Miniferie i Veneto

Sidste chance!

Oplev Veneto og Norditaliens fristelser med 4 eller 5 nætter på landstedet Relais Barco Zonca, der ligger som et smørhul blandt vingårde og i kort afstand fra romantiske Venedig. Afrejse fra Billund eller København fra april til oktober.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Rejs til Norditalien og bo på landstedet Relais Barco Zonca, der ligger tæt på Treviso i den nordøstlige del af landet. I denne historisk velhavende del af Italien finder du smuk natur, en rig kultur og historiske byer som Padova, Verona og selvfølgelig Venedig. 

Relais Barco Zonca er renoveret og bygget op med alle moderne faciliteter. Det er gjort med største respekt for stedets særlige atmosfære og den oprindelige indretning med antikke træpaneler og klassiske, italienske detaljer.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Venedig t/r med Easyjet eller Billund til Bergamo t/r med Ryanair
 • 10 kg. håndbagage
 • 4-5 overnatninger på landstedet Relais Barco Zonca
 • Morgenmad alle dage
 • Billeje (Opel Corsa eller tilsvarende model inkl. fri km.)

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.Tilkøb (bestilles direkte hos Vindrose rejser)

 • Kaskoforsikring – 250 kr. (betales til Vindrose Rejser)
 • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr. (betales til Vindrose Rejser)
 • Ekstra bagage (betales ved online check-in): 20 kg bagage t/r – ca. 400 kr. pr. styk

Smukke omgivelser
På de varme sommerdage er det muligt at køle rummene ned ved brug af aircondition, som findes i alle værelser. Værelserne er desuden udstyret med LCD fladskærms-tv, telefon og internet. Desuden findes der pengeskab samt minibar. 

Når sommervejret tillader det, bliver morgenmaden serveret i den idylliske have, hvor I samtidig kan nyde de smukke omgivelser og havens mange dufte.

Landstedet har direkte adgang til en smuk park, som ligger lige ved siden af. Ønsker I det, kan I leje cykler og tage en tur gennem parken. Vil I gerne på ture lidt længere væk, så arrangerer Relais Barco Zonca private ture til både Venedig og Treviso.

Et mekka for vinelskere
Området, hvor I kommer til at bo, er et mekka for vinelskere. Man skal ikke køre langt for at komme til områder, som vil begejstre enhver vinkender. De mest kendte vine er den kraftige Amarone og Valpolicella, men også de lettere Bardolino-vine er værd at smage på. Hvis I tager til Verona er det også oplagt at smage på Soave, som er en dejlig lokal italiensk hvidvin.

Et besøg i Treviso kan varmt anbefales. Byen er kendt for sin mousserende vin, som hedder Prosecco. Området er Italiens svar på det franske champagne-område, og det er også her, at den legendariske italienske dessert tiramisu blev lavet for første gang.

Kort til Venedig
Fra jeres ’Relais’ er der kun tre kvarters kørsel til Venedig. Byen, der især er kendt for sine romantiske gondoler, hvor I kan nyde de små kanaler til tonerne af ’o sole mio’. Venedig er bygget op på 118 små øer. Derfor er det heller ikke muligt at køre hele vejen ind til byen. Det er en god idé at booke en p-plads på forhånd og tage færgen til byen. Byen er en labyrint af små kanaler og et samsurium af vandtaxaer, gondoler, fantastiske bygningsværker, karnevalsmasker, celebre kaffebarer.

Kunstbiennalen og den berømte filmfestival, Canal Grande, Markuspladsen, Dogepaladset og de mange regattaer kan alt sammen opleves i Venedig, der på alle måder er en sanselig og berusende oplevelse. En by med masser af historie, der gemmer sig bag de gamle bygningsværker og prægtige eksempler på byzantinsk arkitektur.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk.

Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

Pris er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse og inkluderer:
Fly fra København til Venedig t/r med Easyjet eller Billund til Bergamo t/r med Ryanair
10 kg. håndbagage
4-5 overnatninger på landstedet Relais Barco Zonca
Morgenmad alle dage
Billeje (Opel Corsa eller tilsvarende model inkl. fri km.)

Tillæg:
Bemærk at der betales turistskat på stedet.
Tillæg for kaskoforsikring – 250 kr. (betales til Vindrose Rejser)
Tilkøb af kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr. (betales til Vindrose Rejser)
Ekstra bagage (betales ved online check-in): 20 kg bagage t/r – ca. 400 kr. pr. styk.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Vindrose Rejser. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 20. februar 2020 kl. 23:59

Miniferie i Norditalien