Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

12 flasker fyldig rødvin fra topproducent

Er du til fyldig rødvin, så er Château la Négly La Côte Languedoc La Clape 2018 det helt rigtige valg. Vinen kommer fra en af de bedste domainer i Languedoc, og lige nu får du den til SPOTpris!

Fyldig rødvin fra topproducent: 12 fl. Château la Négly La Côte Languedoc La Clape 2018 inkl. fragt.

Pris 1.299

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
4 solgte

Værdi1.789

Rabat27

Spar490

De håndhøstede druer til 2018 Château la Négly La Côte Languedoc La Clape vokser i en stenet, kalkholdig og sandet lerjord på syd-østlige skråninger af La Clape bjergene. Vinen har en smuk mørk rubinrød farve og duften emmer af solbær med strejf af sort peber, lakrids og toast. I munden er vinen kraftig, fyldig og silkeblød.

Du får:

  • 12 fl. 2018 Château la Négly La Côte Languedoc La Clape

SPOTpris 1.299 kr. Normalpris 1.789 kr. Spar 27 %

Prisen er inkl. levering.

OBS!
Når du har købt din vin på spotdeal.dk, skal den bestilles på Philipson Wines indløsningssite. Se mere under "Sådan køber du".


Chateau la Negly - verdensklasse i Languedoc
Chateau la Negly er et af de bedste domainer i Languedoc og kan spore sine rødder tilbage til 1773. Domainet ligger på det bedste kalkholdige terroir på La Clape halvøen ca. 20 km øst for Narbonne lige ud til Middelhavet. Ejendommen har været i familien Rossets eje i mange år, og druerne blev før i tiden solgt til det lokale kooperativ. Først sidst i 90'erne begyndte den nuværende ejer Jean Paux-Rosset at opdage domainets fulde potentiale.

I dag producerer domainet vine under eget navn under kyndig vejledning af den dygtige ønolog Claude Gros. Høstudbytterne er alvorligt reduceret og vingård og kældre er blevet totalt renoveret. Kvaliteten er tårnhøj, og domainets 3 topvine, L'Ancely, La Porte du Ciel og Le Clos des Truffiers er i verdensklasse!

La Clape - Et unikt terroir
Chateau la Negly ejer 50 ha vinmarker beliggende i hjertet af La Clape. Under den gallo-romerske æra var La Clape en ø i Middelhavet, indtil Aude-floden genforbandt øen til fastlandet og efterlod betydelige alluviale aflejringer. Den unikke jord er en blanding af sandet lerjord og nedbrudt sandsten, kalkholdig og stenet. Markerne ligger ud til havet, hvis kølige briser, giver en længere vækstsæson med større temperaturudsving mellem dag og nat end vinmarker længere inde i landet. Dette, kombineret med effekten af den stærke og tørre Tramontane vind fra nord, resulterer i rige og magtfulde vine, der opretholder stor friskhed og elegance.

Reference producent med 100P Parker
I dag anses Chateau la Négly som reference for Languedocs potentiale, et omdømme domainet har opnået gennem genplantning af vinmarker, økologiske dyrkningsmetoder og en streng kvalitetskontrol. Hver klase høstes i hånden og transporteres i små 7-8 kg kasser og sorteringsprocessen er ekstrem. Kun perfekt modne og intakte bær når ind i kælderen.

Parker har kåret Château la Négly til at være blandt de allerbedste producenter i Languedoc-Roussillon og giver slottet de maksimale 5 stjerner og udmærkelsen "Outstanding". Domainet har desuden opnået de sjældne 100P fra Robert Parker med kultvinen Clos des Truffiers i årgangen 2001. "Château la Négly may be the Languedoc-Roussillon's finest estate. The brilliant oenologist Claude Gros oversees the winemaking, and everything is done with incredible attention to detail, aiming for world class wines of great individuality and quality." Citat Robert Parker "I'm a huge fan." - "Hat's off to Claude Gros and the team here." Citat Jeb Dunnuck, Parker's The Wine Advocate.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

På dit værdibevis finder du én kode pr. vinkasse, du har købt.

For at få leveret din vinkasse, skal du:

  1. Gå ind på http://www.philipsonwine.com/?deal()
  2. Indtast din unikke kode i feltet 'indtast dealkoder'.
  3. Klik på 'tilføj dealkode'. Har du købt flere beviser indtaster du dem ligeledes her, husk at klikke indløs efter hvert bevis.
  4. Klik herefter på 'Gå videre', og følg vejledning herfra.

Philipson Wine sender vinen inden for 5 hverdage, efter du har indløst værdibeviset hos dem.

Vinen skal bestilles hos Philipson Wine senest 7. marts 2020

Hvis du skulle have spørgsmål til selve indløsningen eller leveringen, så er du velkommen til at kontakte Philipson Wine på tlf. 70 22 68 88 eller mail: support@philipsonwine.com.

En unik kode gælder for 12 fl. 2018 Château la Négly La Côte Languedoc La Clape.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Philipson Wine.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Philipson Wine

Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal


Sidste chance: 29. februar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst