Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Enestående krydstogt fra Hongkong til Tokyo

Enestående krydstogt fra sprudlende Hongkong via bl.a. Shanghai og Nagasaki til millionbyen Tokyo. Du får 13-nætters krydstogt med helpension, direkte fly og sightseeing i Hongkong. Tilkøb billig drikkepakke. Rejs den 21. juni. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT Hongkong til Tokyo - 13 nætter med helpension, 1 nat i Hongkong og direkte fly fra CPH.

Pris 22.490

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Norwegian Cruise Line er et meget stilfuldt rederi med flotte og moderne skibe. Der gøres her noget ekstra ud af især servicen, underholdningen og maden, som er af utrolig høj standard. Atmosfæren ombord er afslappet med masser af frihed for de enkelte gæster. Dette afspejles bl.a. til middagen, hvor der ikke er nogen fast spisetid eller plads. I stedet kan du hver aften vælge mellem forskellige hovedrestauranter og den store buffetrestaurant og spise, når du er sulten. Som underholdning byder de talentfulde performere bl.a. på en ægte Broadway musical, som helt sikkert vil imponere dig. Norwegian Cruise Lines særlige ”Free at Sea” koncept gør det muligt for dig at tilkøbe de ekstra goder, som du sætter mest pris på, så du får fuld valuta for pengene. Se mere herom længere nede på siden.

Ombord på det flotte krydstogtskib, Norwegian Spirit, tages du med på en spændende og medrivende rejse til Hongkong, Kina og Japan. Kør med verdens stejleste kabelbane og hurtigste elektriske tog. Besøg geishaerne i Kyoto og se sumobrydning i Tokyo. Bliv betaget af Shanghais glitrende skyline og de asiatiske havers elegance. Se gamle, hellige templer, de japanske shoguns borge og moderne skyskrabere med lysende reklamer. Kort sagt får du anderledes historiske, kulturelle og kulinariske oplevelser på denne rejse!

Du starter din asiatiske opdagelsesrejse med en flyvning til den gamle britiske kronkoloni Hongkong, der nu har tilhørt Kina i 20 år. Dette er en af verdens største byer, og den er konstant i bevægelse og har da også verdens travleste havn. Selvom den kan virke kaotisk, er det samtidig en smuk og fredfyldt by, der har en overraskelse gemt rundt om hvert gadehjørne. De moderne skyskrabere og luksushotellerne står i kontrast til de smalle, kringlede gader, der vrimler med nudelboder, spåmænd og utallige små butikker, der sælger alt fra håndsyede jakkesæt og antik porcelæn til de nyeste elektroniske gadgets.

Du har en hotelovernatning i byen, inden krydstogtet begynder, og for at introducere dig til Hongkong tages du, på vejen fra lufthavnen til hotellet, med på en lille sightseeing. Her sejler du med den ikoniske Star Ferry tværs over Victoria Harbour, tager med verdens stejleste kabelbane for at nyde udsigten fra toppen, besøger den tidligere flydende landsby, Aberdeen, der nu mere minder om en luksusmarina og får tid til at snuse rundt på det populære Stanley Market. Efterfølgende får du så tid på egen hånd til at opleve mere af byen. Du må ikke snyde dig selv for et besøg på Temple Street Night Market eller synet af det spektakulære lys- og lasershow, Symphony of Light, som oplyser 33 bygninger langs Victoria Harbour.

Næste dag er der transport til skibet, Norwegian Spirit, som om eftermiddagen stævner ud fra havnen og sætter kursen mod det ”rigtige” Kina, hvor du besøger Shanghai, der er Kinas mest folkerige by og landets finansielle centrum. Her er både storslåede og elegante bygninger fra kolonitiden og moderne, funklende skyskrabere, grønne parker og brede, eksklusive shoppinggader. Gå en tur på The Bund – den berømte gade langs Huangpu floden. Den har gennem århundreder været symbolet på Shanghai og vidner om det gamle Shanghais pragt og elegance med et utal af storslåede bygninger fra kolonitiden. På den modsatte side af floden finder du det komplet modsatte: Enorme, moderne skyskrabere, der tårner sig op og skaber en futuristisk skyline.

Tag en strøgtur langs Nanjing Road, der er Kinas mest kendte og eksklusive shoppinggade og er over 5 km lang. Besøg Shanghais gamle bydel med bazaren og den harmoniske og fredfyldte Yuyuan-have med templer, stenformationer og vandløb. Prøv en tur med det elektriske hurtigtog, der har en topfart af 431 km/t og en mere rolig sejltur på Huangpu-floden om aftenen, hvor alle bygningerne er flot oplyste. Du har 36 timer i Shanghai, så du kan nå at opleve en masse.

Solens land, Japan, står nu for tur, og her kommer Norwegian Spirit først til Hakata. Denne region er givetvis det ældste beboede område i Japan, og det var her den mongolske hærleder Kublai Khan invaderede Japan i det 13. århundrede. Der er derfor masser af historie forbundet med dette anløb, hvor du finder flere helligdomme, det postkortværdige Kokura Castle med tilhørende have og det charmerende historiske Moji distrikt, der ligger langs vandet.

Sasebo er en gammel fiskelandsby, som siden har udviklet sig til en stor militærhavn, hvor amerikanerne i dag har en fast flådebase. Sejl en tur rundt mellem de 208 billedskønne smaragdgrønne Kujuku øer, der ligger smukt i bugtens dybblå vand. Fra Sasebo er der ikke langt til Nagasaki, der af mange nok bedst kendes som målet for den anden atombombe under Anden Verdenskrig, og der findes i dag både museer og mindesmærker, som fortæller om denne del af verdenshistorien. Nagasaki er dog meget andet. Shimabara er en charmerende og velbevaret by fra 1500-tallet med en samurai landsby og en flot restaureret ridderborg, og i den maleriske bjergby, Arita, hvor produktionen af japansk porcelæn opstod for over 400 år siden, er der i dag stadig gang i de store keramikovne.            

Krydstogtet fortsætter til Kagoshima, der ligger i et bjergrigt og geotermisk eventyrland med varme kilder og gejsere. Besøg det lokale museum, der beretter om den dramatiske revolution, som førte til det feudale Samurai-regimes fald. Nærliggende Chiran var da en højborg for flere samuraier, og her finder du stadig gader med velbevarede samurai-huse og deres haver. Byens luftbase var hjemsted for Japans Kamikaze eskadriller under Anden Verdenskrig, og her findes i dag en omfattende samling af fly, fotografier og memorabilia fra denne særlige angrebshær. Du kan også slappe af på Ibusuki stranden, hvor de geothermiske kilder opvarmer sandet til ca. 80 grader.

Japans tredje største by, Osaka, som er næste anløb, er måske ikke den smukkeste, men nok den mest farverige, hvor alting går lidt hurtigere end i resten af landet. Befolkningen er også kendt for at være mere åben og fremme i skoene. Byen byder bl.a. på grønne parker, et livligt og kulørt gadeliv og et fascinerende akvarium. Osaka er også et godt udgangspunkt for at besøge Japans kulturelle vugge: Skatkammeret Kyoto, der bugner af seværdigheder og byder på både imponerende templer, smukke japanske haver og traditionelle teceremonier med geishaer. Byen har ikke mindre end 17 steder, der er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Oplev f.eks. det skinnende guldtempel, Kinkakuji, og Nijo-slottet, der især er kendt for sit ”nattergalegulv”, som kvidrer, når man går på det, og var datidens alarmsystem.

Nagoyas slot med de ikoniske, flisebelagte skråtage er klassificeret som nationalskat, men ellers er det det moderne Japan, der trækker her. Byens symbol er tv-tårnet, der ligger lige ved Oasis 21 – en offentlig park i flere niveauer med et futuristisk vandtema. Toyota-museet fremviser firmaets overgang fra produktion af tekstiler til biler med interaktive displays og demonstrationer, der bevidner den teknologiske udvikling. Der er også gode muligheder for shopping i Osu distriktet, hvor du også kan smage på nogle af Nagoyas delikatesser såsom ål-ris.

Japans højeste bjerg – det snedækkede Mount Fuji – er samtidig en smuk vulkan, der tårner sig op 3.776 m over havets overflade. Næsten uanset hvad du vælger at foretage dig, når der lægges til i Shimizu, vil du have udsigt til den majestætiske vulkan. Gå en tur igennem fyrretræslunden i Miho, der blandt sine 50.000 træer gemmer på ét, der er 650 år gammelt og siges at have mytiske kræfter. Besøg Sunpu borgkomplekset, hvor den legendariske shogun Ieyasu boede. Hans borg er genopbygget omkring de originale forsvarsmure og voldgraven. Traditionelle sværd, rustninger og musikinstrumenter er udstillet ved Shizuoka Sengen helligdommene, der i sig selv er betagende, detaljerede templer. Shimizu har også Japans første sushi museum, og du kan smage på youkan – japanske geleagtige søde sager.

Om morgenen den 5. juli ankommer du til Yokohama ved Tokyo. Japans pulserende hovedstad er en millionby og måske den mest forbavsende by på Jorden. Det er en paradoksal blanding af ældgamle traditioner og en postmoderne kultur. Ginza – det internationale shopping mekka – ligger side om side med det fredfyldte kejserlige palads, og det 21. århundredes tempofyldte forbrugerisme er på mystisk vis smeltet sammen med den traditionelle, japanske kulturs ro og elegance.

Udover det kejserlige palads finder du i byen masser af seværdigheder så som flere helligdomme og templer – bl.a. ét dedikeret til Kejser Meiji, det moderne Japans fader, og Sensoji templet, der er bygget til ære for Kannon, barmhjertighedens gudinde, og er Tokyos ældste. Sankeien haven er fyldt med skulpturelle træer, fredelige damme med åkander, yndefulde broer og historiske bygninger indsamlet i hele Japan, mens jernkonstruktionen Tokyo Tower er højere end sit forbillede, Eiffeltårnet. Et must i Tokyo er også et besøg ved det verdensberømte gadekryds i Shibuya, hvor tusindevis af travle japanere krydser gaden døgnet rundt omgivet af skyskraberne med de blinkende neonskilte i alle regnbuens farver. Her fornemmer du virkelig, at du befinder dig i verdens største by.

Den efterfølgende dag er det tid til at tage afsked med Japan og Asien, når du letter med fly fra Tokyo og påbegynder rejsen hjem efter nogle fantastiske uger fyldt med anderledes oplevelser og sanseindtryk.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Hongkong og Tokyo – København
 • 23 kg bagage samt 8 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til hotel i Hongkong inkl. sightseeing
 • 1 nat med morgenmad på 4* hotel i Hongkong
 • Transfer fra hotel til skib i Hongkong
 • Transfer fra skib til lufthavn i Tokyo
 • 13-nætters krydstogt i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord på skibet – både a la carte og buffet
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Kaffe, te og vand i buffetrestauranten i løbet af dagen
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater og shows
 • Mulighed for tilkøb af den fordelagtige tillægspakke ”Free at Sea”
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse 21. juni 2020
Indvendig Kahyt, kat. IB på dæk 9: SPOTpris 22.490 kr.
Udvendig Kahyt, kat. OB på dæk 6: SPOTpris 24.990 kr.
Balkonkahyt, kat. BB på dæk 9: SPOTpris 31.990 kr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 9.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 15$ pr. person pr. dag. Betales ombord på skibet
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter og andre private udgifter
  Visum til Kina.

Rejseplan

21/6: Afrejse fra København
22/6: Ankomst til Hongkong. Transfer til hotellet inkl. sightseeing
23/6: Transfer til skibet for indtjekning. Kl. 16.00 afgang Hongkong
24/6: På havet
25/6: Kl. 13.00 ankomst Shanghai, Kina
26/6: Shanghai, Kina
27/6: Kl. 01.00 afgang Shanghai, Kina
28/6: Kl. 08.00-18.00 Hakata, Japan
29/6: Kl. 08.00-18.00 Sasebo/Nagasaki, Japan
30/6: Kl. 06.00-14.00 Kagoshima, Japan
01/7: Kl. 11.00 ankomst Osaka/Kyoto, Japan
02/7: Kl. 17.00 afgang Osaka/Kyoto, Japan
03/7: Kl. 08.00-20.00 Nagoya, Japan
04/7: Kl. 07.00-18.00 Shimizu/Mount Fuji, Japan
05/7: Kl. 06.30 ankomst Yokohama/Tokyo, Japan
06/7: Transfer til lufthavnen for hjemrejse.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Kahytter
Disse billeder er eksempler på kahytter på Norwegian Spirit. Alle flotte og komfortable efter en komplet modernisering af skibet i februar 2020. Der kan være lidt forskel på indretning.

Indvendig kahyt (IB) ca. 14 m2

Udvendig kahyt (OB) ca. 15 m2

Balkonkahyt (BB) ca. 19 m2


Transport
Fly til og fra København er inkluderet i rejsen.

21/6: Kl. 21.00-13.45+1 København – Hongkong
06/7: Kl. 11.50-16.10 Tokyo – København

Ombord på flyet er mad og kaffe/te og vand inkluderet.

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne 

Skibet
Norwegian Spirit er egentlig rederiets ældste skib, MEN i februar 2020 gennemgår skibet en komplet modernisering, hvor samtlige kahytter får en gevaldig ansigtsløftning, alle barer og lounges redesignes, og restauranternes indretning og menuer forbedres, ligesom der tilføjes 7 nye barer og 6 nye restauranter.  Norwegian Spirit vil derfor fremstå som et helt nyt skib, når du går ombord.

Skibet er blandt Norwegian Cruise Lines’ mindre skibe og blev første gang søsat i 1998. Hun er 268 meter lang og har plads til ca. 2.000 passagerer. Hun vil blive smukt og elegant indrettet i moderne stil med behagelige farver og byder et utal af restauranter, hvor der hver dag serveres lækker mad, og 12 barer og lounger, hvor du kan slappe af med en drink eller en kop kaffe. Om aftenen kan du også lade dig underholde i det imponerende teater eller prøve lykken i skibets kasino. Der er også et væld af aktiviteter ombord som f.eks. fitnesscenter, sportsfaciliteter samt flere pools og jacuzzier. I spa-afdelingen kan du forkæle dig selv med skønne behandlinger mod betaling.

Mad og drikke
Inklusive i prisen er helpension, så alle måltider kan indtages ombord. Du har free dining og bestemmer dermed selv din spisetid, og hver dag har du flere forskellige buffet- og a la carte restauranter at vælge imellem. Maden er udsøgt og smukt serveret, og du kan spise 24 timer i døgnet. Efter middagen kan du gå i forskellige barer med hvert deres tema og nyde lækre cocktails.

På skibet findes desuden flere specialrestauranter såsom et steakhouse, en bistro og en asiatisk restaurant, hvor der kan bestilles bord efter ønske, og her betaler du ekstra for maden.

Free at Sea tillægspakke
For bare 1.150 kr. kan du opgradere dit krydstogt, så du både får f.eks. drikkepakke og middage i specialrestauranterne. Du sammensætter selv din Free at Sea pakke, så den passer bedst til dine ønsker. Du kan frit vælge 2 af disse 4 pakker:

 • Premium drikkepakke. Et bredt udvalg af soft drinks, juice, fad- og flaskeøl, vin pr. glas, likører, spiritus, drinks og cocktails i samtlige restauranter, barer og lounges ombord. Gælder døgnet rundt.

 • Middage i specialrestauranter. Få 5 middage i specialrestauranterne uden at skulle betale ekstra.

 • Internetpakke. 250 minutters forbrug af wi-fi pr. kahyt.

 • Udflugtspakke. Ved køb af udflugter ombord, får du 50$ rabat pr. kahyt pr. anløb

 • Free at Sea tilkøbes direkte hos Øster Lindet ved indløsning af værdibevis.

Udflugter
Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som du kan tilkøbe ombord. Du kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare dig på egen hånd og nyde de lokale oplevelser.

Læs mere om rederiets udflugter

Visum og rejsedokumenter
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

For danske statsborgere, der rejser på dette krydstogt, kræves følgende visum/indrejsetilladelse:

Kina – Turistvisum. Pris ca. 1.800 kr.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 9.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Hongkong og Tokyo – København
 • 23 kg bagage samt 8 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til hotel i Hongkong inkl. sightseeing
 • 1 nat med morgenmad på 4* hotel i Hongkong
 • Transfer fra hotel til skib i Hongkong
 • Transfer fra skib til lufthavn i Tokyo
 • 13-nætters krydstogt i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord på skibet – både a la carte og buffet
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Kaffe, te og vand i buffetrestauranten i løbet af dagen
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater og shows
 • Mulighed for tilkøb af den fordelagtige tillægspakke ”Free at Sea”
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 15$ pr. person pr. dag. Betales ombord på skibet
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter og andre private udgifter
 • Visum til Kina.

Vigtig information
Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Skibets kaptajn kan undervejs vælge at ændre rejserute og anløb og i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

Du sejler med et internationalt krydstogtskib, og det officielle skibssprog er engelsk.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Pas, visum og forsikringer
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

For danske statsborgere, der rejser på dette krydstogt, kræves følgende visum/indrejsetilladelse:

Kina – Turistvisum. Pris ca. 1.800 kr.

Det er den rejsendes eget ansvar at have alle rejsedokumenter på plads.

Vi anbefaler, at der tegnes både afbestillings- og rejseforsikring. Hør nærmere hos Øster Lindet og eget forsikringsselskab.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 13. februar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst