Gourmetophold på Ribehøj

Sidste chance!

Forkæl jer selv med en vidunderlig oplevelse på populære Ribehøj. Opholdet er inkl. overnatning i hyggeligt bjælkeværelse, 1 flaske mousserende vin på værelset, 4-retters gourmetmiddag og dejligt morgenbord. Et uovertruffent livsnyderophold!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Ribehøj ligger tæt på den lille landsby Føvling nær Ribe og Nationalpark Vadehavet i Sydjylland. Naturen, restauranten og de dejlige bjælkeværelser leder tankerne hen på et idyllisk, schweizisk alpelandskab, der på alle mulige måder er bjergtagende.

Et af omdrejningspunkterne for opholdet er aftenens 4-retters middag, som serveres i restauranten. Her venter en innovativ madoplevelse, som tager udgangspunkt i egnens lokale råvarer og grøntsager fra Ribehøjs egen urtehave.

Fra restauranten er der en smuk udsigt over søen, som du kan betragte gennem de store lyse vinduer, mens du sidder yderst behageligt i de bløde stole. Personalet er årvågent og altid med et smil på læben, som du kun kan blive i godt humør af.

På Ribehøj går omgivelser, gourmetoplevelser og oprigtig jysk gæstfrihed op i en højere enhed.


Gourmetopholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i bjælkeværelse
  • Mousserende vin på værelset ved ankomst
  • 4-retters middag i restauranten
  • Kaffe og sødt efter middagen
  • Dejligt morgenbord med bl.a. lokale specialiteter.

SPOTpris 1.995 kr. Normalpris 2.895 kr. Spar 31%

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med den 31. december 2020.

Der er kun 600 ophold til salg!

Tillæg (betales direkte til Ribehøj):

  • Ved ankomst fra fredag, lørdag og helligdage er der et tillæg på 650 kr. pr. værelse pr. nat.

Tilkøb (betales direkte til Ribehøj):

  • Opgradering til søsuite - 400 kr. pr. værelse pr. nat
  • Opgradering til panoramasuite - 650 kr. pr. værelse pr. nat
  • Opgradering til bjælkesuite - 1.050 kr. pr. værelse pr. nat
  • Opgradering til Panoramasuite Superior - 1.050 kr. pr. værelse pr. nat
  • Opgradering til pejsesuite - 1.500 kr. pr. værelse pr. nat.

Det gennemgående udtryk i bjælkeværelserne er, som i restauranten, luksuriøst på en varm, hyggelig og naturlig måde.

Alle værelser har indbygget musikanlæg og smart-tv. Værelserne er opbygget med natursten, effektlys og varme materialer. Det, at der er vinbar på værelset, hvor I finder perfekt tempererede vine, vidner om et højt niveau.

Læs mere om Ribehøjs forskellige værelsestyper her: www.ribehoej.dk/ophold

Ribehøj ligger kun 10-15 minutters kørsel fra Danmarks ældste by, Ribe, og er ligeledes tæt på både Esbjerg, Kolding og grænsen.


SPOTdeal-kunder der tidligere har besøgt Ribehøj skriver bl.a.:

"Ja, det var helt overvældende. Vi har prøvet meget, men Ribehøj er helt unikt. Fantastisk mad, betjening, omgivelser og værelser. Det kan ikke blive meget bedre. De burde have 10 stjerner."

"Vi fik meget mere, end vi havde forventet, super lækkert ophold i skønne omgivelser med intens nærværende betjening og lækker mad - vin m.m. En rigtig spændende oplevelse."

"Det var super. Maden var helt helt fantastisk. Kokke og tjenere ud over det sædvanlige. Værelset var fint - alt var klar ved ankomst, man følte sig velkommen. Klart en oplevelse, som jeg også har anbefalet til andre."

"En helt fantastisk oplevelse. Dejlige omgivelser (vejret var perfekt(:) Betjeningen i top. Maden var helt fantastisk. Hyggeligt værelse. Vi kommer helt klart igen."


Tredje generation på Ribehøj
Om det er de bløde sæder i restauranten, de idylliske bjælkeværelser, den smukke jyske natur eller det venlige personale, der gør det, er ikke til at sige. Men på Ribehøj hersker der en sjælden ro, som er forkælelse for sjælen. Efter et ophold her føler du dig i sandhed genopladet.

For Ribehøj er sådan et sted, hvor dine skuldre sænker sig, allerede når du træder ind ad døren. Det skyldes ikke mindst værtsparret Carsten og Karina. Siden de overtog stedet i 2004, er det gået fra at være lille traktørsted med en lystfiskersø til rent livsnyderi, hvor charmerende bjælkehytter, naturen og en innovativ restaurant spiller perfekt sammen.

Karina og Carsten ser den gode service som altafgørende. De er selv en stor del af den daglige gang på Ribehøj, og som gæst mærker du straks, at der er hjerte bag driften. Uanset om det er værtsparret selv, tjenerne i restauranten eller kokkene i køkkenet, du møder, er der altid et smil på læben og en opmærksomhed, som kun få steder kan hamle op med.

Carsten er tredje generation på Ribehøj, der startede som et landbrug i 1931, og selvom der ikke har været drevet landbrug på Ribehøj i mange år, er de lokale råvarer fortsat i højsædet. Ribehøj samarbejder med mange lokale landmænd, der gør det muligt at servere økologiske kartofler fra Nielsbygaard, duroc fra Møllevang Avlsgaard, jordbær fra naboen Erik Larsen og limousinekød fra bl.a. Hegnsgaard, Nørregaarden, Rishøjgaard og andre unikke udvalgte gårde.

Når du har modtaget værdibeviset, booker du dit ophold online på www.ribehoej.dk/ophold/. Her kan du også se ledige datoer. Ønsker du at booke flere værelser til samme dato, booker du først det ene værelse. Herefter starter forfra og booker det næste værelse.

Når du booker, skal du huske at oplyse den/de unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Bemærk!
Når du har booket, modtager du først en bekræftelse på din bestilling. Herefter kommer der ydligere en mail med information omkring den bookede dato samt tjek ind og tjek ud-tider.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med den 31. december 2020.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Ribehøj.

Gourmetopholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i bjælkeværelse
  • Mousserende vin på værelset ved ankomst
  • 4-retters middag i restauranten
  • Kaffe og sødt efter middagen
  • Dejligt morgenbord med bl.a. lokale specialiteter.

Tillæg (betales direkte til Ribehøj):

  • Ved ankomst fra fredag, lørdag og helligdage er der et tillæg på 650 kr. pr. værelse pr. nat.

Tilkøb (betales direkte til Ribehøj):

  • Opgradering til søsuite - 400 kr. pr. værelse pr. nat
  • Opgradering til panoramasuite - 650 kr. pr. værelse pr. nat
  • Opgradering til bjælkesuite - 1.050 kr. pr. værelse pr. nat
  • Opgradering til Panoramasuite Superior - 1.050 kr. pr. værelse pr. nat
  • Opgradering til pejsesuite - 1.500 kr. pr. værelse pr. nat.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Ribehøjs officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Ribehøj. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Ribehøj

Ribevej 34, 6683 Føvling
Tlf.: 75 39 85 32 | CVR: 34217149 | info@ribehoej.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 17. februar 2020 kl. 23:59

Gourmetophold på Ribehøj