Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

4* ophold i Umbrien i Italien

Blandt bølgende bakker i smukke Umbrien finder du Relais Il Canalicchio. Det 4* Relais Il Canalicchio var engang en hel middelalderby med slot og kirke, som i dag er blevet konverteret til et dejlig hotel. Nyd 4-6 nt. inkl. middag, fly og billeje.

ITALIEN - 4-6 nt. på 4* hotel, middag & billeje. Fly fra CPH og BLL fra april til oktober.

Pris 4.295

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
4 solgte

SPOTpris!

Relais Il Canalicchio
Det 4-stjernede Relais Il Canalicchio var engang en hel middelalderby med slot, kirke og stenbuer, som i dag er blevet konverteret til et hotel og resort. I den gamle middelalderby ligger hotellet med parkering uden for, og ved vejen, der fører op til byen, ligger stedets country resort med lejligheder.

Selve stedet står som en lille juvel på toppen af en bakke midt i Umbrien. Den pittoreske by, der i dag er hotellet, blev bygget omkring slottet Castello di Poggio, der stammer tilbage fra det 10.-11. århundrede. Det er også slottet, som dominerer byen med et imponerende tårn og lille smuk kirke tæt på vinmarkerne og olivenlundende i det frodige, umbriske landskab. Dette er et sted, hvor man mærker historiens vingesus.

Det luksuriøse og smukke relais blev til, da ejerne købte byen Canalicchio, og ombyggede byen til et elegant feriested. Det er en intakt og strålende oase af fred, hvor kun fuglekvidder bryder den afslappende stilhed.

Indenfor byens mure er det nemt at føle historien; Canalicchio har stadig sin slotlignende struktur og kan prale af en enorm møllesten og nogle smukke stenbuer, der fremkalder den fortryllende atmosfære og charmen af tiden, der er gået.

Selve værelserne på Relais Il Canalicchio er elegant indrettede. Alle superior dobbeltværelser har alle udsigt over det smukke landskab i området. Værelset indeholder en dobbeltseng eller twin beds (hvis man ønsker dette), eget badeværelse med badekar eller bruser, hårtørrer, minibar, telefon, pengeskab, tv, klimaanlæg med individuel styring.

Som gæst kan man slappe af ved swimmingpoolen eller besøge wellnesscentret på Il Borgo. Der er også tennisbane og fitnesscenter, mens afslapningsstuen omfatter en stor pejs og komfortable sofaer. Swimmingpoolen er åben fra maj til oktober (afhængig af vejrforhold). Bemærk at det er gratis at benytte tennisbanen, og der er gratis parkering. Benyttelse af wellnesscentret er ikke gratis.

Restauranten Pavone, som lokker med sine smukke træbjælker, stengulve og panoramaudsigt, er åben til frokost og middag. Her kan du nyde det dejlige, umbriske køkken og klassiske, italienske retter. Flere af råvarerne såsom vin og olivenolie kommer fra locale producenter.

Relais Il Canalicchio ligger 40 minutters kørsel fra det hovedstaden i Umbrien, Perugia. Den smukke Trasimenosø ligger 45 km derfra. Derudover er der ikke langt til smukke byer som Todi, Gubbio og Assisi.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København eller Billund til Rom Ciampino t/r med Ryanair.
 • 10 kg håndbagage
 • 4, 5 eller 6 overnatninger på 4* Relais Il Canalichhio i delt dobbeltværelse.
 • 1 x 3-retters middag uden drikkevarer
 • Morgenmad alle dage
 • Billeje alle dage – Opel Corsa (eller lignende), inklusiv fri km og forsikringer.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:


Der tages forbehold for ændring af flytiderne.

Tilkøb (betales til Vindrose Rejser):

 • Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
 • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
 • Ekstra bagage (betales ved online check-in): 20 kg – ca. 400 kr. pr. styk t/r.

Området
Umbrien ligger i det centrale Italien og er en region, der byder på en dyb historisk og kulturel arv. Byerne i Umbrien er rige på kunst, historie, gamle mure, historiske bygninger, arkæologiske parker, kirker og uvurderlige malerier, som alle fortjener at blive beundret under dit ophold. Her er nogle anbefalinger til byer i området.

Assisi
Et ophold i Umbrien er ikke fuldent ude et besøg i Assisi, som er en smuk by med den imponerende Basilica di San Francesco som en af hovedattraktionerne. Domkirken blev bygget i det trettende århundrede og består af to dele, den nederste kirke hvor resterne af Frans af Assisi er bevaret, og den øvre kirke dækket med fresco illustrationer fra det gamle og nye testamente.

Fortsætter du din tur i Assisi anbefaler vi, at du følger Via San Francesco, som vil tage dig til byens torv, hvor der er et tempel for den romerske gud Minerva, der går tilbage til det første århundrede f.Kr.. Herfra kan du så nå andre steder i tilknytning til Frans af Assisi, f.eks.:

Den nye kirke bygget på fødestedet for Frans, Oratorio di S. Francesco Piccolino,

Basilica di Santa Chiara, hvor resterne af helgenen Chiara (en følger af Frans) bevares.

Glem ikke at besøge San Rufino Katedralen, Santa Maria degli Angeli, og hvis du har tid, anbefaler vi dig at beundre udsigten fra Rocca Maggiore.

Gubbio
Den historiske og smukke by Gubbio er også kendt som “byen med fjolserne”. Et must see i byen er helt sikkert katedralen, den vigtigste kirke i byen, der indeholder værdifulde værker af lokale kunstnere fra det sekstende århundrede. Herfra kan du nemt komme til den maleriske Piazza Grande, hvor det smukke Palazzo dei Consoli ligger. På denne plads er der mulighed for at nyde et enestående panorama af dalen, hvor Gubbio ligger. Palazzo dei Consoli er et historisk museum i gotisk stil – Gå ikke glip af de syv “Tabeller over Gubbio,”, et af de vigtigste dokument for historien om det italienske folkeslag, dateret mellem det tredje og andet århundrede f.Kr.

Over for katedralen står Ducal Paladset, bygget i det femtende århundrede i henhold til ønskerne fra Grev Federico af Montefeltro. Det kan også anbefales at se Basilica di Sant’Ubaldo.

Fabriano
Fabriano er en interessant by på grænsen mellem Marche og Umbrien. Berømt for at være fødestedet for maleren Gentile da Fabriano har byen har en rig historisk og kunstnerisk arv. Hjertet af byen er det centrale torv, hvis centrum er den smukke fontæne, Fontana Sturinalto. På siderne finder du historiske bygninger såsom Palazzo del Podesta, Loggia di San Francesco, rådhuset og Teatro Gentile.

Perugia
Muntre og livlige Perugia er en af Italiens ældste byer. Det er også hovedstaden i Umbrien og absolut et besøg værd.

Perugia var en gammel etruisk by, som blev romersk i 295 f. kr., og derfor er der overalt romerske bygningsværker oven på de etruskiske. Men i de sidste 400 år er der ikke meget, der har ændret sig. Gaderne er stadig smalle og stejle, og dette er med til at give byen en helt særlig charme.

Perugia er med næsten 40.000 årlige studerende en intim by, men samtidig en af Italiens mest livlige byer. Byens oprindelige universitet, Università degli Studi, blev grundlagt i 1308 og er et af verdens ældste. I 1921 blev Perugias fremmeduniversitet, Università per Stranieri di Perugia, åbnet. I dag bliver tusindvis af unge fra hele verden undervist i italiensk sprog og kultur her. Derfor fyldes Perugias gader også op hver aften med unge mennesker og livsglæde.

Et besøg til Perugia er ikke komplet uden at se Piazza IV Novembrea og Palazzo dei Priori. Når du går ned af byens hovedgade, som hedder Corso Vanucci (opkaldt efter Perugias store søn, maleren Pietro Vanucci – også kaldet Perugino), munder den ud i Perugias centrum, Piazza IV Novembre. Her finder du også det pragtfulde Palazzo dei Priori fra 1293, der er kendt for sine smukke vinduer med buer og søjler og en vidunderligt ornamenteret indgangsportal.

Øverst i Palazzo dei Priori ligger kunstmuseet Galleria Nazionale dell’Umbria. Dette er et sted, som alle kunstelsker vil elske at komme til. Her finder du kunst fra hele Umbrien, herunder selvfølgelig de største kunstnere fra byen Perugino og Pinturicchio.


Om Vindrose Rejser
Vindrose Rejser har i mere end 6 år haft et tæt samarbejde med Spotdeal, og gennem årenes løb har Vindrose sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Bestræbelserne er altid, at være mere end en bookingcentral. Vindrose giver gerne gode råd med på rejsen, og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden lige fra Gdansk til Guadeloupe. Livet er for kort til dårlige rejser, og derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana.

Læs bedømmelserne Trustpilot, Facebook og se de flotte billeder på Instagram.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København eller Billund til Rom Ciampino t/r med Ryanair.
 • 10 kg håndbagage
 • 4, 5 eller 6 overnatninger på 4* Relais Il Canalichhio i delt dobbeltværelse.
 • 1 x 3-retters middag uden drikkevarer
 • Morgenmad alle dage
 • Billeje alle dage – Opel Corsa (eller lignende), inklusiv fri km og forsikringer.

Tilkøb (betales til Vindrose Rejser):

 • Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
 • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
 • Ekstra bagage (betales ved online check-in): 20 kg – ca. 400 kr. pr. styk t/r.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 07. februar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst