Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Musikforestilling om The Carpenters

Udsolgt

Oplev teaterkoncerten "Close To You", der fortæller historien om hitduoen The Carpenters, når Hermans i Tivoli Friheden slår dørene op til en aften i musikken tegn med en forestilling om succes, kærlighed, jalousi og død.

AARHUS - Hyldestkoncert til The Carpenters i Hermans i Tivoli Friheden d. 23. oktober kl. 20

Pris 199

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
300 solgte

Værdi355

Rabat43

Spar156

Musikforestillingen "Close To You" er historien om søskendeparret Richard & Karen Carpenter fra Californien i USA, der blev verdens mest succesrige duo i starten af 70´erne. Deres karriere endte alt for tidligt og meget ulykkeligt, da Karen Carpenter døde.


Du får:

  • En billet "Close To You" - en hyldest til The Carpenters' i Hermans i Aarhus fredag d. 23. oktober 2020 kl. 20:00

    SPOTpris 199 kr. Normalpris 355 kr. Spar 44 %

Begrænset antal.


Om forestillingen
Forestillingen følger den aldrende Richard Carpenter, der en aften hjemsøges af sin afdøde søsters minde. Mødet mellem det genforenede søskendepar tager os på en rejse gennem deres karriere, og viser de lyse og mørke sider af historien. De genoplever deres store musikalske succes, der hurtigt gjorde dem verdensberømte med sangen Close To You i 1969. Men på bagsiden af deres enorme succes var deres liv præget af omsorgssvigt, ulykkelige kærlighedsforhold, et løgnagtigt ægteskab, misbrug, sygdom og søskendejalousi i en dysfunktionel familie, styret af en voldsomt dominerende mor. Dette fik en brat ende i 1983, da Karen døde af efterveerne til sin sygdom i en alder af 31 år, og verden mistede derved endnu en stor stemme.

Alt dette krydret med 20 af deres mest populære sange med bl.a. Top Of The World, There’s A Kind Of Hush, Only Yesterday, Please Mr. Postman, Yesterday Once More, Goodbye To Love og selvfølgelig Close to You.

Til at synge og spille rollerne som Karen og Richard ses de to skuespillere og sangere, Linda Olofsson og Lars Oluf Larsen. Linda har medvirket i adskillige musicals, bl.a. senest i musicalen Tarzan og skal i foråret 2020 have én af hovedrollerne i Det Ny Teaters store opsætning af musicalen Dance of the Vampires. Lars har ligeledes medvirket i adskillige musicals gennem årene, bl.a. Les Miserables og Mamma Mia!

Close To You bliver iscenesat af Anders Bircow, og musikforestillingen produceres af Landsteatret fra København.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Ombytning fra værdibevis til pladsbillet sker i Hermans foyer på dagen fra kl. 19.00 – 19.55. Kom derfor venligst i godt tid med værdibeviserne printet ud eller klar på mobilen.

SPOTdeal råder ikke over kørestolspladser. Her henvises til ticketmaster.dk, hvor der er ledsagerordning.

Har du købt flere billetter i ét køb, er du naturligvis garanteret pladser ved siden af hinanden.

Købet kan ikke fortrydes jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.

En unik kode gælder for en billet til "Close To You - en hyldest til Carpenters" i Hermans i Tivoli Friheden fredag d. 23. oktober 2020 kl. 20:00.

Der er et begrænset antal.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til MusicalDanmark.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

MusicalDanmark

Bjørnbaksvej 14, 8260 Viby J

Sidste chance: 02. februar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst