Frokost på Voulez Vous + 3 kogebøger

Sidste chance!

Frokostplatten på Voulez Vous i Københavns latinerkvarter er komponeret af Nicolas Vahé, med udgangspunkt i hans 3 kogebøger. Vahé's køkkenfilosofi er, at lækker mad ikke behøver at være kompliceret! Få de 3 kogebøger med når du har spist.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Køb en dejlig madoplevelses på Voulez Vous i det københavnske latinerkvarter. Få en frokostplatte med udvalgte retter fra køkkenchef og ejer Nicolas Vahé's 3 kogebøger : SALAT - QUICHE - SALAT 

Frokostplatten består af:

  • En suppe
  • En quiche
  • En salat
  • En lemon marengs tærte

Serien består af 3 kogebøger, som hver især fokuserer på én bestemt type mad, henholdsvis supper, salater og quiche. Hver kogebog indeholder 30 opskrifter og flotte billeder, hvor maden er smukt serveret i MUUBS' produkter. Nicolas Vahés mål med bøgerne er at åbne vores øjne for, at god mad ikke behøver være kompliceret. Hans stil er fransk, men med et nordisk twist, for som Nicolas Vahé pointerer ”det er i kontrasten det magiske sker”.

De 30 opskrifter i hver kogebog er velsmagende og simple opskrifter, som alle kan tilberedes på under 1 time. Kogebøgerne fungerer både som håndbog og dekoration i køkkenet - heraf betegnelsen Kitchen Table Book.

Få kogebøgerne med når du går !
 
Det får du:

  • Frokostplatte + 3 Kogebøger af Nicolas Vahé : SPOTpris 119 kr. 

Værdibeviset kan benyttes onsdag - fredag kl. 11 - 16 i perioden 5. februar - 20. april 2020. 


 
Fra Frankrig til Danmark
Nicolas Vahé er født i Frankrig, hvor han nærmest er opvokset i sin bedstemors franske landkøkken. Her lærte han at lave de bedste franske specialiteter og klassikere.

I år 2000 bragte Nicolas Vahés evner ham til Danmark, da han fik job på Falsled Kro på Sydfyn. Efter et par år drog han videre til restaurant Fakkelgaarden i Kruså, hvor han blev, indtil han begyndte at sælge gourmetspecialiteter med stor succes.

Efter 14 år som direktør i eget firma, og et sortiment på over 350 gourmet-produkter, åbnede han den velrenomerede bistro Voulez Vous i det københavnske latinerkvarter. Holder du af fransk stemning og mad er Voulez Vous et sikkert valg

Bestil bord online på www.voulezvous.dk.

Husk at skrive at det er spotdeal i kommentarfeltet.

Medbring værdibevis printet eller gerne på mobil, når du indløser din deal.

Værdibeviset kan benyttes onsdag - fredag kl. 11 - 16 i perioden 5 februar - 20 april 2020

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder en frokostplatte og 3 stk. kogebøger.

Værdibeviset kan benyttes onsdag - fredag kl. 11 - 16 i perioden 5 februar - 20 april 2020

Medbring værdibevis printet eller på mobil, når du indløser din spotdeal.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til restauranten.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar


 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Voulez Vous

Larsbjørnsstræde 20, 1454 København K
Tlf.: 25 25 25 25 | CVR: 40436294 | info@voulezvous.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 26. februar 2020 kl. 23:59

Frokostplatte på Voulez Vous og 3 kogebøger