Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED! Krydstogt Middelhavet og Tyrkiet

14-nætters krydstogt, der tager dig med til 5 Middelhavslande fra Spanien i vest til Tyrkiet i øst med anløb i bl.a. Istanbul og Athen. Inkl. fly, transfers og 14-nætter med helpension og drikkepenge. Rejs 7. februar 2021. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT Middelhavet - 14 nætter med anløb i bl.a. Istanbul. Fly fra CPH d. 7. februar 2021.

Pris 11.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Efter at have været pillet ud af krydstogtsprogrammerne i en årrække er Tyrkiet nu tilbage. På dette fantastiske krydstogt, der som noget ganske unikt når omkring både det vestlige og østlige Middelhav, er der således anløb i både Istanbul og Izmir. Derudover besøger du også Spanien, Frankrig, Italien og Grækenland.

Costa Fortuna stævner ud fra Savona den 7. februar 2021 kl. 17.00 og sætter i første omgang kursen vestpå til Marseille. Dagen kan du tilbringe i den dynamiske franske havneby, hvor du nemt kan få dagen til at gå. Besøg det gamle kvarter, Le Panier – der oversat betyder ”Kurven” – med de smalle, snoede gader og forskelligfarvede facader eller den levende gamle havn med de utallige yachts. Du kan også tage på udflugt til f.eks. Pavernes By, Avignon, eller Arles.

Næste land, der skal besøges, er Spanien, hvor der først lægges til i Barcelona. Oplev dagliglivet på Ramblaen, nyd udsigten fra Montjuic-bjerget, bliv betaget af La Sagrada Familia eller slap af med tapas i det gamle, gotiske kvarter. Mulighederne i Cataloniens hovedstad er uendelige, og her er altid noget at opleve, uanset hvor mange gange du har været her tidligere.

De efterfølgende dage får du mulighed for rigtig at nyde skibet, maden og de mange aktiviteter ombord som fitness, jacuzzi, kasino, teater og anden animation. Det er kort sagt umuligt at kede sig ombord, og en dag eller to på havet er derfor en kærkommen lejlighed til blot at slappe af og nyde livet. Så er der også tid til at lade op til flere oplevelser i det næste par lande, der skal besøges.

Grækenland byder i første omgang på den populære ferieø Kreta. På denne naturskønne ø, hvor der lægges til i Heraklion, kan du f.eks. se nærmere på Knossos-paladset, der er udødeliggjort af legenden om Minotauros i den græske mytologi og dermed et must for alle, som er interesseret i arkæologi og de græske guder. Du kan også besøge det flotte Arkadi kloster eller den hyggelige, maleriske by, Agios Nicolaos.

Costa Fortuna fortsætter nu til Tyrkiet, der bygger bro mellem Europa og Asien. Et land rigt på historie og kultur samt en naturlig skønhed, der spænder vidt. Du har to anløb i landet, hvoraf det første bliver i Homers fødeby, Izmir. Byen har en farverig kulturarv med islæt fra både græsk, armensk og jødisk kultur, men fremstår samtidig som en af landets mest liberale og vestligt orienterede byer. Her finder du en god blanding af det moderne og det traditionelle med brede boulevarder ned til havet og store shoppingcentre ind imellem historiske moskéer og én af Tyrkiets mest fascinerende bazarer. Izmirs mest ikoniske bygningsværk er det majestætiske klokketårn, Saat Kulesi, der er et smukt eksempel på osmannisk arkitektur. For mange er trækplasteret dog den antikke by, Efesos, der ligger bare en times kørsel fra Izmir og er en af de bedst bevarede arkæologiske udgravninger i den østlige del af Middelhavet. Efesos er især kendt for Artemis-templet, der er et af Antikkens Syv Vidundere.

Tyrkiets største by, Istanbul, er næste anløb. Det er den eneste by i verden, der spreder sig ind i to verdensdele. Seværdighederne står i kø her, så det er godt, at skibet ligger her i 30 timer, så du har tid til se dig omkring. Et af byens største vartegn er Den Blå Moské fra det 17. århundrede, der er kendt for sine kupler og minaret og er prydet med 20.000 delikate blå Iznik-fliser i 33 forskellige nuancer. Et andet er Hagia Sofia – et imponerende bygningsværk, der blev bygget som en kirke for siden at bliver konverteret til en moské og i dag er museum. I det arkitektoniske mesterværk fremhæves den enorme kuppel, de flotte, velbevarede mosaikker og de 30 millioner guldfliser. Bygningen gemmer også på runeskrift – et levn fra besøgende vikinger. Topkapi Paladset, der igennem 400 år var hjem for sultanen, huser i dag fine udstillinger med guld, jade og orientalsk porcelæn samt den berømte Topkapi diamant. Du kan også komme ind i paladsets harem, der har mange detaljerede udsmykninger og fortæller en spændende historie. Verdens største overdækkede marked ligger også i Istanbul; Grand Bazaar er en labyrint af 65 snoede gader med samlet 4.000 butikker, caféer og restauranter. Her kan du nyde en kop te, købe eksotiske krydderier og glimtende smykker samt få en tæppedemonstration.

Fra Istanbul sejles tilbage til Grækenland, hvor du kommer til hovedstaden Athen. Det er en vaskeægte storby med masser af seværdigheder og gode shoppingmuligheder. Besøg f.eks. betagende Akropolis, tag en tur med kabelbanen for en fantastisk udsigt eller slentr en tur på Plakaen, hvor du også kan nyde en smagfuld, græsk frokost på en af de hyggelige beværtninger.

Skibet flyder nu videre syd om den italienske støvle og lægger til i Palermo på Sicilien. Her på kanten af Europa vil du opleve et krydret mix af flere kulturer, hvilket tydeligt ses i blandingen af bygningsværker, der ud over Italiens største operahus tæller alt fra kirker til paladser omkranset af daddelpalmer. Det arabiske islæt går igen på byens markeder, hvor du kan gøre en god handel.

Krydstogtets sidste stop bliver Napoli, hvis historiske bymidte er på UNESCOs verdensarvsliste og har nogle af verdens mest imponerende arkæologiske skatte. Napoli er den tredjestørste by i Italien, og byens beliggenhed ved Napoli-bugtens sølvgrå vand gør den til én af de smukkeste byer i Syditalien. Kulturbyen har metropolens intensitet og tempo, men også fredfyldte lommer midt i mylderet. Du må endelig heller ikke snyde dig selv for en ægte pizza – den kommer fra Napoli.

Efter 14 dage, hvor du har været vidt omkring i det skønne Middelhav, er du tilbage i Savona om morgenen den 21. februar, og det er nu blevet tid til at drage tilbage til Danmark. Men de spændende oplevelser og gode minder tager du med hjem i bagagen.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Milano t/r
 • 20 kg bagage plus 10 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 14 nætters krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge til en værdi af 1.260 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse 7. februar 2021
Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 11.990 kr.
Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 12.690 kr.
Udvendig kahyt Classic*: SPOTpris 14.490 kr. 
Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 14.990 kr. 
Balkon Kahyt Classic*: SPOTpris 16.490 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 16.990 kr.

*Kan have begrænset udsyn

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Rejseplan:

07/2: Fly til Milano og transfer til skibet. Kl. 17.00 afgang fra Savona
08/2: Kl. 08.00-18.00 Marseille, Frankrig
09/2: Kl. 08.00-16.00 Barcelona, Spanien
10-11/2: På havet
12/2: Kl. 10.00-17.00 Heraklion/Kreta, Grækenland
13/2: Kl. 10.00-19.00 Izmir, Tyrkiet
14/2: Kl. 14.00 ankomst Istanbul, Tyrkiet
15/2: Kl. 20.00 afgang Istanbul, Tyrkiet
16/2: På havet
17/2: Kl. 08.00-16.00 Athen, Grækenland
18/2: På havet
19/2: Kl. 08.00-18.00 Palermo/Sicilien, Italien
20/2: Kl. 07.00-13.00 Napoli, Italien
21/2: Kl. 09.00 ankomst Savona. Transfer til lufthavn for hjemrejse.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport
Rejsen er inklusive flytransport fra København. Da flyselskaberne ikke har offentliggjort deres flyruter og –tider så langt ud i fremtiden, er disse angivne tider kun vejledende ud fra på nuværende tidspunkt gældende tider.

07/2 Kl. 08.40-10.45 København – Milano
21/2 Kl. 19.05-21.10 Milano – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.


Skibet
I sejler med Costa Fortuna - et flydende resort, der byder på et krydstogt i stilfulde og samtidig hyggelige omgivelser. Med sine mere end 1.350 kahytter er der indkvartering for enhver smag til de små 3.000 passagerer.

Ombord kan man rigtig hygge sig, hvad enten det er i et roligt hjørne eller ved skibets ”omdrejningspunkt” - det store poolområde. Om aftenen er der liv både inde og ude. Det store teater er et besøg værd – her sker der noget hver aften, ligesom i de mange barer og lounger, hvor der er musik i forskellige genrer. Du kan naturligvis også prøve lykken i det store kasino eller mod betaling nyde nogle lækre behandlinger i skibets spa- og wellness afdeling. Dagene på havet er afslappende, og der vil være forskellige former for aktiviteter. Ombord er der ikke tid til at kede sig, der sker noget hele tiden.

Kahytter1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkonkahyt

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 1.820 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 3.150 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 4.990 kr.
Voksne: 9.990 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 2.800 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 3.500 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 4.200 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder. Det endelige udflugtsprogram forelægger endnu ikke.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du indenfor 2 hverdage din rejse hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

Fulde navn som i pas
Fødselsdato
Pasnummer
Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
Navn og telefonnummer på en pårørende.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:
Fly København – Milano t/r
20 kg bagage plus 10 kg håndbagage
Transfer lufthavn – skib t/r
14 nætters krydstogt i den valgte kahytstype
Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
Kahytsservice og daglig rengøring
Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
Obligatorisk service charge til en værdi af 1.260 kr.
Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

Udflugter
Drikkevarer der ikke er nævnt
Personlige forsikringer.

Vigtig information
Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i det sydlige Europa og dermed i en anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan derfor opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.
Vi henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 05. februar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst