Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt fra Stockholm til Savona

Nyd to skønne uger på dette unikke positionskrydstogt fra Skandinavien til Sydeuropa og oplev bl.a. Amsterdam, Lissabon og Barcelona. Inkl. 13 dage på skibet med helpension, fly og transfers. Rejs d. 19. september fra kun 5.990 kr. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT Sverige - Italien - 12 nætters krydstogt med helpension. Fly fra CPH d. 19. sept. 2020

Pris fra 5.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
16 solgte

Værdi10.022

Rabat40

Spar4.032

Skønt krydstogt langs Europas vestkyst - fra den svenske hovedstad, Stockholm - gennem flere farvande til Savona i Norditalien. Du rejser den 19. september og kommer hjem den 1. oktober med mange skønne oplevelser i bagagen.

Rundrejsen tager dig med til Holland, Frankrig, Portugal, Spanien og Italien. Oplevelsen starter med en flyvetur til Stockholm, hvorfra du bliver transporteret i bus til havnen og stiger ombord på det store krydstogtsskib Costa Magica. 

Foran dig venter nu 13 dage i lækre og atmosfærefyldte omgivelser med nye oplevelser hver dag. På turen har du mulighed for at besøge en blanding af pulserende hovedstæder og idylliske landsbyer og opleve både smuk natur og spændende kultur og historie.

Udsejlingen fra Stockholm er starten på krydstogtet, og hvilken start! Sejladsen gennem den svenske skærgård er utrolig smuk, og herefter sejler Costa Magica mod syd gennem Østersøen og lægger til i vores egen skønne hovedstad, København. Det er altid sjovt at være turist ”på hjemmebane”, og selv i september kan vejret sagtens vise sig fra sin gode side og kaste solskin over Strøget og Amalienborg, så det bliver en fornøjelig dag i det danske.

Når Grenen er passeret, besøges Holland, hvor Costa Magica lægger til i Ijmuiden ca. 25 km fra landets charmerende hovedstad, Amsterdam, der byder på historiske bygninger, kanaler, lokale markeder og flere berømte museer med kunst af Van Gogh og Rembrandt foruden de karakteristiske møller og blomstrende tulipaner i alverdens farver.

Turen fortsætter til Frankrig, hvor du har et stop i Brest i Bretagne – et område med mange små, hyggelige byer som f.eks. charmerende Quimper. En køretur langs den barske, men smukke kyststrækning kaldet ”Legendernes kyst” giver dig flere vyer over de betagende klipper og strande samt evt. et besøg ved Europas højeste fyrtårn. En særlig oplevelse er ruinerne af Daoulas klosteret, der oser af middelalderlig idyl. Den skønne tilhørende medicinske have er fyldt med eksotiske og aromatiske krydderurter og planter fra hele verden.

Indsejlingen til Portugals hovedstad, Lissabon, giver dig det bedste udsyn til tre af byens prominente monumenter. Det gælder for Belem Tower, der blev bygget i 1520 for at forsvare byen, Opdagernes Monument, der hylder alle landets opdagelsesrejsende, og Cristo Rei – en Kristusstatue, der minder om Rio de Janeiros berømte vartegn. Med sine syv fotogene høje byder Lissabon på et postkort-perfekt panorama af brostensbelagte gyder, gamle ruiner og katedraler med hvide kupler, der alt sammen vidner om en broget historie. Lidt udenfor byen finder du desuden den royale sommerresidens, der er omgivet af nogle af verdens smukkeste haver.

Herefter forlades Atlanterhavet, når krydstogtskibet passerer Gibraltarstrædet og begiver sig ind i Middelhavet. Her er der anløb i Barcelona i Catalonien. Denne storby behøver næppe nogen præsentation. Her vrimler det med seværdigheder som den finurlige Sagrada Familia og det imponerende fodboldstadion, Camp Nou. Stemningen på det berømte hovedstrøg, Ramblaen, er i sig selv en oplevelse, og du kan sagtens få tid til at gå med at betragte menneskemylderet med et godt glas i hånden.

Det sidste reelle stop, inden slutdestinationen nås, er i den dynamiske franske havneby Marseille, der er meget mere interessant og charmerende, end den har ry for at være. Besøg det gamle kvarter, Le Panier – der oversat betyder ”Kurven” – med de smalle, snoede gader og forskelligfarvede facader eller den levende gamle havn med de utallige yachts. Du kan også tage på udflugt til f.eks. Pavernes By, Avignon, eller Arles.

Om morgenen den 1. oktober lægges til i Savona, hvor skibet forlades, og hjemrejsen påbegyndes. Efter små to uforglemmelige uger med besøg i flere europæiske lande får du atter fast grund under fødderne, når flyet om aftenen lander i København.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Stockholm
 • Fly fra Milano til København
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til skib t/r
 • 12 nætter ombord på Costa Magica i valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse 19. september 2020
Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 5.990 kr. Normalpris: 10.022 kr.
Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 6.490 kr. Normalpris: 10.937 kr.
Udvendig kahyt Classic*: SPOTpris 7.190 kr. Normalpris: 11.212 kr.
Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 7.690 kr. Normalpris: 12.127 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 8.490 kr. Normalpris: 12.702 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 8.990 kr. Normalpris: 13.547 kr.

*Kan have begrænset udsyn grundet redningsudstyr

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge, som udgør 10 € pr. person pr. nat
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Rejseplan19/9:
Fly til Stockholm og transfer til skibet for indtjekning. Afgang Stockholm kl. 17.00
20/9: På havet
21/9: Kl. 10.00-18.00 København
22/9: På havet
23/9: Kl. 08.00-18.00 Ijmuiden/Amsterdam, Holland
24/9: På havet
25/9: Kl. 08.00-18.00 Brest, Frankrig
26/9: På havet
27/9: Kl. 09.00-14.00 Lissabon, Portugal
28/9: På havet
29/9: Kl. 14.00-20.00 Barcelona, Spanien
30/9: Kl. 08.00-17.00 Marseille, Frankrig
1/10: Kl. 09.00 ankomst Savona. Transfer til lufthavnen for hjemrejse.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.

Transport
Rejsen er inklusive flytransport fra København.

19/9: Kl. 11.00-12.10 København – Stockholm
1/10: Kl. 20.05-22.05 Milano – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.


Skibet 
Du sejler med skibet Costa Magica, som er kendt for sin italiensk inspirerede indretning, der har taget udgangspunkt i de smukkeste steder i Italien, hvilket bliver udtrykt overalt på skibet. Et ægte krydstogtsskib med plads til små 3000 gæster og masser af plads at bevæge sig på.

Skibet er elegant og byder naturligvis på flotte faciliteter. Ombord kan du nyde solen og poolen. Der er masser af aktiviteter om dagen og aftenen, ligesom der naturligvis er mange forestillinger i det flotte teater. Der er et lækkert wellnessområde, hvor der er mulighed for forskellige behandlinger og adgang til spabade – mod betaling. Der er desuden et flot fitnesscenter, som du frit kan benytte, ligesom der er fri adgang til fire jacuzzis, multisportsbane og udendørs joggingbane.

Livet ombord kan nydes i en af de ikke mindre end 11 forskellige lounger og barer - flere af dem med musik hver aften. Du kan også tage en tur i skibets kasino eller nyde en stille stund i biblioteket.

Kahytsbilleder
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkon kahytHelpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 1.800 kr. (150 kr. pr. dag)
Voksne: 3.180 kr. (265 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 3.990 kr.
Voksne: 4.990 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 1.000 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 1.400 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 1.800 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:
Fulde navn som i pas
Fødselsdato
Pasnummer
Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
Navn og telefonnummer på en pårørende
Evt. tilkøb.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43. Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Stockholm
 • Fly fra Milano til København
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til skib t/r
 • 12 nætter ombord på Costa Magica i valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge, som udgør 10 € pr. person pr. nat
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer.

Vigtig information
Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du skal være opmærksom på, at du bl.a. rejser i det sydlige Europa og dermed i en anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan derfor opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.
Vi henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at normalprisen er baseret på priser hos rederiet, transferselskaberne og flyselskabet den 11. februar tillagt Øster Lindets ekstra omkostninger og ekspeditionsgebyr. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 06. marts 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst