Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Syditalien med dansk rejseleder

Oplev det kulinariske og historiske Syditalien med en rundtur i Calabrien, der byder på smukke strande, lækker mad og masser af dejlige oplevelser. Rejsen inkl. 7 nt. inkl. halvpension, dansk rejseleder, kokkeskole, vinsmagning, mm. Fly fra CPH/BLL.

SYDITALIEN - 1 uge på 4* hotel med halvpension og spændende udflugter. Rejs fra BLL eller CPH.

Pris 6.298

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
10 solgte

SPOTpris!

Syditalienerne er garvede livsnydere, og med mængden af lokale delikatesser er det ikke svært at forstå. 

Det ægte Italien
Det ægte Italien opleves bedst i bunden af støvlelandet. I hvert fald hvis du spørger italienerne selv. Her er fantastiske naturoplevelser, et vidunderligt klima og stolte madtraditioner naturlige ingredienser i den italienske hverdag. Og på en rejse igennem Calabrien oplever vi La Dolce Vita med alle vores sanser.

La Dolce Vita
I de syditalienske byer mærker du alle vegne den store lidenskab for god mad og drikke. Når du slentrer igennem de smalle stræder, indånder du duften fra krydderier og solmodne frugter. Du hører lyden af klirrende bestik fra de familiedrevne restauranter. Du smager på menuer spækket med antipasti, friskfanget fisk, stenovnsbagt pizza og lokaltproducerede vine. Du ser forretningernes hylder, der bugner af specialiteter såsom "peperoncino", søde rødløg og røde chilier. Og du hviler fødderne med et stop på den lokale café med blød caffe latte og lidt til den søde tand.

Rig historie
Calabrien har med sin strategiske beliggenhed ved Middelhavet været en attraktiv erobring for mange. Derfor har både grækere, fønikere, romere, tyrkere og normannere igennem århundreder hersket over Calabrien på skift. Det har efterladt tydelige spor i form af landsbyer, bygningsværker og akvædukter. Men også når det kommer til det lokale køkken, er der samlet inspiration fra andre himmelstrøg, hvilket har resulteret i den sanserige og spændende madkultur, der er lige til at sætte tænderne i.

Skønne syditalienske oplevelser
Vi udforsker den kulinariske, historiske og kulturelle arv, når vi bl.a. tager på opdagelse i den smukke kystby Capo Vaticanos, i Tropeas middelalderlige gader og i strandbyen Reggio di Calabria. I den mytologiske by Scilla kommer vi på sporet af Homers fortællinger, og i Lamezia-området besøger vi et lokalt agriturismo, hvor vi lærer den ædle madlavningskunst. I Pizzo trevler vi atter de pittoreske og romantiske gader og runder de skønne syditalienske oplevelser af med en vinsmagning af de pragtfulde, lokale druer.

Find roligt appetitten frem til det bedste af Syditalien – smagfulde Calabrien!


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København til Calabrien t/r.
 • 7 overnatninger på Hotel Stromboli (kat 4)
 • Halvpension på hotellet
 • Hotel Stromboli med halvpension.
 • Halvdagsudflugt til Capo Vaticano og Tropea.
 • Heldagsudflugt med kokkelektion i det calabriske køkken.
 • Heldagsudflugt til Reggio di Calabria og Schilla.
 • Heldagsudflugt med vinsmagning og besøg i Pizzo.
 • Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved min. 2 personer i delt dobbeltværelse:

Billund
11. maj 2020: SPOTpris 6.298 kr.
07. september 2020: SPOTpris 6.798 kr.
14. september 2020: SPOTpris 6.498 kr.
21. september 2020: SPOTpris 6.498 kr.
5. oktober 2020: SPOTpris 6.498 kr.

København
11. maj 2020: SPOTpris 6.298 kr.
07. september 2020: SPOTpris 6.798 kr.
14. september 2020: SPOTpris 6.498 kr.
21. september 2020: SPOTpris 6.498 kr.
28. september 2020: SPOTpris 6.798 kr.
5. oktober 2020: SPOTpris 6.498 kr.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte ved Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring kr. 249
 • Bagage kr. 190.
 • Årsrejseforsikring kr. 278.
 • Mad om bord på flyet kr. 190.
 • Transport til og fra hotellet kr. 180.
 • Fuldpension kr. 595.

Dagsprogram:

Dag 1 – Ankomst til Calabrien
Vi flyver af sted fra Danmark med kurs mod Calabrien i Syditalien. Vi lander i Lamezia Terme, hvor vi møder vores dansktalende rejseleder. Herefter kører vi mod vores hotel Stromboli, hvor dagen nydes med afslapning på hotellet.

Dag 2 – Lokale delikatesser i Capo Vaticano og byrundtur i Tropea
Efter morgenmad på hotellet, er vi klar til at skyde rejsens oplevelser i gang. Vi tager fra hotellet om morgenen og begiver os mod Capo Vaticano, hvor du kan lade mundvandet løbe til regionens lækre delikatesser. Men Capo Vaticano imponerer med mere end sin velsmag – nemlig også med sin smukke kyststrækning. Her rejser klipperne sig med udsigt til det turkisblå hav og til de fine sandstrande, der indbyder til en skøn strandtur for masser af badegæster. Vi nyder den betagende panoramaudsigt ud over De Æoliske Øer og Sicilien. Vi fortsætter dagen med at smage os frem i det calabriske køkken. Her sætter vi bl.a. tænderne i den berømte nduja, der er en stærkt krydret pølse lavet af svinekød og Calabriens varme chili, peperoncino. Nduja blev oprindeligt fremstillet i byen Capo Vaticano, og den dag i dag fremstilles stadig efter gammel tradition. Pølsen er perfekt på bruchetta, som ingrediens i en pastasovs eller i løgmarmelade. Efter frokosten i Tropeas bakker tager vi på byrundtur i Tropea. Her oplever vi den charmerende, italienske stemning i byens billedskønne middelaldergader. Mange steder ser vi også de store bundter af rødløg, som dyrkes uden for Capo Vaticano, og som udgør regionens vigtigste indtægtskilde. Rødløgene er hyppigt brugt i den lokale madlavning.

Dag 3 – Dag på egen hånd
Dagen er fri til egne oplevelser i de syditalienske omgivelser. Nyd fx dagen med afslapning på hotellet, med svømmeture i poolen, daseliv på stranden eller udforsk lokalområdet.

Dag 4 – Byrundtur i Reggio di Calabria og oplevelser i den mytologiske by Scilla
Vi spiser morgenmad på hotellet og tager mod tåen af den italienske støvle – nemlig strandbyen Reggio di Calabria. Byen er Calabriens største og var tidligere regionens hovedby. Reggio di Calabria er flere gange blevet ødelagt af både jordskælv og tidevandsbølger, men har dog hver gang rejst sig stolt igen. Byen ligger lige ud til sundet med Messina på Sicilien på den anden side. Vi starter dagens udflugt til fods med en byrundtur, hvor vi spadserer til den elegante shoppinggade Corso Garibaldi og byens smukke katedral. Efter vores besøg i Reggio Calabria, følger vi den smukke kystlinje Costa Viola, indtil vi når den lille, mytologiske by Scilla, hvor vi gør et stop. Byen er kendt som ramme for det mytologiske havmonster Scylla, som Homer fortæller om i mesterværket "Odysseen”. Dette skyldes, at farvandet ud for byen ifølge legenden har dræbt talrige sejlende. Den pittoreske landsbys tætpakkede huse kravler smukt op ad skråningerne med kig til det glimtende hav. På en byrundtur oplever vi kvarteret Chianalea, der er en fascinerende blanding af ruiner, velrestaurerede huse og små restauranter med bl.a. friskfanget sværdfisk. Vi nyder et frokoststop med fisk på menuen og garnerer med den betagende, lokale atmosfære. På vores vej tilbage til Tropea gør vi holdt i Limbadi for at se produktionen af olivenolie. Vi smager selvfølgelig også den ægte, italienske jomfruolie.

Dag 5 – En smagfuld kokkelektion i det calabriske køkken
Et godt køkken er grundlaget for lykke – sådan lyder italienernes filosofi. Og den efterlever vi på rejsens femte dag, når vi efter morgenmad på hotellet tager af sted på dagens særdeles velsmagende udflugt. På programmet er et smagseventyr i Calabriens lokale køkken, der er rig på traditioner, som følge af at grækere, arabere, byzantinere, normannere, spaniere og franskmænd gennem århundrede har sat deres aftryk på regionen – og på det lokale køkken. Vi tilbringer dagen på en lokal, økologisk gård, også kaldet et agriturismo, der er flot beliggende på en bakke en nær Lamezia-området. Her vil vores lokale guide indvie os i "Cucina Calabrese". Vi bliver klogere på italiernes syn på lækre råvarer, hvordan man lavede brød i antikken, og på krydderiers talrige kombinationsmuligheder. Med en lektion i det lokale køkken lærer vi om de traditionelle calabriske retter – og ikke mindst, hvordan vi laver dem, så du kan sætte tænderne i en smagfuld bid af Syditalien, selv efter du er kommet hjem igen.

Dag 6 – Dag på egen hånd
Dagen er til fri disposition. Du kan enten fordøje de mange oplevelser og smagsindtryk med afslapning på hotellet. Du kan også tage på oplevelse i naturskønne Calabrien på egen hånd. Din rejseleder står altid klar med masser af spændende inspiration til en oplevelsesrig dag.

Dag 7 – Vinsmagning og besøg i fiskerbyen Pizzo
Vi begynder dagens udflugt om formiddagen efter en rolig start på hotellet. Vi besøger den idylliske fiskerby Pizzo, der skuer mod Det Tyrrhenske Hav. Første stop i Pizzo er Piedigrotta, der er en lille kirke i en klippehule ved stranden. Kirken er betagende dekoreret med statuer og freskomalerier med religiøse motiver. Vi fortsætter vores tur igennem byens smalle stræder, klatrende trapper og det historiske centrum. Vi nyder den italienske charme i den romantiske, gamle bydel, og vi når Murats borg, der troner bombastisk mod kysten. Også her har vi rig mulighed for at nyde det søde italienske liv – nemlig med tænderne i den himmelske, italienske dessert tartufo, som Pizzo er så kendt for. Skyl ned med en friskbrygget cappuccino, mens du betragter det lokale folkeliv. Tanket op på La Dolce Vita fortsætter vi om eftermiddagen med en lækker, italiensk vinsmagning i Lameiza-området, hvor vi forkæler smagsløgene med tre forskellige vine og tilhørende appetizere.

Dag 8 – Hjemrejse
En uges syditalienske oplevelser i smagfulde og idylliske Calabrien er ved at være ved vejs ende. Vi tager fra hotellet mod lufthavnen i Lamezia Terme, hvorfra vi flyver hjem til Danmark.


Hotel Stromboli - kategori 4
Omgivet af en pragtfuld, frodig have og med en fantastisk udsigt til over turkisblåt hav til De Æoliske øer ligger det charmerende Hotel Stromboli. Med en af områdets bedste badestrande lige under hotellet og kun få kilometer fra den stemningsfulde middelalderby Tropea er hotellet et godt udgangspunkt for såvel familier som par, der gerne vil opleve det smukke Calabrien.
Nyd solen på den skønne solterrasse ved poolområdet, hvor liggestole og parasoller står til fri afbenyttelse, eller lad dig køle med en drink fra poolbaren eller et dyp i den udendørs swimmingpool. Her kan de mindste gæster også boltre sig i børnepoolen, lege på hotellets to legepladser eller være med i den italienske børneklub. Trænger du til at holde dig aktiv, har hotellet flere gode muligheder. Du kan for eksempel udfordre din rejsepartner til en tenniskamp på hotellets tennisbane, et spil bordtennis, eller hvad med at træne aerobics?

Besøg også den lokale sandstrand, som du nemt kan nå via hotellets private vej. Stranden betragtes som et af områdets mest eftertragtede og forbinder Tropea med Capo Vaticano. Også her kan du finde liggestole og parasoller samt en bar, som serverer drinks og snacks. Skulle de 350 m tilbage til hotellet være for langt efter en dag på stranden, tilbyder hotellets shuttle-service – imod merbetaling. Der er også muligt at komme med hotellets shuttle-bus til og fra Tropea.

Afrund dagen eller begynd en ny på hotellets restaurant, hvor du kan nyde en kontinental morgenmad eller en lækker middag med et fint udvalg af forskellige retter med en pragtfuld udsigt, enten til poolen eller ud over havet. Både om dagen og om aftenen arrangerer hotellet underholdning på italiensk.


Flyinformation

Flytider Billund:
Afgang fra Billund kl. 07.00
Ankomst til Calabrien kl. 10.00
Afgang fra Calabrien kl. 19.55
Ankomst til Billund kl. 22.55

Flytider København:
Afgang fra København kl. 07.00
Ankomst til Calabrien kl. 09.50
Afgang fra Calabrien kl. 19.45
Ankomst til København kl. 22.50

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for 1 person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Billund eller København til Calabrien t/r.
7 overnatninger på Hotel Stromboli (kat 4)
Halvpension på hotellet
Hotel Stromboli med halvpension.
Halvdagsudflugt til Capo Vaticano og Tropea.
Heldagsudflugt med kokkelektion i det calabriske køkken.
Heldagsudflugt til Reggio di Calabria og Schilla.
Heldagsudflugt med vinsmagning og besøg i Pizzo.
Dansktalende rejseledere.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte ved Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring kr. 249
Årsrejseforsikring kr. 278.
Mad om bord på flyet kr. 190.
Transport til og fra hotellet kr. 180.
Fuldpension kr. 595.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 20. februar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst