Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Miniferie i Gdansk

Glæd dig til en mindeværdig tur til Gdansk, hvor der er rig mulighed for at opleve en moderne, dynamisk by blandet med et stort historisk, arkitektonisk islæt. Rejsen inkl 3-4 nt. på 3* Novotel Gdansk inkl. morgenmad. Fly fra CPH/BLL i feb-aug.

GDANSK - 3 eller 4 nætter på 3* hotel inkl. morgenmad. Afrejse fra CPH eller BLL i feb-aug.

Pris fra 1.695

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
11 solgte

SPOTpris!

Gdansk er en smuk og velbevaret Hansestad, hvor hvert eneste gamle hus vidner om den rigdom og velstand, byen har oplevet i tidligere tider.

Byen er mindre end Warszawa og Krakow og derfor perfekt til en weekendtur. Som er en af de gamle Hansestæder og en af Polens mest historiefyldte byer, er der i Gdansk i dag rig mulighed for at opleve en moderne dynamisk by blandet med et stort historisk, arkitektonisk islæt.

Gdansk er en del af den polske ’Tristad’, der sammen med Gdynia og Sopot udgør et af de mest interessante turistmål i Polen. De tre byer ved den polske ravkyst er specielle på hver sin måde. I Gdansk kan man tydeligt mærke historiens ånd i den over 1000 år gamle bys magiske kunstværker og arkitektur: smalle middelaldergader, gotiske kirker og huse i renæssancestil. I de smalle gader, der fører ned til floden, kan du bl.a. opleve købmændene, der higer efter turisternes opmærksomhed med smykker og figurer alt sammen i rav og endda til konkurrencedygtige priser. 

Sopot er en eksklusiv kur-, bade- og underholdningsby, og den livlige Gdynia er et udslag af polakkernes driftighed med en af de største havne i Østersøen. Her finder du masser af barer, restauranter og natklubber.

’Tristaden’ har også spillet en utroligt stor rolle i Polens moderne historie. Her stod Lech Walesa i 1980 i spidsen for strejkeaktionen, der blev grundlaget for den frie fagbevægelse Solidaritet, som i sidste ende førte til kommunismens fald.

Det moderne Gdansk byder på et stort udbud af shopping, underholdning og restauranter til gode priser. Prøv de klassiske polske restauranter og byens bryg- og snapse-huse. Byen er fyldt med spændende og anderledes muligheder.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København eller Billund til Gdansk med Ryanair el. Wizzair t/r.
  • 10 kg håndbagage pr. person.
  • 3 eller 4 overnatninger på det 3* Hotel Novotel Gdansk centrum i delt dobbeltværelse.
  • Morgenmad alle dage.

Novotel Gdansk
Det moderne 3-stjernede Novotel Gdansk Centrum ligger i centrum af den gamle hansestad, kun 200 meter fra den gamle bydel. Her tilbydes der rummelige værelser med aircondition, en beliggenhed tæt på et område der rummer meget historie og kultur, samt god service.

Værelserne på Novotel Gdansk Centrum er alle moderne og velindrettede. Værelserne kombinerer moderne, ergonomisk design med gode faciliteter: aircondition, WIFI, LCD-tv, pengeskab, minibar, te- og kaffefaciliteter, brusebad og hårtørrer.

Receptionen er døgnbemandet, og personalet kan også være behjælpelige med at arrangere udflugter og byvandringer i Gdansk.

Hotellet har sit eget fitnesscenter, og skal motionen ske udenfor, så er det muligt at leje cykler. Står den på afslapning, er det oplagt at benytte terrassen eller den flotte have. På hotellet har I ligeledes gratis internet. Novotel Centrum har også sin egen bar og restaurant, hvor der serveres kulørte drinks og sunde internationale retter.


Om Vindrose Rejser
Vindrose Rejser har i mere end 6 år haft et tæt samarbejde med Spotdeal. I årenes løb har Vindrose sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Bestræbelserne er altid  at være mere end en bookingcentral. Vindrose giver gerne gode råd med på rejsen, og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. Livet er for kort til dårlige rejser, derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana.

Læs bedømmelserne Trustpilot og Facebook, og se de flotte billeder på Instagram.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

En unik kode gælder for 1 person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra København eller Billund til Gdansk med Ryanair el. Wizzair t/r.
10 kg håndbagage pr. person.
3 eller 4 overnatninger på det 3* Hotel Novotel Gdansk centrum i delt dobbeltværelse.
Morgenmad alle dage.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 28. februar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst