De essentielle råvarer bliver direkte importeret fra Indien fra slægtninge, således står Kokken & Karry inde for både kvalitet og smag.
Kokken & Karrys mål er at udbrede det indiske køkken til hele den danske befolkning som et alternativ til de forskellige mad-cuisiner, der allerede eksisterer. Priserne hos Kokken & Karry er meget rimelige, så at enhver har råd til at spise indisk.
Med denne SPOTdeal får du en 3-retters menu fra Kokken og Karry på Frederiksberg Allé.
• Menuen starter med en lille forret/appetizer i form af pappadoms med mango chutney.
• Til hovedret står den på den traditionelle ret, Indian Chicken Curry. Kylling tilberedt med koriander, løg, hvidløg, ingefær og tomat.
Du kan også vælge vegetarretten, Pindi Chana Masala, der naturligvis er uden kylling – autentisk blanding af kikærter og karrtofter i Kokken & Karrys karry sovs - og mindst lige så velsmagende.
• Desserten er den klassiske sydindiske dessert Kheer, der er lavet på ris, mælk og mandler.
Min 2 værdibeviser og max 6 værdibeviser pr. person.
Værdibeviset kan kun indløses hos Kokken & Karry på Frederiksberg Allé fra den 22. oktober til og med 31. marts 2013.
Hvis du ønsker at spise i restauranten skal du ringe og bestille bord senest en dag før. Telefonen er åben efter kl. 16.
Telefon: 33 115 001. Venligst oplys at det er en SPOTdeal.
Værdibeviset skal medbringes til restauranten.
Pappadoms med mango chutney, Indian Chicken Curry eller vegetarretten, Pindi Chana Masala samt desserten, Kheer.
Min 2 værdibeviser og max 6 værdibeviser pr. person.
Værdibeviset kan indløses fra den 22. oktober til og med 31. marts 2013.
Bemærk! Værdibeviset kan kun indløses hos Kokken og Karry på Frederiksberg Allé.
Vær opmærksom på ekstra ordinær travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.
Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.
Kokken & Karry Frederiksberg
Frederiksberg Allé 98, 1820 FrederiksbergTlf.: 33 11 50 01 | CVR: 30378008 | info@kokkenogkarry.dk | Hjemmeside |
Sidste chance: 23. oktober 2012 kl. 23:59