og fauna. Blandt denne skønne natur finder du også vinmarker, der producerer den prestigefyldte og prisbelønnede vin Vermentino di Gallura (DOCG).

Badesi kystlinjen, med sine strande der strækker sig  over flere kilometer, er dækket af klitter med enebær, og er udsat for mistralvinden, hvilket gør det til yndet område for surfere. Fra Badesi kan du nemt udforske nærliggende byer, såsom den middelalderlige landsby Castelsardo, kun 21 km derfra, eller arrangere en udflugt til den fantastiske Asinara Island.

Strandene i og omkring Badesi
Strandene omkring Badesi har lange strækninger af fint sand, klitter og en uberørt natur. Blandt de smukkeste er Marina di Badesi, en oase af fred og ro, en lang strækning af sand med lavt vand. Dens centrale del kaldes Li Mindi Strand.

Baia delle Mimose er en strækning af sand med klitter og krystalklart vand, perfekt til børn, men også for surfere.

Cala Canneddi Beach ligger 12 km fra Isola Rossa og har klare sand, lavt vand og farverige små sten på kysten, klipper af forskellige former og størrelser, nogle lyserød farve.

I samme region af Sardinien finder du også Roccia dell'Elefante (Elefantklippen), og Castello Doria. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

 

Én unik kode gælder for den valgte rejse for én person ved køb til min. to personer. 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindroses officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Rejsen indeholder:

Fly fra København eller Billund til Olbia t/r med mellemlanding i Riga med Air Baltic.
1 x 20 kg og 10 kg håndbagage pr. person.
5 eller 12 nætter i Bilocale lejlighed med sengelinned.
Billeje i alle dage (inkl. forsikringer og fri km) – Opel Corsa eller lignende.

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Vindrose Rejser):

Kaskoforsikring på bil– 250 kr. 
Tilkøb af kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr. 
Leje af håndklæder betales på stedet.
Tilkøb af morgenmad (1 varm drik, 1 juice, 1 croissant) 3,50EUR per person per dag. (Skal informeres
til Vindrose Rejser, betales ved ankomst på hotellet)
Halvpension mellem 25-30EUR per dag (Skal informeres til Vindrose Rejser, betales ved ankomst på hotellet)

Bemærk at der skal betales 50 euro pr. lejlighed for rengøring på stedet.
Der betales lokale turistskatter på stedet.


Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Vindrose.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 10. marts 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst