Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

4* rejse til Barcelona

Gå på opdagelse i små, snørklede gader, lad dig overvælde af Gaudis unikke arkitektur, nyd et væld af smagfulde tapas eller se et brag af en fodboldkamp. Barcelona er i en klasse for sig. Få 3 nætter på dejligt 4* hotel. Inkl. fly fra BLL eller CPH.

BARCELONA - 3 nætter på 4* hotel. Inkl. fly fra CPH eller BLL. Afrejse fra marts til oktober.

Pris 3.295

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
8 solgte

SPOTpris!

Barcelona er et favoritferiemål for mange, og det er ikke uden grund. Byen emmer af spansk og catalansk kultur, og er fyldt med oplevelser for hele familien såvel som for parret, der ønsker en romantisk tur. Her er alt hvad man ønske sig i en storby – kultur, shopping og historie.

En pulserende storby
Cataloniens hovedstad, Barcelona er en pulserende storby beriget med gale og kreative sjæle. Dette er en rastløs storby, der skal opleves for Gaudís eventyrlige arkitektur, et løssluppent natteliv, patriotiske fodboldfans og en madkultur, der har givet os nogle af verdens bedste kokke.

Den olympiske by
Barcelona er en by med tradition, mode, kultur og kunst. Det kan anbefales at se steder såsom Via Laietana, katedralen og dens kloster, Barrio Gothic og Plaça St. Jaume. Modsætningen til dette traditionelle Barcelona er den olympiske by mod kysten, hvor du kan se steder som det olympiske stadion i Lluís Companys, Palau St. Jordi og Calatrava tårnet.

Gaudís smukke mesterværker 
Barcelona er kendt som hovedstad for modernismen, hvor den berømte arkitekt Antonio Gaudí boede og arbejdede. Hans aftryk på arkitekturen i byen kan ses på bygninger som Casa Mila, også kendt som 'La Pedrera "og Casa Batlló ved gaden Passeig de Gràcia.

Glem heller ikke at besøge Gaudís ufærdige arkitektoniske mesterværk, Sagrada Familia, og som er bygget på samme måde som katedraler blev bygget på i middelalderen – nemlig ved hjælp af donationer og særlige bidrag.

Flamenco, fodbold og feriestemning
Derudover kan du se og høre den temperamentsfulde spanske flamenco i levende live, fange en fodboldkamp med en af verdens bedste klubhold, FC Barcelona, eller tage på shoppingtur på Ramblaen.

Ramblaen
I må ikke snyde jer selv for en tur ned af Las Ramblas, som er et samlingspunkt for både turister og lokale. Her finder I alt lige fra små gadekunstnere til spraglede gøglere, som sætter kolorit på hverdagen. Det kan godt være New York aldrig sover, men det gør Las Ramblas heller ikke, og her kan I endda nyde en øl på gaden.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Barcelona med Norwegian t/r eller Billund til Barcelona Girona t/r.
  • 10 kg håndbagage.
  • 3 overnatninger på det 4* Hotel Sansi Diputacio i delt dobbeltværelse.
  • Late check-out (til kl. 14:00).

Bemærk at det er muligt at tilkøbe morgenmad hos Vindrose Rejser – 100 kr pr. person pr.  dag.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.Hotel Sansi Diputacio
Den catalanske regionshovedstad er en moderne kosmopolitisk middelhavsby, som har alt hvad hjertet begærer. Oplevelserne er mange, og byen er for alle, lige fra personen som ønsker at dase på stranden, til den kulturinteresserede, som vil udforske by-ikonet, Gaudí. Når byen skal udforskes, så er det 4-stjernede Hotel Sansi Diputacio den perfekte base, og ligger lige ved Placa Catalunya i bymidten. I har kun 10 minutters gang til byens brændpunkt, Las Ramblas. Kun 300 meter fra hotellet finder i metrostationen, her er der direkte forbindelser til mange af de andre attraktioner, byen tilbyder.

Ud over den perfekte beliggenhed, så er hotellet et flot, moderne og komfortabelt hotel med wifi, fladskærm, aircondition og stilfuldt design. Alle 55 værelser er indbydende, hvilket også smitter af på personalet, som altid står til rådighed, når det kommer til besvarelse af forskellige spørgsmål.

Lige ved hotellet finder I et af de hyggeligste områder i Barcelona, det gotiske kvarter. De små stræder og intime pladser gør det til en oplevelse at fare vild. Her finder I en skattekiste fyldt med juveler i form af kirker, gamle bygninger og kulturelle oplevelser. 


Om Vindrose Rejser
Vindrose Rejser har i mere end 6 år haft et tæt samarbejde med Spotdeal. I årenes løb har Vindrose sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Bestræbelserne er altid at være mere end en bookingcentral. Vindrose giver gerne gode råd med på rejsen, og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. Livet er for kort til dårlige rejser, derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana.

Læs bedømmelserne Trustpilot og Facebook, og se de flotte billeder på Instagram.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra København til Barcelona med Norwegian t/r eller Billund til Barcelona Girona t/r.
10 kg håndbagage.
3 overnatninger på det 4* Hotel Sansi Diputacio i delt dobbeltværelse.
Late check-out (til kl. 14:00).
Bemærk at det er muligt at tilkøbe morgenmad hos Vindrose Rejser – 100 kr pr. person pr.  dag. 

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 05. marts 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst