Burger hos Kolvig -by Brorsonsminde

Sidste chance!

Sæt tænderne i en fantastisk burger lavet på friske råvarer hos Kolvig -by Brorsonsminde. Den saftige burger serveres med små stegte kartofler og aoli på siden, og du må købe alle de værdibeviser, du vil.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Midt i Ribe lige ved siden af Ribe Å og tæt på byens butikker finder du Kolvig -by Brorsonsminde. Den hyggelige restaurant er beliggende i den charmerende, gamle cikoriefabrik, der er restaureret efter alle kunstens regler. Her kan du sætte tænderne i en burger bygget op fra bunden med friske råvarer i høj kvalitet. Ganske enkelt uimodståelig.


Du får:

  • Kolvig -by Brorsonsmindes burger med hjemmebagt burgerbolle, bøf af 200 g hjemmehakket dansk oksekød, røget cheddar, sprød Marskland-skinke, syltede rødløg, agurk, tomat, salat og dressing
  • Hertil serveres små stegte kartofler med aioli.

SPOTpris 70 kr. Normalpris 145 kr. Spar 51%

Værdibeviset kan indløses til og med d. 30. april 2020, dog ikke d. 23. marts 2020 samt i påsken (uge 15 plus mandag i uge 16).

Begrænset antal.


Kolvig -by Brorsonsminde
Kolvig -by Brorsonsminde er beliggende i fredelige omgivelser midt i Ribe med udsigt til Ribe Å. Det ideele sted at forene bylivet med en kop kaffe, et glas vin eller en god middag. Stedet fungerer i løbet af dagen og aftenen som café, mens det om aftenen også er muligt at nyde en middag i restauranten.

Det anbefales, at du bestiller bord online https://kolvig-bybrorsonsminde.dk/index.php/booking, hvis du vil være sikker på et bord. Bestil gerne i god tid. Der tages forbehold for udsolgte dage

Kan benyttes i tidsrummet kl. 11.30 - 20.30 mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.

Medbring printet værdibevis.

Værdibeviset kan indløses til og med d. 30. april 2020, dog ikke d. 23. marts 2020 samt i påsken (uge 15 plus mandag i uge 16).

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker din frokost hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere værdibeviset, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Én unik kode gælder for én burger til en person, som inkluderer:

Kolvig -by Brorsonsmindes burger med hjemmebagt burgerbolle, bøf af 200 g hjemmehakket dansk oksekød, røget cheddar, sprød Marskland-skinke, syltede rødløg, agurk, tomat, salat og dressing. Hertil serveres små stegte kartofler med aioli.

Der er et begrænset antal værdibeviser til salg.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Kolvig –by Brorsonsminde.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Kolvig -by Skovmose

Mellemdammen 13 , 6760 Ribe
Tlf.: 41 82 37 27 | CVR: 39690969 | ts@kolvig.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 23. februar 2020 kl. 23:59

Burger hos Kolvig -by Brorsonsminde