Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Ophold med gourmetmiddag på Tyrstrup Kro

Oplev Tyrstrup Kro, som ligger omgivet af mark og skov i den skønne natur omkring Christiansfeld. På kroen venter et køkken af international klasse, idyllisk charme og skøn atmosfære - ren forkælelse for gourmanden. 1 eller 2 nætter. Indløsning hele 2020.

TYRSTRUP KRO i Sønderjylland - gourmetophold i de skønneste omgivelser. Fra 698 kr. pr. person.

Pris 698

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
478 solgte

Værdi1.171

Rabat40

Spar473

Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld i Sønderjylland. De mere end 350 år gamle rød- og hvidkalkede stråtækte bygninger er kendetegnende og vidner om, at kroen i mere end 100 år været Kgl. privilegeret kro.

I dag markerer Tyrstrup Kro sig blandt landets bedste kroer, når det gælder kvalitet og charme, og kroen er sådan et sted, du tager hen, hvis du sætter pris på gourmet, historisk charme, luksus og personlig service. Gæsterne er ellevilde, og roserne er nogle af de flotteste, vi har set her på spotdeal.dk.

Se den flotte kro og den smukke belliggendhed  i videoen fra Tyrstrup Kro herVælg mellem ophold med 1 eller 2 overnatninger:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i hyggeligt dobbeltværelse
 • Aperitif og en hilsen fra køkkenet
 • 3-retters gourmetmiddag
 • Dejlig morgenmad med lokale specialiteter
 • Eksklusiv vingave fra Tyrstrup Kro til at tage med hjem.

SPOTpris 698 kr. pr. person. Normalpris 1.171 kr. Spar 40 %

- ELLER -

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i hyggeligt dobbeltværelse
 • Aperitif og en hilsen fra køkkenet
 • Én 3-retters gourmetmiddag (på ankomstdagen)
 • Dejlig morgenmad med lokale specialiteter begge dage
 • Eksklusiv vingave fra Tyrstrup Kro til at tage med hjem.

SPOTpris 1.098 kr. pr. person. Normalpris 1.921 kr. Spar 42 %

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med d. 21. december 2020.

Tillæg (betales direkte til Tyrstrup Kro)

 • Weekendtillæg - ved overnatning lørdag til søndag - 200 kr. pr. person
 • Eneværelsestillæg - 350 kr. pr. nat.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00Luksuriøse rammer
Tyrstrup Kro er 4-stjernet og har gennem de sidste 25 år gennemgået en nænsom modernisering med fokus på at bibeholde stedets historiske charme.

De i alt 27 værelser (15 suiter og 12 dobbeltværelser) er alle individuelt og romantisk indrettet bl.a. med smukke tekstiler fra engelske Sanderson og guldindfattede spejle. Sengene er kvalitet fra øverste hylde - ægte DUX-madrasser. De flotte bjælkelofter skaber en særlig stemning, og gennem de småsprossede vinduer kan I nyde udsigten til de omkringliggende marker og anden smuk natur.

En gastronomisk orden
Køkkenet på Tyrstrup Kro har international klasse, både når det gælder mad, vin og service. Det fik kroen bevis på, da kroens ejer, Torben Schultz, i 2010 blev optaget i den internationale gastronomiske orden, International Fédération Cuisinier Exclusive d'Europe. Den hæder er kun forbeholdt omkring 50 danske kokke, restauratører og madproducenter. I ordenen værnes der om det kulinariske håndværk. 

Fra det store Molteni-komfur midt i køkkenet udgår subtile raffinerede smagsoplevelser, der er moderne uden at være molekylært. Derfor er I også garanteret en sanselig gourmetoplevelse ud over det sædvanlige, når I sætter jer til rette i den stemningsfyldte restaurant på Tyrstrup Kro. Sætter I pris på god vin, har kroen en vinkælder, der bugner af kvalitetsvine i alle prisklasser.

Seværdigheder i nærheden
Under opholdet skal I ikke snyde jer selv for en tur langs med stien, der fører fra kroen og op til byens gamle præstegård. Her kan I opleve den gamle egetræslade fra 1668, som i dag er fredet. Oprindeligt blev laden samlet ved at skubbe de brede planker ned i riller – helt uden brug af søm. På den måde kunne laden skilles ad og flyttes. I dag har den stået på samme sted i mere end 300 år. 

Fra Tyrstrup Kro kan du køre til stranden i Hejlsminde på under 15 minutter og her gå en tur i den friske sønderjyske natur.

Samtidig er det et must at stikke hovedet ind forbi Brødremeninghedens bageri i Christiansfeld, hvor I kan købe de berømte honninghjerter, der er blevet bagt i byen siden 1783.

Det er også værd at bemærke, at Christiansfeld for nylig er kommet i fornemt selskab, da den blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste.Udmærkelse og flotte anmeldelser på Tripadvisor.dk
På Tripadvisor.dk er Tyrstrup Kro blandt de 25 hoteller i Danmark, der har den bedste service og har derfor fået udmærkelsen 'Travellers Choice 2018'. Her er et par eksempler på kommentarer fra glade gæster:

"Vi var her på en deal, som vi havde givet i gave. Det var en sublim oplevelse, og at vejret så også var med os, gør absolut ikke opholdet ringere. Vi kunne sidde ude hele eftermiddagen i gårdhaven og nyde både vejret og gode drinks. Middagen var gourmet klasse - så lækkert og i fantastiske omgivelser i jægerstuen. Suiten vi havde var også virkelig lækker og alt holdt i den gamle stil. Så skønt at se. Af hjertet tak for et aldeles godt og lækkert ophold."
Anmeldt juni 2019
 
"Meget flot og istandsat kro, hvor alt er som det skal være. Lækker anrettet 3 retters menu( som kokken havde bestemt)ventetiden på maden var kort og personalet var søde og venlige. Dejlig stort værelse med eget bad og velassorteret badeudstyr. Morgenmaden var også meget velassorteret, så der er noget som alle kan lide. Hel sikkert et besøg hver igen"
Anmelt november 2018

"Når man kommer kørende til kroen, så kan man næsten se at det er et sted der oser af charme og er rigtigt velplejet. Der er meget fint og ordentlig over det hele. Værelserne er selv i standard version rigtig pæne og store. Pænt badeværelse. (...)"
Anmeldt august 2018

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold via mail på post@tyrstrupkro.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til kroen, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Tyrstrup Kro kontaktes på tlf.: 74 56 12 42.

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med d. 21. december 2020.

Én unik kode gælder for en 1 person. Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ophold med 1 overnatning:
1 overnatning i hyggeligt dobbeltværelse
Aperitif og en hilsen fra køkkenet
3-retters gourmetmiddag
Dejlig morgenmad med lokale specialiteter
Eksklusiv vingave fra Tyrstrup Kro til at tage med hjem.

Ophold med 2 overnatninger:
2 overnatninger i hyggeligt dobbeltværelse
Aperitif og en hilsen fra køkkenet
Én 3-retters gourmetmiddag (på ankomstdagen)
Dejlig morgenmad med lokale specialiteter begge dage
Eksklusiv vingave fra Tyrstrup Kro til at tage med hjem.

Tillæg (betales direkte til Tyrstrup Kro)
Weekendtillæg - ved overnatning lørdag til søndag - 200 kr. pr. person
Eneværelsestillæg - 350 kr. pr. nat.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Tyrstrup Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Tyrstrup Kro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Tyrstrup Kro

Tyrstrup Vestervej 6, 6070 Christiansfeld


Sidste chance: 07. februar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst