Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt fra Italien til Aarhus

Rejs sommeren i møde og hop ombord på Costa Fascinosa, der tager dig med på en 12-dages rejse fra Italien til Aarhus med mulighed for besøg i 3 hovedstæder. Prisen er inkl. fly og transfers. Rejs 3. maj fra kun 5.490 kr.

KRYDSTOGT Italien - Aarhus - 11 nætters krydstogt med helpension. Fly fra CPH d. 3. maj 2020.

Pris fra 5.490

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
12 solgte

SPOTpris!

Det er kun én gang hvert år, at denne populære rute fra Italien til Danmark sejles, og som noget nyt kan du denne gang stå af i Smilets By, Aarhus.

Det er et enestående krydstogt, der venter forude. Du flyver til Italien og fragtes til det flotte krydstogtskib, Costa Fascinosa, der forlader Genova sidst på eftermiddagen den 3. maj og vil være dit hjem på hele rejsen, indtil du ankommer til Aarhus den 14. maj.

Langs rivieraen mod Marseille
I første omgang sættes kursen vest på, idet der sejles langs den franske Riviera mod Marseille, som bliver togtets første stop. I denne dynamiske franske havneby, der er langt mere interessant og attraktiv end dens ry, kan du nemt få dagen til at gå. Besøg det gamle kvarter, Le Panier – der oversat betyder ”Kurven” – med de smalle, snoede gader og forskelligfarvede facader, eller oplev den levende gamle havn med de utallige yachts. Du kan også tage på udflugt til Pavernes By, Avignon eller skønne Provence.

Historiske Valencia
Næste land, der skal besøges, er Spanien, hvor der først lægges til i Valencia Byen er Spaniens tredjestørste, og her finder du bl.a. mange spor fra både romerne og maurerne. Valencia er dog også en moderne, pulserende storby med spændende butikker og hyggelige caféer.

Gennem Gibraltarstrædet til Lissabon
Turen fortsætter nu syd om Spanien gennem Gibraltarstrædet og ud i Atlanterhavet, hvor næste anløb bliver den portugisiske hovedstad, Lissabon. Det er en ofte overset by, men faktisk er den en af de mest fascinerende i Europa. Med sine syv fotogene høje byder Lissabon på et postkort-perfekt panorama af brostensbelagte gyder, gamle ruiner og katedraler med hvide kupler, der alt sammen vidner om en broget historie. Lidt udenfor byen finder du desuden den royale sommerresidens, der er omgivet af nogle af verdens smukkeste haver.

Besøg Caminoen
Den efterfølgende dag er du tilbage i Spanien og kan gå i land i Vigo i Galicien. Vigo er en hyggelig by med mange spændende kroge, hvorfra du kan besøge smukke Santiago de Compostela, hvor den verdensberømte pilgrimsrute, Caminoen, ender. Eller hvad med en udflugt til Baiona, der er en gammel, meget karakteristisk fiskerlandsby, hvor et af Colombus’ skibe i 1493 lagde til med nyheden om ”Den Nye Verden”?

Den smukke franske vestkyst
Videre mod nord anløbes Le Havre i Frankrig. Dette er en moderne og livlig by, hvis midte blev genrejst efter Anden Verdenskrig. Her tilbydes bl.a. udflugt til Mont Saint-Michel - den lille ø, hvis fastlandsforbindelse forsvinder ved højvande - med det imponerende kloster.

Historiske Harwich
Herefter er det blevet tid til at hilse på et nyt land: Storbritannien. Skibet lægger til i Harwich, der er kendt for sin historie og arv inden for søfart. Her er smalle gader, historiske bygninger og museer som f.eks. det runde Redoubt-fort. Du kan også vælge at tage turen ind til London og bruge dagen på sightseeing eller shopping i denne metropol.

Anløb i Amsterdam
Amsterdam er næste by på listen. Costa Fascinosa lægger til i Ijmuiden ca. 25 km fra Hollands charmerende hovedstad, der byder på historiske bygninger, kanaler, lokale markeder og flere berømte museer med kunst af Van Gogh og Rembrandt foruden de karakteristiske møller og blomstrende tulipaner i alverdens farver.

Kurs mod hjemlige farvande
Costa Fascinosa nærmer sig nu vores hjemlige farvande og sejler op langs den jyske vestkyst, rundt om Grenen og ned til Aarhus, der her midt i maj sikkert byder velkommen med solskin og milde temperaturer. Efter morgenmaden forlader du skibet efter en fantastisk rejse til flere interessante og charmerende byer i forskellige lande med mange spændende oplevelser til følge. 


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Milano (fra Aarhus mod tillæg)
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til skib
 • 12 dage ombord på Costa Fascinosa i valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

Indvendig Classic: SPOTpris 5.490 kr. 
Indvendig Premium: SPOTpris 6.490 kr. 
Udvendig Classic*: SPOTpris 7.690 kr. 
Udvendig Premium: SPOTpris 8.690 kr. 
Balkon kahyt Classic: SPOTpris 9.990 kr. 
Balkon kahyt Premium: SPOTpris 10.990 kr. 

*begrænset udsigt kan forekomme grundet redningsudstyr.

Ikke inkluderet i prisen:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Obligatorisk servicegebyr – 10 euro per person per dag. Afregnes på skibet
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer udover det beskrevne.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Sejlplan:

03/5 Fly til Milano og transport til skibet. Afgang Genova kl. 17.00
04/5 Kl. 09.00-18.00 Marseille, Frankrig
05/5 Kl. 13.00-20.00 Valencia, Spanien
06/5 På havet
07/5 Kl. 10.00-17.00 Lissabon, Portugal
08/5 Kl. 09.00-17.00 Vigo, Spanien
09/5 På havet
10/5 Kl. 08.00-19.00 Le Havre, Frankrig
11/5 Kl. 08.00-19.00 Harwich, Storbritannien
12/5 Kl. 08.00-18.00 Ijmuiden/Amsterdam, Holland
13/5 På havet
14/5 Ankomst Aarhus kl. 09.00.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport:

I prisen indgår fly fra København:

03/5: 
Kl. 08.40 - 10.50 København – Milano

Mod tillæg kr. 500 pr. person tilbydes fly fra Aarhus. Der er et begrænset antal pladser. Bestilles hos Øster Lindet.

03/5: 
Kl. 06.40 - 07.20 Aarhus – København
Kl. 08.25 - 10.30 København – Milano

Der er et begrænset antal pladser fra Aarhus, og de bestilles ved indløsning af værdibevis hos Øster Lindet.

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.


Skibet
Costa Fascinosa er et af rederiets større skibe med plads til omkring 3.500 passagerer. Livet ombord er et kapital for sig – her summer det af liv for store og små både dag og aften, men atmosfæren er stadig afslappet, og skibet har mange flotte faciliteter, som du kan benytte. Skibets animationsteam byder på underholdning dag og aften. Derudover er der 2 overdækkede poolområder, hvor du kan boltre dig for derefter at sætte dig i en af de 5 jacuzzier. De helt små børn har eget tema poolområde. For de rigtigt aktive er der joggingbane og et fantastisk fitnesscenter samt sportsbane, hvortil der er fri adgang.

Samsara Spa er et 6000 m2 stort spa- og wellnessområde, hvor der er alt fra forskellige bade, solarium og terapipool til massageafdeling, hvor der tilbydes alverdens behandlinger. Samsara Spa er mod betaling.

Om aftenen tilbydes underholdning for enhver smag: Konkurrencer med animationsteamet, forestillinger i skibets imponerende teater, et moderne disco for de unge og musik af forskellig art i flere af de 13 barer/lounges for de voksne. Man kan mod tillæg tage en tur i 4D biografen, forsøge sig i Formel 1 simulatoren eller prøve lykken i det store kasino.

Et krydstogt er ren forkælelse for krop og sjæl, og det gælder for store som små!

Kahytstyper

Billeder af kahytterne:
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = BalkonkahytHelpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har du fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premium mærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 1.800 kr. (150 kr. pr. dag)
Voksne: 3.180 kr. (265 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 2.990 kr.
Voksne: 3.990 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 1.200 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 3.600 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 4.000 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttle busser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

Se rederiets udflugtsprogram her.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses:
Fulde navne på alle rejsende som i passet
Fødselsdato
Pasnummer
Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
Et mobilnummer pr. kahyt
Evt. tilkøb.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.
Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt/værelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Milano (fra Aarhus mod tillæg)
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til skib
 • 12 dage ombord på Costa Fascinosa i valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr

Ikke inkluderet i prisen:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. 
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Obligatorisk servicegebyr – 10 euro per person per dag. Afregnes på skibet
 • Drikkevarer udover det beskrevne.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du skal være opmærksom på, at du bl.a. rejser i det sydlige Europa og dermed i en anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan derfor opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 18. februar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst