Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Andrew Lloyd Webber hyldest

Oplev de mange mesterværker fra en af vor tids største komponister, når Tivoli Hotel & Congress Center slår dørene op til The Andrew Lloyd Webber Gala fredag d. 21. februar 2020 kl. 20. Det bliver en forrygende aften med store musikalske oplevelser.

KØBENHAVN K - Andrew Lloyd Webber hyldest på Tivoli Hotel & Congress Center d. 21. februar 2020.

Pris 295

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
162 solgte

Værdi495

Rabat40

Spar200

The Andrew Lloyd Webber Gala er et storslået show til ære for en af de største komponister fra vores tid - Andrew Lloyd Webber. Han er manden bag musikken til Fantomet i Operaen, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita og mange, mange flere af verdens største musicals. Med et uddrag af favoritter fra hans omfattende bagkatalog af udødelige klassikere, kan I se frem til en helt særlig aften i musikkens tegn.


Du får:

  • Billet til Andrew Lloyd Webber Gala på Tivoli Hotel & Congress Center fredag d. 21. februar 2020 kl. 20.

Købet kan ikke fortrydes jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a".


4 internationalt solister og 8 dansere medvirker i forestillingen sammen med et orkester på i alt 14 mand. De tager publikum med på rutchetur af storlslåede scener med masser af kærlighed, forførelse, romantik, humor, vrede, grådighed, mod, håb og inspiration. Webbers arbejde er fyldt med en lang række menneskelige følelser, og hans musik berører publikummer fra hele verden.

Showet er koreograferet Jeanette Damant, en australsk koreograf, der har arbejdet over hele verden, f.eks. på Moulin Rouge og Lido i Paris. Orkesterarrangementerne er af Matthias Suschke. Han orkestrerer og arrangerer musik til film og scene, f.eks. i det berømte Friedrichstadtpalast i Berlin. Daniel Stryjecki, der har designet lys og video til forestillingen, har bl.a lavet events til Coca Cola, Merck, Siemens og mange flere. Kostumerne er designet og bygget i Paris af Rick Dijkman, som bl.a har været kostumedesigner til Disneyland Paris.

Det er med andre ord et topprofessionelt team, der står bag denne helhedsoplevelse med både sang, musik, lys og kostumer, der tilsammen binder en smuk sløjfe på en række af musicalhistoriens største mesterværker.

Forestillingen varer i ca 2 x 60 minutter.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Ticketmaster mailer din billet direkte til den mailadresse, du har opgivet ved dit køb senest den 17. februar 2020

Modtager du ikke mailen med din billet, så se gerne i dit SPAMfilter/uønsket post. Har du stadig ikke modtaget din billet, skal du kontakte Ticketmaster på mail: gruppeservice@ticketmaster.dk

Husk at medbringe din billet. Dit SPOTdealbevis er ikke din billet.

Har du købt flere billetter i ét køb, er du naturligvis garanteret pladser ved siden af hinanden.

Købet kan ikke fortrydes jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a".

Én unik kode gælder for én billet til Andrew LLoyd Webber koncert den 21. februar 2020 kl. 20.00 i Tivoli Hotel & Congress Center, Arni Magnussons Gade 2, 1577 København.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Highlight Concerts GmbH.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

PS Production ApS

Nøddehegnet 19 , 8220 Brabrand

Sidste chance: 16. februar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst