Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Hotel Bretagne i Nordsjælland

Lad betagende Hotel Bretagne danne rammerne om et skønt ophold i Nordsjælland. Det gamle badehotel er smukt renoveret med sans for både moderne detaljer og historiens magi. Opholdet er inkl. 1 overnatning, middag med 5 serveringer og morgenmad.

HOTEL BRETAGNE Hornbæk - 1 overnatning, middag og morgenmad. Pris pr. person.

Pris 799

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
327 solgte

SPOTpris!

Hotel Bretagne ligger i centrum af den nordsjællandske by Hornbæk, hvor caféer og specialbutikker skaber liv, mens den smukke kyststrækning indbyder til vind i håret ved vintertide og badning i bølgen blå om sommeren. Det gamle badehotel har gennemgået en omfattende renovering, hvor charmen er bevaret, samtidig med at der er taget hensyn til moderne standarder. 

Hotellets restaurant byder på gourmet skabt ud fra et enkelt koncept, der sætter årstidens råvarer i centrum lige meget hvilket måltid, det drejer sig om. 

Glæd dig selv og en du holder af med et ganske særligt ophold på Hotel Bretagne, der bliver rost til skyerne af tidligere gæster.Opholdet inkluderer

  • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
  • Aftenmenu de Maison (5 serveringer)
  • Morgenmad

SPOTpris 799 kr. pr. person ved køb til 2 personer

Opholdet kan benyttes til og med d. 1. oktober 2020. Ved ankomst i perioden frem til 30. april er ankomst mulig tirsdag til lørdag. Ved ankomst i perioden 1. maj - 1. oktober 2020 er ankomst kun mulig på søndage.

NB. Der er meget begrænset kapacitet på lørdage.

Tillæg (betales direkte til Hotel Bretagne):

  • Tillæg ved ankomst fredage, lørdage og helligdage - 100 kr. pr. person pr. nat.
  • Eneværelsestillæg - 500 kr. pr. værelse pr. nat.
  • Opgradering til Superiorværelse - 100 kr. pr. person pr. nat.Hotellet
Det har været et stort ønske hos folkene bag Hotel Bretagne at bringe hotellet tilbage til badehotellets storhedstid. Til dengang det bedre borgerskab valfartede til Hornbæk; en af perlerne på den Nordsjællandske riviera.

Hotellets stilen og sjæl er bevaret, samtidig med at moderne standarder er kommet i møde. For eksempel er der reduceret lidt i det oprindelige værelsesantal, således at alle værelser i dag har eget bad og toilet og for at der kunne blive plads til nogle skønne Deluxe værelser og Suiter. I dag er hotellet indrettet med 23 smukke værelser i allerbedste Gustavianske stil, størstedelen med udsigt til Hornbæk Sø og havet.

Restauranten
Konceptet i restauranten er enkelt med fokus på det ekstraordinært gode. Sæsonens råvarer sætter dagsordenen, således at oplevelsen af variation kommer over hele året. Stilen er kombineret fransk og nordisk med brug af lokale råvarer i videst mulige omfang, tilsat specialiteter fra Frankrig, primært Bretagne-regionen.

Køkkenchef Kasper Larsen, som er uddannet fra Skagen Fiskerestaurant og har arbejdet i Caribien, Spanien og Østrig, står sammen med sit team bag køkkenets kreative linje. Langt de fleste kreationer kommer fra egen produktion, lige fra eftermiddagslækkerierne ved kagebordet til morgenbrødet og marmeladen. Intet er overladt til tilfældighederne.

Langs den Nordsjællandske riviera
Får I lyst til at se jer omkring i området, er der mulighed for at leje en af hotellets cykler og tage en tur langs den nordsjællandske riviera eller udforske Hornbæk plantage.Flotte anmeldelser
Hotel Bretagne er flot anmeldt på Tripadvisor og har da også modtaget selvsammes udmærkelsescertifikat, som gives til de steder, der konsekvent får gode anmeldelser af de besøgende. Tidligere gæster skriver bl.a.

"Uovertruffen service"
"Lækker og veltillavet og særdeles velsmagende mad.
Hyggelige værelser med god stemning.
God vin menu med perfekt tilpassede vine.
En oplevelse vi sent glemmer - kommer helt sikkert retur."
Anmeldt november 2019

"Fantastisk overraskelse"
"Har lige tilbragt fredag eftermiddag til lørdag formiddag på dette vidunderlige hotel. Udsøgt mad og service og gennemført interiør. Lækreste terrasse med den skønneste udsigt over Hornbæk sø. Alle medarbejdere har gjort deres maksimale. Maden var sublim og deres vine fantastiske."
Anmeldt maj 2019

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Hotel Bretagne på booking@hotelbretagne.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Hotel Bretagne kontaktes på booking@hotelbretagne.dk

Opholdet kan benyttes til og med d. 1. oktober 2020. Ved ankomst i perioden frem til 30. april er ankomst mulig tirsdag til lørdag. Ved ankomst i perioden 1. maj - 1. oktober 2020 er ankomst kun mulig på søndage.

NB. Der er meget begrænset kapacitet på lørdage.

Én unik kode gælder for ét ophold til 1 person i dobbeltværelse på Hotel Bretagne.

Opholdet inkluderer:
1 overnatning i Standard dobbeltværelse 
Aftenmenu de Maison (5 serveringer)
Morgenmad

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse.

Tillæg (betales direkte til Hotel Bretagne):
Tillæg ved ankomst fredage, lørdage og helligdage - 100 kr. pr. person pr. nat.
Eneværelsestillæg - 500 kr. pr. værelse pr. nat.
Opgradering til Superiorværelse - 100 kr. pr. person pr. nat.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Bretagne's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hotel Bretagne. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Hotel Bretagne

Sauntevej 18, 3100 Hornvæk

Sidste chance: 10. februar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst