Rundrejse på Bali og Komodo

Sidste chance!

Oplev Bali og Komodo med en spændende 14 nt. rundrejse, der inkluderer både afslappende feriedage, spændende udflugter og unikt krydstogt til Komodo. Rejsen inkl. fly, hotel m/morgenmad, krydstogt med helpension og udflugter. Afrejse i maj, juli og sept.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Bali er den mest populære af de indonesiske øer og ikke mindst berømt for sine maleriske solnedgange. Øens ubeskrivelige smukke natur bliver kun overgået af den spændende og farverige kultur. Uanset om du vil dase på stranden eller gå på opdagelse bag facaderne, så er Indonesiens mest populære ferieø fyldt med gode spots. 

Denne populære rute kombinerer det bedste af Bali med en fantastisk afstikker til de berygtede komoda-varaner. En sikker succes hvor du oplever det allerbedste af Gudernes Ø og Flores uden at rejse for meget omkring. Der er både tid til at nyde solen og strandene samtidig med, at du får den fantastiske natur og kultur tæt ind på kroppen. Turen starter i Ubud - Balis hjerte, som er beliggende midt på øen omgivet af natur med flotte risterrasser, vulkaner og skove. Byen er øens kulturelle perle med et kunstnerisk islæt. Masser af lækre spisesteder og spændende shopping. Fantastisk udgangspunkt for udflugter til risterrasser, downhill biking, river rafting, aber og regnskov. 

Efter at være fyldt op med Balis kultur og flot natur går det mod øen Flores – en lille times flyvning fra Bali. Her kommer i ikke kun til at opleve mere flot natur og komodovaraner. I får også set det autentiske Indonesien lidt væk fra turismens hovedvej. Først bor i 2 nætter på en træbåd hvor i sejler rundt i det ørige hav omkring Komodo øerne. Vandet er krystalklart, og der er tid til både at snorkle og få de allerstørste naturoplevelser. En dag er alene dedikeret til at se verdens største nulevende øgleart i sine naturlige omgivelser – den ikke ufarlige Komodovaran. Dette kombineres med livet under havet med havskildpadder og djævlerokker. Dagene på Flores afsluttes med et par dages idyl ved stranden på fastlandet.

Turen slutter af i Sanur - Balis populære ferieparadis. Smukt beliggende ud til havet og det perfekte sted at komme sig efter nogle interessante og oplevelsesrige dagge på både Flores som i Ubud. Her er alt hvad hjertet begærer, så I kan starte med at blive godt forkælet. Udvalget af restauranter er stort og her oser af en international feriestemning. Lige hvad man trænger til, inden I vender næsen hjem fyldt med ny inspiration.  


Rejsen inkluderer:

 • Fly København til Bali t/r
 • 20 kg Bagage + håndbagage
 • Mad og drikke på int. fly
 • Transfer fra lufthavn til hoteller t/r
 • Indenrigsfly fra Bali til Labuan Bajo t/r
 • 4 nætter på 4* Hotel i Ubud
 • 2 nætter på træskib i Komodo Island Nartional park
 • 2 nætter på 3* Hotel I Labuan Bajo
 • 4 nætter på 4* Hotel I Sanur
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Helpension på skibet inkl. vand
 • Snorkeludstyr på bådturen
 • Alle udflugter på skibet
 • National Park Rangers på Rinca og Komodo
 • Alle entreer og lokale skatter på bådturen
 • Engelsktalende turleder på bådtur

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

København
5. maj - 19. maj 2020: SPOTpris 19 990 kr.
14. juli - 28. juli 2020: SPOTpris 24.990 kr.
8. september - 22. september 2020: SPOTpris 19.990 kr. 

Rejsen gennemføres ved min. 2 personer.

Ring til Øster Lindet vedr. mulighed for fly fra Billund.

Tillæg for eneværelse 2.900 kr.
OBS: Kun muligt hvis der er andre gæster den ønskede dato.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 6.000 kr. pr. person for afrejse den 5. maj samt 8. september og et depositum på kr. 10.000 kr. pr. person for afrejse den 14. juli 2020. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Vejret
Fra april til oktober er den bedste årstid at besøge Bali i Indonesien. Her befinder vi os i den tørre tid med mange solskinstimer. Dagtemperaturen ligger på 25-30 grader. 


Program

Dag 1
Afrejse fra Danmark

Dag 2
Ankomst til Bali.

Transfer fra lufthavn til jeres naturskøne Bali-hotel i Ubud. Her skal I bo de næste 4 nætter. Resten af dagen og aftenen er fri til afslapning og til at komme jer over jetlag.

Om Ubud
Ubud er Balis hjerte, som er beliggende midt på øen omgivet af smuk natur med flotte risterrasser, vulkaner og skove. Byen er øens kulturelle perle med et kunstnerisk islæt, masser af lækre spisesteder og spændende shopping. Der hviler en ro og en helt særlig spirituel stemning over dette område. Til trods for at vi er langt fra havet, er det måske Balis mest populære område.

Dag 3.
Morgenmad på hotellet. 

Dagen er fri, og det kan anbefales at snuse lidt rundt i den nærmeste omegn. Start f.eks. med at se centrum af Ubud ved Abe-skoven og oplev aberne helt tæt på. Herefter kan I besøge Ubud Palace, som engang var Ubuds royale familes hjem, men som i dag er et tempel med en interessant historie. I kan også slappe af med en skøn kaffe på en af de mange cafeér.

Om eftermiddaggen kan vi anbefale at tage en tuk tuk til risterrasserne ved Tegalalang (12 km). Lige så langt øjet rækker kan man se de velfriserede risterrasser, der snor sig op og ned af det kuperede landskab. Året rundt skal markerne passes, så man kan ofte se folk fra landet arbejde i rismarkerne. Hvis I er kulturelt interesserede, kan I besøge det hellige vandtempel Tirta Empul (5 km), som afspejler den balinesiske kultur i fuld flor. Har I mere tid til rådighed, kan I besøge det smukke Tegenungan vandfald, hvor man natuligvis har mulighed for selv at få en dukkert. 

Dag 4
Morgenmad på hotellet. 

Dagen er fri til at nyde på egen hånd. Der er dog mulighed for at tilkøbe en spændende udflugt. 

Udflugt: På mountainbike downhill
Sammen med flere nationaliteter starter I med at bliver kørt op på bjerget Kintamani, hvorfra I har en smuk udsigt over en af Balis berømte vulkaner. Nyd udsigten mens I får en let morgenmad. Kort efter får alle udleveret cykelhjelm og en mountainbike. Foran jer venter en 25 km lang cykeltur - downhill. En eventyrlig cykeltur venter forude. I cykler gennem den mest fantastisk natur. Snart er det små, snoede bjergveje, snart små stier langs rismaker. Ind imellem kommer I gennem en lille landsby, og undervejs er der flere stop, hvor forskellige lokale balinesere besøges. Der bydes på kokosnødder, besøg i et balinesisk/hinduistisk compound, smages på lokale frugter, høres om risterrassernes fantastiske system osv. Turen afsluttes med lækker mad i Ubud.
Pris pr. pers. kr. 470,-

Ubud og omegn er særdeles hyggelig og I kan sagtens få en dag til at gå med at slentre rundt og nyde stemningen, en lækker frokost og de mange små kunstbutikker. Hvis I er mere til oplevelser er mulighederne mange. Oplev alt fra river rafting og massage til besøg i omkringliggende kunsthåndværksbyer. Jeres hotel vil byde på flere forslag.

Dag 5
Morgenmad på hotellet. 
Dagen er fri til at nyde på egen hånd. 

Dag 6
Morgenmad på hotellet.

I skal tidligt op for at når det første fly fra Bali til Labuan Bajo på Flores. Turen tager en lille times tid. Ved ankomst køres I den korte tur til havnen og stiger ombord på jeres træbåd for de næste 3 nætter. Båden er en teaktræs båd bygget i lokal stil og med sejl. Der er plads til 2-12 passagerer, og opholdet sker i dobbeltkahytter med aircondition. Ombord på båden er der naturligvis helpension inkl. vand. Der tages forbehold for ændring i ruteplan. Bemærk: Det er typisk en båd med 3-4 kahytter og kun gæster fra Øster Lindet. 2 kahytter deles om et badeværelse.

I starter med at sejle til øen Rinca, som er en af de mindre øer i Komodo National Park. Ikke desto mindre er øen beboet af de berygtede øgler; komodo-varanerne, som kun findes i dette område af verden. Varanerne kan blive op til 3 m lange og vejer i naturen op til 80 kg. De bliver op til 60 år gamle og har overlevet som art i mere end 60 millioner år. Sammen med en Park-ranger går I i land for at finde varanerne. Rangeren sørger for jeres sikkerhed, samtidig med han beretter om Nationalparken, øriget og ikke mindst dyrelivet på øen. På øen findes også andre dyr som buffalos, grise, rådyr, aber osv. Flere af disse er varanernes spisekammer. Der findes også et enkelt mindre samfund, som holder sig tæt på vandkanten. Tilbage på båden er der frokost. Efter et spændende ophold sejler i videre til Padar Island, hvor der venter en smuk trekkingtur. Vi går til øens top og belønnes med en fantastisk panoramaudsigt til alle sider. Det giver lidt sved på panden, men er hele turen værd. Ombord serveres en frisk og veltilavet middag, inden I skal til ro.

Dag 7
Morgenmad ombord, mens vi sejler.

Dagens første mål er Liang Station på selve Komodo Island. Her har vi en times trekking til Banugulung, som er den tidligere fodringsplads af varanerne. Det har de ikke glemt, så her er næsten garanti for at se varanerne. På vores vandretur på øen følges vi igen af en parkranger, som også udpeger de øvrige dyr på øen og beretter om historien omkring varanerne. Vi er tilbage på båden ved middagstid. Vi sejler videre til Pink Beach – en strand med nærmest lyserød sand, som byder på et fantastisk marineliv med både koraller og fisk i alle regnbuens farver. Så selvfølgelig er der snorkletid og badetid. Frokost nyder vi ombord, og så går turen til Manta Point, der er kendt for et stort antal djævlerokker, som absolut er en oplevelse at snorkle med. Med lidt held er der også mulighed for at se havskildpadder og barracudaer. Vil man bade bliver der tid til det, inden der serveres aftensmad. I sejler i dejlig tempo til Gili Laba Island – et stille farvand som kaldes Komodos Fjorde. Herfra bydes på endnu en trekkingtur. Turen går gennem et goldt savanne landskab, som i perioder er dækket af et tyndt, grønt græsdækken. Denne gang er vandreturen tilpasset, sål I ser en eventyrlig smuk solnedgang. Gåturen til toppen tager ca. 40 minutter. Tilbage på båden venter endnu en dejlig aftensmad.

Dag 8
Morgenmad ombord, mens I sejler.

Denne dag er en afslappendee af slagsen. I starter med at sejle til Kanawa Island og Bidadari Island, som er 2 smukke øer med ægte bounty strande. Vandet er krystalklart, og strandene helt hvide. Lige det tropeeventyr vi alle drømmer om. Tiden står stille, mens I kan nyde at bade og slappe af ved stranden, se på eksptiske muslinger eller gå på opdagelse. Der er frokost på både ved middagstid, og herefter lakker det mod enden. I sejler den sidste strækning ind til Labuna Bajo, hvor I tager afsked med båden og dens personale. Herefter køres I til jeres hotel ved Labuan Bajo, hvor I kan slappe af resten af dagen.

Dag 9
Morgenmad på hotellet.

Hele dagen fri til afslapning.

Dag 10
Tidlig morgenmad på hotellet.

Herefter flyafgang tilbage til Bali. Vel ankommet er der 20 min. kørsel til Sanuar, hvor I skal nyde 4 dages strandferie, inden I skal tilbage til Danmark. Værelserne på hotellet er klar fra kl. 14.00, men bagagen kan opbevares, indtil de er klar, så I både kan slappe af ved poolen og nyde byen allerede ved ankomst.

Om Sanur
Sanur er ubetinget et af Balis mest populære ferieområder. Her er et stort udvalg af restauranter, caféer, butikker og lokale markeder indenfor gåafstand af hotellet, og det hele afgrænses mod øst af en fin strand med roligt vand. Solopgangen i Sanur er fantastisk, men området langs vandet liver først rigtig op om aftenen, hvor lysene tændes i de hyggelige restauranter, og duften af friskgrillet fisk og lokale specialiteter fylder aftenluften. Sanur strand er 7 km lang. 

Dag 11 – Dag 12 – Dag 13
Morgenmad på hotellet.

Dagene i Sanur er fri til oplevelser på egen hånd. Vi hjælper gerne med at finde på udflugter, men området er også velegnet til bare at slentre rundt og nyde ferielivet.  

Udflugtsforslag fra Sanur
En spændende dagsudflugt til øen Nusa Penida, som ligger under en times sejlads fra Sanur. Øen har en gammel historie og er på godt 200km2. I får en dag fyldt med flotte udsigter og spændende historie fra de smukke strande og vilde klipper. Undervejs vil der også være mulighed for at snorkle og bade. I havet omkring Nusa Penida er der bl.a. mulighed for at se de majestætiske djævlerokker. Er I til masser af sol, går der også en livlig katamaranbåd fra Sanur hver dag. Her handler det primært om sol, strand, vand og masser af solbadning.

Dag 14
Morgenmad på hotellet.

Det er blevet hjemrejsedag, og værelset skal forlades kl. 12.00. Hvis det ikke er udlejet igen, kan man spørge i receptionen, om man kan beholde værelset for et mindre beløb. Afgang til lufthavnen ca. 3 timer før afrejse.

Dag 15
Hjemme igen.


Hoteller på turen

4* The Alena Ubud (4 nt.) – Deluxe værelse. Opholdet er inkl. med morgenmad. Se mere her.

Bådtur i Komodo National Park (2 nt.) – Værelse med A/C. Opholdet er med helpension. Se mere her.

3* Puri Sari Beach Hotel, Labuan Bajo (2 nt.) – Deluxe værelse. Opholdet er inkl. med morgenmad. Se mere her.

4* Hotel Puri Santrian, Sanur (4 nt) – Superior værelser. Opholdet er inkl. morgenmad. Se mere her.


Flyinformation

København
Afrejse Kastrup kl. 09.00 – Ank. Doha kl. 16.05
Afrejse Doha kl. 17.30 – Ank. Bali kl. 08.10 +1
Hjemrejse Bali kl. 09.20 – Ank. Doha kl. 14.30
Hjemrejse Doha kl. 15.35 – Ank. København kl. 21.05

- ELLER -

Afrejse Kastrup kl. 22.35 – Ank. Doha kl. 05.40+1
Afrejse Doha kl. 08.30 – Ank. Bali kl. 23.10
Hjemrejse Bali kl. 18.45 – Ank. Doha kl. 23.45
Hjemrejse Doha kl. 01.20 – Ank. København kl. 06.50

Der tages forbehold for ændring af flytider.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:
Fulde navn som i pas
Fødselsdato
Pasnummer
Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
Navn og telefonnummer på en pårørende
Evt. tilkøb.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 6.000 kr. pr. person for afrejse den5. maj samt 8. september 2020 og depositum på 10.000 kr. pr. person for afrejse den 14. juli 2020. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for 1 person.

Rejsen inkluderer:
Fly København til Bali t/r
20 kg Bagage + håndbagage
Mad og drikke på int. fly
Transfer fra lufthavn til hoteller t/r
Indenrigsfly fra Bali til Labuan Bajo t/r
4 nætter på 4* Hotel i Ubud
2 nætter på træskib i Komodo Island Nartional park
2 nætter på 3* Hotel I Labuan Bajo
4 nætter på 4* Hotel I Sanur
Morgenmad på alle hoteller
Helpension på skibet inkl. vand
Snorkeludstyr på bådturen
Alle udflugter på skibet
National Park Rangers på Rinca og Komodo
Alle entreer og lokale skatter på bådturen
Engelsktalende turleder på bådtur

Rejsen gennemføres ved min. 2 personer.

Tillæg for eneværelse kr 2900,-
OBS: Kun muligt hvis der er andre gæster den ønskede dato.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 6.000 kr. pr. person for afrejse den 5. maj samt 8. september og et depositum på kr. 10.000 kr. pr. person for afrejse den 14. juli 2020. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 21 dage før afrejse modtager dine originale billetter, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Forbehold for ændringer i flytider.

Der kan forekomme lokal turistskat på hoteller.

Ved fejl eller mangler på hotel eller rejsen rettes straks henvendelse til agent eller Øster Lindet.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Når du har bestilt din rejse hos Øster Lindet kan denne ikke annulleres.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 27. februar 2020 kl. 23:59

Rundrejse på Bali og Komodo