Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

12 fl. 2015 Garnatxa Negra Terra Alta Herencia Altés

Få 12 fl. 2015 Garnatxa Negra Terra Alta Herencia Altés leveret lige til døren og fyld vinreolen med denne elegante og komplekse rødvin, der passer perfekt til lette retter eller til at nyde uden mad til.

12 fl. 2015 Garnatxa Negra Terra Alta Herencia Altés fra Philipson Wine.

Pris 839

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
9 solgte

Værdi1.417

Rabat40

Spar578

Núria Altés er datteren i en vinfamilie, der igennem generationer har dyrket druer omkring landsbyen Batea i Terra Alta - en lidt hemmelig vinregion, der ligger godt gemt mellem Aragón og Valencia ca. 180 km vest for Barcelona. Núria er meget passioneret omkring sit område og er en af drivkrafterne bag den kvalitetsrevolution, man kan se i området i disse år.

I området findes mange gamle Garnaxta stokke (Garnacha i andre dele af Spanien og Grenache i Frankrig), og man mener faktisk at det er arnestedet for Garnaxta druen. 2 unikke marker med over 100 år gamle Garnaxta stokke - La Serra og Benufet Benufet og La Serra markerne menes at være beplantet i starten af 1900- tallet. Mange stokke er naturligvis døde siden da, men der er plantet på ny imellem de gamle stokke. De gamle stokke giver meget få druer, men Nuria ønsker at bevare dels historien og dels den elegante smag, selvom man kunne have et betydeligt højere udbytte ved at udskifte de gamle stokke til nye.

Vinstokkene beskæres som bush vine eller Gobelet, som beskæringsmetoden også hedder. Denne metode er særdeles god i det tørre klima og til disse lavtydende stokke. Jordbunden er Pañalsand og ler - dog med en del kalkaflejringer. Vinene får konstant sol, men der blæser heldigvis kolde vinde, så der bevares friskhed i vinene. Derudover så ligger vinmarkerne i 450 m højde over havet, hvilket betyder at temperaturen er noget lavere.


Du får:

  • 12 fl. 2015 Garnatxa Negra Terra Alta Herencia Altés

SPOTpris 839 kr. Normalpris 1.417 kr. Spar 40 %

Prisen er inkl. levering.

OBS! 
Når du har købt din vin på spotdeal.dk, skal den bestilles på Philipson Wines indløsningssite. Se mere under "Sådan køber du".


Nybygget vingård i 2013
For at sikre friskhed og elegance i de færdige vine, så har Núria bygget en helt ny vingård, der er state-of-the-art. Blandt andet er der installeret et stort kølerum, hvor alle druerne opbevares et halvt døgns tid ved 4°C - dette er med til at forhindrer oxidering af druerne. Fermenteringen sker (alt efter hvilken vin der skal laves) i ståltank, cementtank eller i store træfade under stor temperaturkontrol. Der bruges udelukkende franske egefade.

Garnatxa Negra Terra Alta
Druer fra både unge og gamle stokke er blandet i denne vin for at give størst mulig kompleksitet og balance. Flot lys rød i farven og med en lækker duft af røde bær. Smagen er domineret af elegant frugt og lette tanniner, der gør denne vin til den perfekte makker til lette retter og til bare at nyde i ny og næ uden mad til.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Sådan indløser du din rabakode hos Philipson Wine:

1. Klik på dette link: www.philipsonwine.com/?deal() og følg nøje vejledningen på skærmen.
2. Her indtaster du den tilsendte kode i feltet "Indtast din dealkode her".
3. Hvis du har købt flere værdibeviser til Philipson Wine, indtaster disse en afgangen, og følger vejledningen
4. Når disse ord står på skærmen: ”Din ordre er blevet behandlet med succes. Du modtager en ordrebekræftelse, og efterfølgende en faktura. Når du har modtaget faktura, betyder det, at vinen er klar for forsendelse, og det fremgår af denne hvornår vinen leveres.

Kassen med vin leveres med Fragtmand indenfor 5 hverdage efter du har bestilt den.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 12 fl. 2015 Garnatxa Negra Terra Alta Herencia Altés.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Philipson Wine.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Philipson Wine

Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal


Sidste chance: 17. februar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst